A kudarc teremtője...

A teremtés kudarca Mikee szerint az ember. De ő negatív. Szerinte relatíve pozitív... Végülis igaza lehet.

Jani szerint viszont az egyén a kudarc teremtője... És ő már közelebb jár az igazsághoz, mint Mikee. És nekünk itt nem elég a relative pozitív, hanem a pozitív kell. Hogy ne teremtsünk több kudarcot... :)

Annyi topik van, ahol már rég nem arról van szó, amiért nyitották, mert valaki vagy valakik szétoffolták... Mi lenne, ha itt nem lenne téma? Ha itt lehetne jól tébolykodni vagy épp, ha az esik jól egymással gondolatot cserélni, esetleg kultúráltan vitatkozni... Ilyesmi. Egy ilyen "kudarc" (ami Lolli szerint csak "késlekedő siker") topik, amit én teremtettem. Csakis véletlenül. Nem Isten. Haha! :)))It’s weird how people comment

It’s weird how people comment so different about your post. shark attack game

 

Mi volt a kerdes ?

Mi volt a kerdes ?Mekkora hülyeség

Mekkora hülyeség mindez.Sehol 1 értelmes válasz.:)

Valóban nem ilyen egyszerű Alf, de azt mindenkinek fel kell ismernie, hogy magától van rosszul. Utána még úgyis évekbe telik, mire rájön, hogyan lehetne jobban. Minél korábban kezd el fejlődni, annál hamarabb lesz jobb. De, ahhoz, hogy valaki erre rájöjjön, el kell gondolkodni és nem csak csapkodni meg irogatni az általad is megfogalmazott lázadó baromságokat. :)

Szerintem... Legalábbis eddigi tapasztalataim alapján... A változtatás jogát fenntartva. :)
"Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn!" :D......................................

Tevut. Aki nincs jol, az attol nem lesz jobban, ha elaruljuk neki, hogy nem eleg, hogy az elet is kitolt vele, de meg o is magaval, szerintem. Foleg nem ennyi idosen, bar ez csak talan kategoria . Lazad. Eljen. Torekszik benne valami. Ismerjuk meg , mi az. Nem tudom, ki mit gondol, hogy ide mi fer, meg mi nem, mert annyi minden van a forumokon, hogy ez is elfer rajata , szerintem. A valtas , nezetek feltarasa nem olyan egyszeru, hogy
a: szarul vagyok
b: magadtol
a: ja, akkor jol vagyok.
...
Oszintenek kellene lenni. magammal szember. Ha azt gondolom, velem, valaki megjatsza magat, az abbol ered, hogy nekem is van alarcom, es az mogoul tekintgetekek, azt gondolva, hogy majd amikor boldog leszek, akkor leveszem az alarcom, addig meg pancel lesz nekem.
Mikee. En szivesen forumozok veled, ha nem lazadozunk, meg ilyenek, hanem alarcokat nelkul beszelgetunk.
Udv AlfMit Mikee? A választ. :)

Ha magad sem tudod, akkor érdemes lenne végre elvonulni a sarokba gondolkodni egy kicsit. Mi bajod is van Neked valójában? Kivel van bajod? Miért? A lányokkal? Miért? Magaddal? Miért? A világgal? Miért? Ha az összes választ megtalálod, akkor sokkal jobban fogod érezni magad.
Szinte érzem azt, ahogy kínlódsz és vergődsz. Ahogy szomjazol arra, hogy valaki megmentsen az életedtől, holott arra kéne rájönni, hogy csakis TE tudod megmenteni magad.

Szerintem... Legalábbis eddigi tapasztalataim alapján... A változtatás jogát fenntartva. :)
"Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn!" :DMost erre mit mondjak? A

Most erre mit mondjak? A másik hsz-hoz meg annyit,hogy tényleg elehet körülöttem néhány aranyos (vagy csak annak látszó) lány. Csak még nem akadtam velük össze.Most erre mit mondjak? A

Most erre mit mondjak? A másik hsz-hoz meg annyit,hogy tényleg elehet körülöttem néhány aranyos (vagy csak annak látszó) lány. Csak még nem akadtam velük össze.:)

Igen. Mikee kitartóan látogatja az oldalt, kitartóan írja a negatív véleményét. A kérdés csak az miért? Ha nem működik, ha szar minden, ha szar az élet és az ember egy elb@szott teremtmény, akkor miért jár még ide Mikee és miért közli mindig, h milyen sz@r épp neki? Miért? :) Erre van válaszod Mikee?

Szerintem... Legalábbis eddigi tapasztalataim alapján... A változtatás jogát fenntartva. :)
"Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn!" :D.

Tobb pontbol probaltam megkozeliteni osszefoglalodat . nekem mar ugyis mindegy mar, mert ergo minden egy nagy hulyeseg. De mindig csak oda erek , hogy 1=1 . Am dicserendo, ha valaki eddig eljut. Mar csak annyit kell tenned, hogy nem hulyeseget viszel bele, hanem mondjuk kiprobalni, ketto mennyivel egyenlo. Persze nyilvan en nem ertem, miert nem erted: )
Amugy meg ha az eddigi itt hulyeseg, akkor ugy velem, sok erzo , es aranyos lany van korulotted, csak hat hulyek, egyebar. Igy mar elhiszem, hogy ezen a bolygon vagy, csak sokan epp elutaztak: ) ja, veszem.
Amugy erdekes, egyik hozzaszolasod sem szolit meg senkit nev szerint, am tobbszor kialtod ugyan azt. Megneznem en azt az ajto nyitast.Nekm már úgyis mindegy

Nekm már úgyis mindegy már.Mennyi hülyeség!

Mennyi hülyeség!Kedves Jani:)

Nagyon megtetszett ez a rövid de frappáns kis szöveged:)!!!
És rettentöen igaz is! Mi magunk, emberek teremtjük meg saját kudarcainkat..tulajdonképpen minden perc és minden másodperc egy új út..ha vmit máskápp csináltam volna tegnap délután lehet hogy nem is itt irnék ezekben a percekben:D...kitudja..minden megeshet..csak a különféle rengeteg lehetöség, út közül jol kell választani..olyan utra kell lépni hogy az ne hozzon kudarcot! Ebben segíthet Isten és a megérzésünk. . .:)
Üdv:$Mikee-nak:

"mély gondolkodású, szeretetteljes fiatal lányok. - melyik bolygón vannak ilyenek?"
Ugyanazon a bolygón, ahol a mély gondolkodású, szeretetteljes fiatal fiúk.
Válj te is azzá, és azt veszed majd észre, hogy lépni nem lehet az ilyen lányoktól:)))

"A RENDKIVULI az atlagemberek utjan rejtezik."Mikee!

Egyetertek veled!
Bizony az elet visszadja azt,amit te adsz kifele a vilagnak.
Buntetest?
Azt is, ezert tanit a Szentiras erkolcsos, felelosseget vallalo viselkedesre, hogy megorizzen altala a buntetestol.
Isten majd megbuntet?
Isten megovni szeretne, hat ezert az elso es legfobb parancs, es ezert a masodik is.
Amit magadnak nem szeretnel, ne kivand azt masnak se! Mert visszakapod az elettol!
Amit masnak kivansz, massal teszel,azt sajatmagaddal teszed!
Hasznald azt az Isten adta kepesseget,hogy megkulonbozteted a jot a rossztol,elj a joval es utasitsd el a rosszat, igy elkerulheted a buntetest.

Aldas, bekesseg!

Szeretettel,
felebaratDrága Jani!

Így, így. Igaz, igaz. Meg is változtattam... ;) De ne aggódj, nem plagizálok, nevesítettelek. :D

Szerintem... Legalábbis eddigi tapasztalataim alapján... A változtatás jogát fenntartva. :)
"Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn!" :DA magyar nyelv csodája..

egy kis rag ide, egy kis toldalék oda..
Az ember nem a teremtés kudarca... hanem a kudarc teremtője.. óóóó yeee. :))

GÁL JANI.. :DDDDDDNem a neten hallgatom. Egy

Nem a neten hallgatom. Egy rádióban dolgozom külső szerkesztőként és munka közben a gépen hallgatom. De szerintem a youtube-on is lehet találni. Nekem a jailhouse rock tetszik nagyon.

Szép Napot!:):)

Hey, es velunk nincs kedved megosztani ? egy link belefer: )dehogy mentem el. Csak

dehogy mentem el. Csak elmerültem a zenehallgatása. Nem gondolta volna,hogy ennek az Elvisnek ilyen jó dalai vannak:) Máris jobb kedvem lett tőle.:)

Átmostuk az agyát! El is szaladt. :)) Sok volt a pozitív. :D

Leírhatom csak úgy, hogy ma iszonyat jó kedvem van és hatalmas boldogság ért és mindegy, hogy hogy lesz ezentúl, de a mai 10 perces boldogság egy világgal felért és bazi hálás vagyok érte... :))) Bocs, ezt muszáj volt. :DDDD

Szerintem... Legalábbis eddigi tapasztalataim alapján... A változtatás jogát fenntartva. :)
"Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn!" :DMár pozitív vagy, Miki.

Úgy lettél az, hogy észre sem vetted.
Nem kell félned magadtól.
Minden rendben lesz, ha ilyen is maradsz.
Higgy magadban.
Szép élet vár Rád!: )

Hej, pozitiv ember pozitivat ad, mitol felsz ?: )
Ha nem erted meg, anno miert adtad, akkor visszakapod, mert akkor ma is felsz attol, hogy vissza kapod, ergo vonzod.
Ha megerted, akkor rajossz, fenebe, milyen voltam mar. Ezzel megerto leszel embertarsaid irant. Viszont ha megerto vagy, akkor fel is ismered, mikor akar valaki visszadni valamit, es megoldhatod .
Ha hulyeseget vetettel a kertbe, oke , kicsirazik. Ha elismered, hulyeseg volt, akkor nem jatszod el, hogy de nagy termelesem volt, hanem megnezed, mi vitt addig, hogy hulyeseget ultes. Ha megnezed, es meglatod, maris van mit aratni : ) Nincs ilyen, ha eszreveszed milyen az elet.Mikee ne higgy el mindent!

Az egyik hsz-ban... Az élet visszaadja... Jah, tagadásból mit vonzol? Negatívból pozitívat? Ezt nem gondolthattad, hogy összejön. Nem az élet adja, vedd már észre ember! Te vagy, aki adod, pont úgy, ahogy Jani megfogalmazta. Boxmeccs, ahol te állsz a kék és piros sarokban is. Önmagddal vívod. Ha behúzol megkapod a monoklit magadtól. De, ha kedves vagy magadhoz, szereted magad és nem félsz, akkor az élet is szeretni fog csodával határos módon... :) Ja és persze véletlenül, ahogy tegnap szó volt róla.. :))))))

Szerintem... Legalábbis eddigi tapasztalataim alapján... A változtatás jogát fenntartva. :)
"Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn!" :DMiki. Vannak a félelmek meg a bűntudat. De az, ami ezek...

felett áll csak egy gondolat lehet.
A félelemmel együtt is megcsinálom!
Miért, mi történhet?
Rosszabb már nem lehet, csak jobb, nem igaz? :-)
ÉLJ!
És ezt minden érzésével együtt TEDD meg!
Különben csak végigvegetálod a fiatalságod, annak meg semmi értelme.Karma ?

No, karma, sors , ilyenek csak ugy letezhetnek, ha adott osszetevojuk van. Mondjuk amikor valaki azt mondja, en ilyen vagyok, punk tumm. Neki van horoszkopja, karmaja, sorsa, meg minden feneje. De. Ki mondta, hogy az elet szenvedes ? Akinek az, azt mondja. En is mondtam sokat. De en kileptem abbol, hogy ilyen vagyok, es megneztem, miert valtam olyanna. azota olyan sem vagyok: )
Minden nap eldontheted, hogy haladsz magadban befele, es rajossz, mit milyen felelem iranyit benned, vagy ugy csinlasz, mintha te nem, es karmat gyartasz magadnak.
Szamodra szimpatikus emberek eletet kellene megnezni, hogy milyen esemeny utan ivelt le, majd fel az eletuk, mire jottek ra belole, ilyenek. Es beszelgetni anyuval, apuval, hogy szerintuk. es beszelgetni haverokkal, meg csajokkal, hogy szerintuk. es rajossz, mindenki egy dologot akar, egy dologert kuzd, boldognak lenni.Valamelyik hsz-ban

Valamelyik hsz-ban lolvastam,hogy majd az élet visszaadja enekm,amit én adok. vagy hasonló. A büntetést erre értettem.Pedig olyan jól indult

Pedig olyan jól indult minden. Találtam egy oldalt,ahol érdekes dolgokat olvastam. Tök jól éreztem magam,szabályosan bizseregtem a boldogságtól. Utána nem tudom,valami történt. Visszaestem.

Semmi gond, ha néha vissza zuhansz a letargiába.. csak tápászkodj fel újra és megint.. és megint.. és megint.. és megint..
Tisztára mint egy box meccs, csak itt te vagy akit ütsz és te vagy aki kapja.. most itt egy csomó :))-t kellene raknom, de tudom, hogy aki benne van annak nem vicces...

Dolgozz magadon.. talán nem is az eredmény, hanem az önmagunkon való munka a lényeg..
Hiszen a munka nemesít, és a nemesség az önmagunk felett aratott győzelem...

GÁL JANI.. :DDDDDD:-/ Ne már!

Milyen büntetés? Hülye vagy? Itt nincs büntetés!!! Egy ember büntethet csak és az TE vagy saját magad!
Senki nem áll pallossal felletted, hogy megítélje a tetteidet, ezt gyorsan felejtsd el. te ítélsz meg magad és mindenkit... Magadnak csak Te tehetsz keresztbe.

Szerintem... Legalábbis eddigi tapasztalataim alapján... A változtatás jogát fenntartva. :)
"Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn!" :D