Transformers- A sorsunk szólít

A második részben elhangzik egy mondat Optimustól.

- Nem mi választjuk meg, hogy mikor szólít minket a sors!

Ezen elgondolkodtam, vajon a sorsomat élem e, amit vállaltam leszületésem előtt, vagy szabad akarom által választott úton vagyok e? Vajon a kettő között mi a különbség?
Talán ha a sorsomat élem könnyűnek élem meg mind azt ami történik velem.
Ti már láttátok tisztán azt a helyzetet ami sorsodba be van égetve és a kellő időben meg is jelenik és észre veszed, elfogadod és meg is éled?
Ezen mostanában sokat gondolkodom. Lehet azért, mert ami hónapok óta zajlik körülöttem annyira tisztán látom. Olyan természetes, könnyed minden. Valahogy életemben először a helyemen érzem magam.
Veletek hogy van ez? Írjátok le kérlek nálatok hogyan lett világos amikor a megírt sorsotokat járjátok, jártátok!?

Címkék:

Hozzászólásokértem mit mondasz, vagy

értem mit mondasz, vagy mire gondolsz. de vajon számít-e az hogy befejezed-e? mielőtt leszülettél, terveztél, láthattál előre fordulópontokat, de vajon ha minden folyamatosan változik, akkor nem kell-e néha ezt is felülírni? :-) vagyis minden pillanatban szabad vagy, és újra dönthetsz. ha feltételezzük, hogy az IDŐ nevű illúzió csak a mi fejünkben létezik, akkor folyamatosan újra KELL tervezni mindent, ahogy változik valami. épp ezért nem látom értelmét annak hogy előre megtervezett ÚT lenne. igen, lehetnek célok, tervek, de ezek is változnak, melyet éjszakánként újraírunk... szerintem :-)Kedves Admin!

Szerintem ez ennél több Admin mint ahogy Te mondod. Értem mit mondasz, de Te nem érted mit kérdezek. Sajnos szavakban nem tudom megfogalmazni amin én napokig gondolkodtam.
Így megmarad nekem a kikövetkeztetés. Mert tudom, hogy mi alakítjuk az életünket. Ami bent az kint.
Még is számomra ez összetettebb mint amit Te írtál.
Hiszem, hogy leszületésünkkor meghatározzuk mit vállalunk. Én arra voltam kíváncsi, hogy azt a sorfeladatot vajon hányunk végzi úgy, hogy tudatosodott benne az a vállalt feladata, sorsa.
Ennél értelmesebben nem tudom össze szedni a mondani valómat.a sorsod az, amit te tűzöl

a sorsod az, amit te tűzöl ki magadnak :-) nincs előre meghatározva, csak a színpad... a forgatókönyv a tiédKedves Rózsafa!

Én úgy élem meg, hogy azt érzem, hogy otthon vagyok, megérkeztem... végtelen nyugalom és szeretet árad szét testemben-lelkemben :-)))

Szép estét kívánok!
Jugik