Hogyan lehet fogyni a titokkal?

Sziasztok!

Én nem olyan régen láttam a filmet, majd olvastam a könyvet is, mert nagyon tetszett. Igazából sok újat nem adott, mert alapjáraton így gondolkozom és mindig is így éltem az életem. Visszakaptam a fiút, akit szerettem, jól keresek, sérülés miatt abba kellett hagynom a versenyszerű sportolást, de szerencsére másban(hastánc) megtaláltam ugyanazt az örömöt. Szóval minden oké, kivéve a fogyás dolog, pedig az érdekelne a legjobban. Lehet pont ez a baj?
Mikor sportoltam(sosem voltam vékony) nagyon csinos voltam, viszont ahogy abba kellett hagynom a plusz kilók csak úgy jöttek. Sajnos eröltetőbb mozgást nem csinálhatok, az evésről pedig nehezen mondok le, bár már le is mondtam, de mégsem működik. Valahogy agyban nem tudom összerakni a dolgokat. Utánajártam már a témának, de mindenhol csak fasza gyakorlatok, vagy diétás ételek vannak, viszont a mentális részéről, csak annyi hogy nagyon el kell határozni magam.
Olvastam a könyvben, hogy el kell képzelnem, hogy hogy nézek ki. Ezt csinálom is, de sokszor megfeledkezem róla. Valahogy nem megy, nem tudom hogy csináljam, nagyon örülnék egy-két gyakorlati tanácsnak.
Előre is köszönöm!Valójában nehéz ez,

Valójában nehéz ez, tudatilag-de ezen engem átsegitett a Testkontroll, ami kedves Alf nyilván ugyanazon elven működik mint Kurt Teperwein könyve. Savtalanitás.De éhezés nélkül. Ez fontos.Talán lelki éhségről van szó, ami kiváltja a szervezet hamis éhségérzetét...és kialakul az ördögi kör,és az elsavasodás.
A könyvet átolvasva viszont kialakul egy belső testi tisztaság utáni vágy,és ha ezt elérjük, a többi jöhet magától...
Most kitűnő időszak van erre, hisz a piacok tele vannak gyümölccsel, zöldséggel, és husival. Ami szintén jó,(a husi)ha nem panirozzuk, ha nem eszünk hozzá kenyeret, krumplit-csak zöldséget párolva, vagy nyersen. A krumpli is jöhet, de husi nélkül-salátával, párolt zöldséggel.Jöhet a vajas kenyér is, salátával.Szóval bármit ehetsz, csak nem mindegy mivel. Amennyi belénk fér,és a megfelelő időben minden., de csak igy. Végül is ezt ki lehet birni, és amit ezután ajándékba kapunk, az nem semmi! Leapadt ödémák, csökkenő zsirréteg, valami leirhatatlan könnyűségérzés..Csak egy hónapot kell kibirni, és ráérez az ember lánya...Próbáld ki kedves Johann! Most van a legkedvezőbb évszak erre!
Én is akarom újra, mielőt még elkutyulnék...most ihletet kaptam. És köszi a dicséretet!Igen, igazad van, sajnos

Igen, igazad van, sajnos tényleg nem fogadom el a testem, igyekszem. De ha belenézek a tükörbe és nem tetszik, amit látok? Ezen hogy tudok változtatni?UDV!

Tulzott fogyas, tulzott hizas ….eleted minden teruletevel renben vagy, de a kulsodtol mindig fuggtel, mindig ugy gondoltad, a kulsod altal boldogabb, vagy boldogtalanabb leszel. Felsz attol , szerintem, hogy valaha nem leszel szep, ilyesmi.
Az egesz felfogas teves ut, hosz a test egy adottsag, a lelked szentelye. Amig ezt nem erted meg, addig nem szereted, mert mint targyi dologra tekintesz ra, birtokloan, fuggsz tole. Igy minnel jobban szeretnel fogyni, annal jobban buksz ra erre arra a finom falatra, mert hat csak ennyi ez , meg annyi, es majd delben nem eszek, ilyesmi, no meg hat megerdemlem.
Tiszteld a tested, szeresd. Tekints ra ugy, mint egy autora, kepletesen, es amit tankolsz bele, amit csinalsz vele, olyanna valik. Ha egyfolytaban godrokbe mesz , itt ott megkarcolod, akkor nem lesz jo bele ulni egy ido utan…
Persze olyan is van, hogy a tudatossag mar megvan, de megsem alakul ugy a testsuly, ahogy szeretnenk, mert az elmult ido nyomot hagy rajat. Ebben az esetben Kurt Tepperwein Savtalanitas konyvet lenne erdemes megnezni, o atlathatova teszi, miert ne egyunk este 6 utan, miert igyunk, miert jo a gyumolcs, egyebek.
Ugyanez vonzasban ugy jon le, hogy amig az ember azt gondolja koveren nem boldog, addig taszitja magatol az idealis testsulyt, es ezert mindent elkovet, hogy hogy megtartsa a jelenlegi allapotot. Nehany ismerosom , 120 kg felettiek, el szoktak mondani, hogy napokon at nem esznek semmit, es megis hiznak….mar mondtam nekik, azonnal menjenek a Nasa hoz, mert eddig nem volt ilyen, hogy kaloria jon az urbol: )
Kerdem miert menekulsz a titokba, amikor nem titok, hogy a tested a tudatod haza , es ennek egyszerubb dolog nincs, mint hogy kevesebbet adok enni neki, mint amennyi energiat elveszek tole?
Szoval kedves Johann, miert nem tudod elfogadni a tested? Azert fontos ez, mert amig ezt nem teszed magadeva, addig mindig vissza fogsz jutni erre a pontra, igy jon a jojodieta, es mindig kicsit tobb jon vissza …

Kedves Aniko !!!

Minden elismeresem a Tied ! Nagyszeru vagy! Szerintem elotte is csinos voltal, csak eltakartad : )egy ötlet

Egyetlen okos dolog jut eszembe, szerezd meg a Testkontroll cimű könyvet, olvasd végig,és vágj bele. Én 3 hónap alatt 20 kilótól szabadultam meg könnyedén, csak az ételpárositásoknak köszönhetően, ami a lényeg: ÉHEZÉS NÉLKÜL . A
Amint megérted a folyamatot (olvasd végig figyelmesen), ihletet kapsz hozzá, és ihaj....a kilók eltűnnek!!!Első hónapban nem történik semmi feltűnő, de utána csak úgy olvadnak lefelé, és mindenki néz, mint a moziban :-)) hogy mi történhetett ezzel a nővel, hogy ilyen csini lett!