Barátság /szerelem ??

Tanácstalan vagyok tudom hogy ez az oldal nem egy párkapcsolati / vagy társkereső oldal de az is lehetne :-))))
De most megint elért az a hullám hogy nyugodtan és türelmesen vártam hogy az Uni elhozza nekem, a legjobbat.
A szerelmet akartam bevonzani az életembe és szerintem el is jött de sajna egy olyan lány személyébe akit már 5 éve ismerem és soha semmi problémánk nem volt. Ez nem is lenne oylan fura csak az a baj hogy látom hogy az utóbbi időbe elkezdett jobban közeledni hozzám és én is viszonoztam mindig megtudtam vele beszélni a dolgokat és egymás problémáit .
De nem tudom mit tegyek ha lépek akkor szerintem elrontanám a barátságot mert nagyon szeretem a lányt de félek attól ha jobban közeledek belezúgok .
Nemtudom mi tévő legyek mert nem mondhatom neki hogy ne beszéljünk mert akárhányszor találkozok vele mindig megölelem "összebujunk" és ez annyira jó érzés.
Ha viszont eggyütt lenénk és valami uton módon szakítanánk már nem lenne olyan a kapcsolatunk tudom nem szabadna ennyire a jövőbe nézni és mindig csak a rosszra gondolni.
De félek hogy elveszítek egy jó barátot/szerelmet.

Lehet kicsit érthetetlen amit leírtam de kérdezzetek nyugodtan..

Címkék:

HozzászólásokA választ nem egészen kaptam meg. :-)

Viszont tetszett. :-)
Főleg ez a mondat:
"Több lett az önbizalmam és nem nagyon foglalkozok mások véleményével.":)

Ahogy semmi sem az, gondolom ez a történés sem volt véletlen. Ne aggódj, még rengeteg időd van megtalálni az utad és a helyed a világban.
Nekem pl most 27 évesen kezd körvonalazódni. Mondjuk most annál gyorsabban. Szóval nem vagy semmiről lemaradva és tuti, ha nem ő az, akkor jön a nagy szerelem hamarosan. Ha pedig ő az, akkor erre is rá fogsz jönni. Addig meg Carpe Diem!

Szerintem... Legalábbis eddigi tapasztalataim alapján... A változtatás jogát fenntartva. :)
"Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn!" :DKedves Origami 19 éves

Kedves Origami 19 éves vagyok :-))
tudod ilyenkor keresem a helyet a világban még mielőtt megtaláltam volna a secretet elég zárkózott és gátlásos emberke voltam.
Mióta ismerem jobban megnyílok mások előtt és megváltoztam egy két dolgoban.
Több lett az önbizalmam és nem nagyon foglalkozok mások véleményével.

ha most ide leírhatnám menyi mindenben jobb lett az életem :-)))
nem lenne elég ez a hely :-))

Remélem megkaptad a választÉrtem. :-) Ha az ember egyedül van éppen, előfordul az...

ilyesmi. :-)
Mi volt Veled korábban?
Miért zárultál be még régebben?
Nem is tudom, de valaki fontos Neked, nem?
Ez csak egy érzés, nem tudom megmagyarázni. :-)
Lehet, hogy nem így van.Hmm lehet félénknek foktok

Hmm lehet félénknek foktok nézni e-miatt de rájöttem hogy azért akartam őt annyira mert rá voltam szorulva szó szerint lehet ez kicsit dúrva.
De tegnap mikor rá néztem és pont el szerettem volna mondani, valami fura módon nem tudtam semmit mondani egy hang nem jött ki a számon. A lány elég furcsán nézett rám hogy mi van velem valami baj van ?? én ezután csak elmosolyodtam az egész szituáción és ugy éreztem jobb ez így én igy szeretem majd a legjobban .

Nem érzem magam félénknek e-miatt és hogy nem mondtam el neki de nemtudom jött egy érzés :-))) meglepően utána is öleltem és boldog voltam ... és most is nyugodtan gondolok az egészre.Na? Hol a beszámoló??? :-)))))Holnap beszámolót adok

Holnap beszámolót adok :-)))
Köszi a biztatást mindenkitől :-))tetszik ez a topic :-) EYE,

tetszik ez a topic :-) EYE, milyen vesztenivalód van? én inkább úgy látom csak nyerhetsz... de ha már most azon agyalsz hogy "mi lesz ha" akkor az lesz, amin agyalsz, úgyhogy ha már mindenképp agyalni szeretnél, akkor valami olyanon inkább, hogy mi lesz ha összejövök vele, mi lesz ha együtt maradunk, stb... stb... folytassam? :-)A tett halála...

Van valami ilyesmi mondás: "A tett halála az okoskodás", ugyebár???
:))))) Szedd össze magad fiam, légy férfi, hajrá! Merj és nyerj! (Bocs, több buzdító közhely már nem jut eszembe... :))))

Szerintem... Legalábbis eddigi tapasztalataim alapján... A változtatás jogát fenntartva. :)
"Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn!" :DEYE! Aztán nem visszakozni ám az utolsó pillanatban! :-)))

Főleg meg, csak semmi gondolkodás! :-):-))) Kedves Origami sokat

:-))) Kedves Origami sokat gondolkodtam és végülis abban igazatok van hogy veszteni valóm nincs és ez jóó :-))
Remélem sikerülni fog :-))) köszi mindent
Ma fogok vele találkozni :-))Na, EYE? Helyzet? :-)

Találtam Neked a Secreten még valamit. :-))Hasonló sztorim van nekem is

Sziasztok!

Én nekem dupla bonyolult ügyem van, én is így jártam mint te. Ami miatt pluszba bonyolult az egész, hogy a barátom a munkatársam is egyben és minden nap együtt dolgozunk. Én is kicsit félek, mi is eleinte csak barátok voltunk de mindent elmondtunk egymásnak és kedves aranyos nagyon megért, sokszor találkozunk munka után is az utóbbi időben. Tudom házinyúlra nem lövünk de úgy döntöttem, ha kell kialakul ha nem így marad. Már azt írta minap, hogy hiányzom neki és nekem is ő. Sajnos semmi használhatót nem tudok írni nagyon nehéz ez. De hidd el így vagy úgy alakul.

Légy olyan, hogy minden megérintsen!Igen tudom pontosan hogy a

Igen tudom pontosan hogy a szívem szerint döntsek ilyenkor :-))) mert az helyes de ahogy visszaolvastam lehet már rég belezúgtam csak magamnak nem merem bevallani tyúúúúúúúúúúúú :-)) lessz ami lessz csak pozitivan :DDrága EYE!

7 pecsétes titkokat súgok jegyzetelj: :))
a nők (csajok, lányok) alapvetően nagyon megértő lények
a nők (csajok, lányok) a híresztelésekkel ellentétben őszinteségért még senki fejét sem harapták le és fogyasztották el jóízűen
a nők (csajok, lányok) nem "bújnak" csak úgy bárkihez (CSAK barátokhoz ÚGY semmiképpen)
a nők (csajok, lányok) tudnak értelmesen válaszolni kérdésekre és felvetésekre, mint pl. "Te figyu, kicsit úgy érzem, hogy valami több alakul itt köztünk... " (és ezzel még a férfi büszkeség se sérül, különösen, ha megfelelő az időzítés)
a nők (csajok, lányok) értenek a szóból és, ha esetleg egy ijesztő visszavonulót fújnak, azért van eszük (szintén egyéb híresztelésekkel ellentétben) és magukba szállnak és gondolkodnak és mérlegelnek és tudják mi a legjobb nekik és e szerint döntenek
(De ezt el ne mondd más pasiknak, még rontaná a "hírnevünket" és még a végén kiegyensúlyozott párkapcsolatok jönnének létre! ;))))

Vagyis azt gondolom, nincs veszítenivalód. A blogomba írtad, hogy még nem nagyon tapasztaltad a szerelemet... Ideje lenne, nem? ;) Amit leírtál az ígéretes kezdet. :) Én nagyon drukkolok! Ha netán erősítésre lenne szükséged, jelezd nyugodtan. Bármikor és szívesen! Amúgy meg sok sikert és boldogságot és VISZONZOTT, egekig emelő szerelmet!

Szerintem... Legalábbis eddigi tapasztalataim alapján... A változtatás jogát fenntartva. :)
"Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn!" :DJaj, EYE, ezt az én kis papírzacsi fejecském nem nagyon...

érti. :-) Ha valóban barátok vagytok, akkor az nem romolhat el. Akkor meg pláne nem, ha mondjuk ezt így mondod el NEKI. :-) Elmondod azt is, hogy Te már másképp érzel iránta, és attól meg félsz, hogy esetleg elromlik a barátság. :-)
Ha valamit szeretnél, érzel, akkor...azt válaszd, ne a félelmet! :-)
És mitől is félsz? :-)
Hogy nem lesz veled?
Na, és akkor meg mi van?
Tudod, lehet, hogy közhely, de nem lehet elveszíteni azt, aki hozzád való. :-)
Na, és egy dal, pont ma írtam be ide :-) :