Nyerteeemmm!

nyerteemNaaaa, már megint mi törént velem!!! Ültem a kocsiban, hallgattam a rádiót! Egy menő szórakozóhelyen buli van ma este, és két VIP belépőt lehetett nyerni. Ez a lányom kedvenc helye, gondoltam, nyerek neki jegyet. Megírtam sms-ben, amit kell. Utána sorsoláson estek át a beküldők, aztán telefonhívás, aztán be kell mondani a rádió nevét köszönés nélkül (ha azt mondod, halllló, buktad a nyereményt), aztán még válaszolni kell egy kérdésre helyesen, és utána jön a nyeremény. Elküldtem az sms-t, majd felhívtam a lányomat, hogy készülődjön, megy bulizni. Elmeséltem, hogy írtam sms-t, és várom, hogy megnyerjem a jegyeket. Megmosolygott, hisz tudja, nyerésben jó vagyok. :-) És persze kisorsolták a nevemet, aztán csörgött a telefonom. Anonim hívás, beleszóltam a Rádió nevével. Ők voltak. Feltették a kérdést, tudtam a választ, nyertem. Hívtam a lányomat, és megkérdeztem, készülődik-e, mert a jegy megvan! Majd leesett az arca! :-) NYERTEEEMMM!! Most épp' készülődik! Megy bulizni! :-)

HozzászólásokTanulok tőle:))))

Van mit tanulnom tőle Shakti:)))))

Én egy szőnyeget teremtettem azóta:))))

Most megteremtem, hogy hétvégén vizslázhassak egyet....hihihihi:))))))))))))))))))))))))

"A mély barátság olyan, mint a szívárvány! Ha a boldogság és könny megfelelő arányban vegyül, az eredmény egy színes híd lesz két szív között:)))"
Evelyn:)Szupi!!!!

lollipopEvelion

Én is örülök, és a fiad is zseniális a teremtésben. Csak így tovább! :)

Shaktióóóóó

TE is ? .......... ............

üdv

alexanderAzt a....................:))))))))))))))))

Shakti örülök, hogy ismerhetlek:))))))))))))))))))))))))))))

"A mély barátság olyan, mint a szívárvány! Ha a boldogság és könny megfelelő arányban vegyül, az eredmény egy színes híd lesz két szív között:)))"
Evelyn:)Szupi!

Gratulálok! Nagyon ügyes vagy!
Az én sztorim: regisztráltam egy internetes oldalon, ahol 1 hetes Teneriffei utazást nyertem, a szállást+kaját fizetik, nekem "csak" a repjegyet+a költőpénzt kell! Ja, és 4 fős! Majdnem elájultam, pedig tudtam nyerek!! Most a pénznyereményt vizualizálom, hogy meg tudjam venni a rejegyeket, meg egy kis költőpénzünk is legyen!
Annyira jó a titok!!"Hey

sister -it's really-really nice to meet U.."

:D

Ennyi! :D

Hasonló kis sztorim nemrégről:

Ölellek:
Dia
..
Maradok továbbra is Csillagokkal Álmodó..Gratulálok!

Hát így kell ezt csinálni....mint a nagyok! :)
Úgy látszik a telihold mindenkire jó hatással van ma!
Iminek reggel a röhögős klippje...aztán meg Te....
Csuda jó nap ez a mai!Fel is adtam a lottószelvényemet,gondoltam megnyerem az ötöst!Akkora bulit csapunk,thesecretfalván hogy csak na!Remélem mindenki eljön!!!!
Millió ölelősszeretős puszi mindenkinek a mosolygós pofijára!!!!
AngelDrága Shakti :)

Hihi én pár éve pont ilyenkor, pont így nyertem egy hosszú hétvégi csobbanást az Adriára :))) órákig alig tértem magamhoz, úgy ugráltam az örömtől, mint egy bakkecske :DDDDD
Ja és állati szuper volt a hétvége, ráadásul úgy, hogy akkorra volt vonatjegyünk Frankfurtba, és mivel kiöntött a Duna, ezért a MÁV lemondta az utazásunkat. Gondolta az Uni, hogy ha víz miatt az egyiket elveszi, ad helyette egy másik jobbat, mármint vizes bulit :))))
Öbike :)
A szeretet mindent áthat.....
Szeretlek! Sajnálom! Kérlek bocsáss meg! Köszönöm!
Mosolyogj Magyarország :)Drága Shakti!

Gratulálok. Csak így tovább, habár azt hiszem ez nálad már megszokott dolog.Így kell ezt csinálni,könnyedén , lazán.

Szerető öleléssel : Tike

Elérhető minden álom, ne add fel semmi áron.
Egyszer úgyis valóra válik, ha akarod , hogy valóra váljon !!!De jó! :)

Nagyon tetszett ez a kis törtenet, igy a reggeli oräkban is mosolyt csalt az arcomra...meg sok sok ilyen elmenyt neked!!!!! :)