¤ Rezgésed vágyad okárol, vagy magárol a vágyrol szól? ¤

Még ha az egymással ellentétes jelenségeket megfigyelve egyértelmü vágy sugárzik is ki belöled, gyakran ahelyett, hogy kizárolag magára a vágyott dologra koncentrálnál, ismét arra az ellentéteket felvonultato helyzetre összpontositasz, amely a vágyat ébresztette benned. Ha igy teszel, rezgésed inkább vágyad okárol, nem pedig magárol a vágyrol szol.
Mondjuk, hogy van egy öreg autod, amit egyre gyakrabban kell javitani, és hervado szépsége láttán azon kapod magad, hogy egy uj autora vágysz. És ahogy erösen kivánod az uj autot, a vágy eröteljes rezgését sugárzod ki magadbol, amelyet a Forrás maradéktalanul felfog és azonnal örömmel válaszol is rá.
De ha nem vagy tisztában a Világegyetem Törvényeivel és a Teremtés Háromlépéses Folyamatával - ez az üditö, lelkesitö érzés rövid életü lesz Nálad. Ahelyett tehát, hogy figyelmedet nyomban uj vágyadra irányitanád, és továbbra is a pompás uj jármü körül forognánan a gondolataid (és igy rezgésedet összhangba hoznád uj elképzeléseddel) - ismét jelenlegi autodra nézel és sorra veszed az okokat, hogy miért szeretnél egy ujat.
Minden egyes kijelentéssel, amellyel kinyilvánitod, hogy szükséged van egy uj autora, és amellyel felsorolod indokaidat, akaratlanul is megerösited jelenlegi, kedvezötlen helyzeted rezgését, igy továbbra sem hagyod magad összhangba kerülni uj vágyad tárgyának rezgésével, és nem fogadod el, amit kértél.
Amig jobban figyelsz arra, mit nem kivánsz ebben a helyzetben, nem juthat el hozzád amit kivánsz. Vagyis ha tulnyomorészt gyönyörü, uj autod jár a fejedben, biztos lehetsz abban, hogy az már "uton van feléd", de ha gondolataid elsösorban jelenlegi megbizhatatlan autod körül forognak - megbizhato, uj autod nem "indulhat el" hozzád.

HozzászólásokYanderboy

Én is köszönöm!Nagyon ügyesen és érthetően írtad le.Yonderboi !

Köszönöm !
Már sokszor meg akartalak kérni, hogy fejtsd ki nekem a 3. lépést hogyan is kell jól csinálni.
Köszönöm, megtörtént !
Én ezzel értettem meg igazán !
SZÉPET!
JÓL_LÉT !

STEVE