A cseresznye Ízű Csók...

A Cseresznye ízű csók

A csókjának cseresznye íze volt…
Jól esett, a testem bizsergett a lelkem szárnyalt. Elbúcsúztunk egymástól, szavak nélkül, ragyogó szemekkel.
Felmentem a bejárati ajtóhoz vezető lépcsőn, mélyet szippantottam a friss tavaszi levegőből.
Elgondolkoztam…
Vajon hány féle ízű csók létezik?
Van mentolos ízű, cseresznye ízű, narancs ízű, sárgadinnye ízű, eper és málna ízű csók. Ezek az általam ismert rágó fajták ízei… Létezik sült krumpli ízű csók, amit egy autósmozis, gyorséttermes, shékes - vanília, csoki,puncs, eper - összebújós estéhez kötnék hozzá.
A film másodlagos szerepet játszik, az együttlét, a csók – csók csata – a lényeg.
Mivel nincs autóm, és vezetni sem tudok, ez egyenlőre csak elmélet marad. De egyszer átültetem a gyakorlatba, mivel imádom a shéket és a sültkrumplit. Tudom, ez így nagyon Amcsis, de ez is én vagyok.
A csók lehet még kóla, narancs,limonádé, jegestea vagy gyümölcslé ízű, abban az esetben, mikor üdítőzünk egy forró nyári délutánon a medence mellett, vagy a Balcsi partján.
De a szerdai vagy hétvégi buli közben elcsattanó mámoros – vad – csók lehet koktél ízű is. Lásd:Cuba Libre, Pinja Colada, Mohito, Orgazmus, Tequila Sunrise, Pink Lady, White Roussian és társaik, mert a választék és a variációk száma végtelen.
Aztán eszembe jutottak más csókok, más ízek, fanyarabbak, keserűbbek, úgymint Whiskey és a szivar, szerintem ilyen ízű csókja lehet, a Country klubban biliárdozó, fehér pólós, szűk farmeros, Ray Ben napszemüveges "Marlboro Man" – nek, akinek az oldalán egy vékony 20 év körüli szőke vagy barna hajú csaj feszít, félig hozzá bújva, miközben átkarolja a derekát.
Van sör vagy bor ízű csók, amit akkor adnék a páromnak, ha kibontom a kedvenc száraz vörös vagy rozé boromat, esetleg egy üveg Edelweisst, amikor este holtfáradtan hazaérek a melóból, és a kedvesem a kedvenc ételemmel vár…
A csók lehet hal, csirke vagy tészta ízű, abban az esetben, ha épp egy könnyed vacsorát fogyasztunk egy menő belvárosi étteremben, a házzassági évfordulónk, a születésnapunk, vagy a "hurrá péntek van" alklalmából.
Aztán van még süti ízű csók, ami a szegedi Virág Cukrászda, vagy a pesti Gerbeaud teraszán csattan el, miközben a kedvenc süteményünket majszoljuk egy napfényes nyári délutánon beszélgetés, bámészkodás közben. Közismert még a viszontlátás miatti örömünkben elcsattanó csók, és ott van a hollywoodi csók a filmek végén, amikor szerelmesek viszontakságok után végre egymáséi lesznek.
Végül ott van a búcsúcsók, amit egy kapcsolat lezárásaként adunk a másiknak, aztán kilépünk az ajtón, lemegyünk a lépcsőn, közben tudjuk, hogy volt szerelmünk szomorúan utánunk bámul...Ilyenkor fontos, hogy soha ne nézzünk hátra még akkor sem, ha megszakad a szívünk...
Gondoljunk arra, hogy jönnek az életünkbe újabb, eddig nem ismert ízű csókok. De egyszer megállapodunk, és lesz egy állandó csók partnerünk, akivel minden csók felvillanyozó lesz...Már csak az a dolgunk, hogy bevonzzuk őt az életünkbe.

Hozzászólások*Legjobb a "szenvedély ízű" csók.

***Drága Máté!

Nagyon jó volt olvasni ezt a csókos élményedet és ábrándjaidat a különféle csókok ízéről.
Persze, az is nagyon jó, amikor már mindig ugyanattól az embertől kapjuk a csókot, hiszen bevonzottuk egymást és ott vagyunk egymásnak.
Ha Neked még nincs meg ez a lány, akkor javaslom, hogy képzeld el magadnak részletesen, hogy hogyan nézzen ki. Milyen magas legyen, milyen színű legyen a haja, szeme, milyen érdeklődésű és mit szeretnél tőle kapni. Így amikor összetalálkozol vele, már könnyen ráismersz és nem engeded el egy sima, könnyed, esti, cseresznye ízű csókkal! Sok sikert!:)))

"Élj a Szíved Erejével!"
Szeretettel: Ery