Klausmann Viktorral és Horváth Évával az 5ről6ráról

Drága teremtőtársaim!

Sikerült felvarázsolnom egy 2007 évi beszélgetést a youtube-ra.
Mai szemmel nézve ugyanolyan időszerű a téma, és az üzenete mint akkor volt.

Klausmann Viktorral és Horváth Évával az 5ről6ráról

A NEGATÍV ÉNKÉP AZ OKA MINDEN ELAKADÁSNAK ÉS BOLDOGTALANSÁGNAK.
HISZEN AMINT KÍVÜL, ÚGY BELÜL.

Milliárd ölelés:
Csillátok

Ui: És ne feledjétek! TI vagytok saját Életetek sugárzó Napocskái, senkimás a világon! ;):)

Orulok Kedves Unique es Ery ! a vicc , a paradoxon csak annyi, hogy en is olvasgatom, es segit. Ha van tudatalatti, akkor tudat feletti is, szerintem onnan jon nekem, mikor irom. A tanulsagom meg annyi, hogy ezt akkor, ahogy ALf nal olvasom, az elet tobbi teruleten is ki lehet fejleszteni, hogy ""csak ugy "" aramlik. Valoszinu az lehet a nyitja, hogy a szandek jobbito, es kozben nem hagytam az erzeseim belefolyni, bar gondolom darabokban meg benne van. Tovabba nem feltem megirni, hagytam, mert biztam benne.
a semmi sem veletlen pedig olyan, hogy neha nem azt talalja el, akire gondolunk ,a segitseg , hanem egy helyett harom embert : ) ez nekem orom.
koszonom: )Alf!

hú Alf, rendesen és többször elolvaslak, és köszönöm!
Magam is sokat tanulok soraidból.Udv!

Csak hogy teljes legyen a kep az ujaknak …volt az elejen, szinte kerdore vonva, miert is nem olvasok utana, ki milyen. Egyreszt megint mindenki hozza magat, masreszt azt gondolom, megismerhetem az embert az irasain, szandekain keresztul. Harmad reszt, az iras az egy pillanatnyi kivetules. Az meg eddig is lejott, hogy van aki nem eli meg a pillanatot, es ugy nem teljessegben el. Nekem az eleg, Csillairnak tobb hetig tartana a valasz, valoszinu 21 napig. Meg hogy naprol napra jobban….. O igy van. Naprol napra jobban. O meg kuzd, tesz, gyakorol jobban lenni, mintha az cselekedet lenne. Tudatvaltasrol szo sincs. Tudja, sejti, de nem eli, megis kiall vele, es eljatsza, nala a tudas mannaja. Ebben benne van am az is, hogy sok az elotte jaro pelda, illetve aki elaton ember ebben, nincs ott mercenek, szoval tudatlan vezet tudattalant. Az igeny is eltet dolgokat. Hivo lenne e valaki, vagy sem….. ez is a tudatossagrol szol. Ha valaki magaban megismeri a let erzeset, hivove valik , mert onnantol kezdve erzi , eli. .Alapjaiban az a baj, hogy nem jol van terjesztve a hit, szerintem. De nem a mai az utolso nap, ezert azt gondolom, erdemes ugy elni, hogy a lelek ne takarva legyen, es majd alakul ez a dolog is az iranyba, ami a vilag fejlodeset , felvilagosodasat szolgalja. Folyamat.
Ahogy a mai sem az utolso vacsora. Ezert a tulsuly sem mas, mint elet iranti bizalmatlansag, illetve onazonositas a testtel. Ha merges vagy, es kuzdesz ellene, akkor csak feszult leszel, es elobb utobb kitorsz. Ha ehes vagy, es kuzdesz elllene, elobb utobb jon az a nap, amikor az elmult hat nap fogyasat egy nap alatt hizasba forditod at. Amikor megy az eves, ugy erzed, mintha vissza nem tero alkalom lenne, es kenyszert erzel , hogy meg. Nem ismered fel tested jelzeseit, ezert mikor jelez, akkor mindig eszel. Pedig lehet epp szomjas, vagy savat termel csak, vagy epp mozogni szeretne, akarmi. Minden jelzesre enni adsz, ezert eleve nem tiszteled, mert azt hiszed, annyira puritan, hogy csak ehes. Ha meg akarmit megeszel, akkor meg az energiaarmlast sem erted. Folyamat az etkezes is.
Azt hiszik az emberek, hogy frankon egy , max ket dolgot lehet csinalni. Szellemi vagy fizikai munkas, karrier vagy csalad, hivo vagy logikus, ferfi vagy no. jo vagy rossz, forma vagy erzekeles…….
Igazabol szerintem az ember milyensege elete minden teruleten kivetul. Ha egy dologban megtalalta a miertet, akkor mar csak azzal a latassal kell a tobbi dologra tekinteni. Olyan nincs, hogy lelekben jol, testben nem, raadasul , aki epp igy van, mindig megirja, ahogy kivul, ugy belul. Eppen paradoxon a dolog, mivel az ember elete sajat maga kivetulese, ezert ahogy bent, ugy kint.

En magam reszerol megint nem latom ertelmet megnezni, ki mit kovetett el a masik ellen, azt hogy magyarazta meg maganak, majd az mit valtott ki , es kozben ki mibol elt meg, es mit gondolt arrol , mi a hit. Ez vegtelen jatek itt, es kisse mar kezd olyanna vallni, mint a mikepp hoditsam vissza, meg hogyan vonzam be a szerelmet. Gondolom azert jatszak akik jatszak, mert meg az eredendo kerdes nincs meg. Hogyan szeressek, hogy viszonozni lehessen , es miert taszitottam el kedvesem lenne ott, itt meg majd aki akarja, megtalalja. A jatekot meg nem mindenki veszi el a gyerektol, ne sirjon, addig is elvan, oszt lehet mast csinalni : ) Kinek maga dolga, hogy melyik iranyban ad tudatossagot embertarsanak. En maradok abban, hogy el bennem a hit. Es erzem, masban is. Ezeket a szavakat lehet bantani, a hit kepi , formai, torteneti megnyilatkozasait is, a lenyeg mindig az, hogy van e akiben valamelyik segit felismerni az emberben, emberekben a Letet. Mert vallas kiindulasi alapja mindig ez volt. Csak elbukik sokszor, mert ahogy alakot olt, megvan az ellen, es a mellett tabor. A jing es a jang. Ahogy szuletik, formai alakot olt, ugy mar a halal is benne van. minden megszuleto perc egyben az elmulast is magaban hordozza. De amig van ellen tabor, addig az is elteti, addig tart. Hat tartsatok.
Az , hogy valaki serelemre egesz mast ir, temaban kikanyarodik, nem biztos, hogy azt takarja, hogy az illeto nagyon jol van. max azt, hogy most nem jartatja le magat, es akkor happy. Egyszeruen nem tudja irasban lekommunikalni, nem tudja adni azt, amit adnia kellene. Ha pedig onismeret, akkor epp lehetoseg volt a gyakorlasra, ha pedig mentsuk meg az embereket onmaguktol, akkor annak bemutatasara. Valoszinu megoldando feladatkent vonza maganak, ezert a valo eletben is ele fog kerulni, es akkor meg szinten nem tudja megoldani. Ezzel magan nem segit, ha nem tud kefejezodni, ha nem gyakorolja. Ha meg igen, akkor pont ugy, ahogy eddig, mert a megoldas meg nincs meg neki. Lehet kovetni, jo jatek az is, en mast jatszom az idomben. Szomoru, de az ember kepes arra, hogy kelepcet gyart maganak, amibol o maga akar kitorni, mert mar nem birja, gondolom, ha utana mennek a linkeknek, akkor ez derulne ki. Amikor megszulok egy nagyon jol lenni ideat, egyben megteremtem a nagyon rosszul vagyokot is.
Az, hogy Agi korhazban van, az annyi, hogy Agi valamit ugy csinalt, amire a teste azt mondta, koszi nem. Agi engedte, hogy magaban ez a dolog kialakuljon, az mas kerdes, kik toltottek be a kozvetito szerepet. (Ok sincsenek jol, ha tudtak kozvetinteni.). Agi gyogyul, ezert remelem, felismert valamit. Ajandekot kapott, lehetoseget, hogy mast iranyt vegyen az elete. Ez sem nem dicsoseg, sem nem gyasz, ez adott dolog, elni kell vele, es ebben segiteni neki.
En visszaterek az eredethez.
Csillair szerint annak NEM kell a konyv, :

- Akik tökéletesen elégedettek életükkel!
- Akik tökéletesen boldogok!
- Akiknek nincsenek anyagi problémáik!
- Akiknek nincsenek párkapcsolati problémáik!
- Akik nem érzik egyedül magukat ebben a világban!
- Akik tökéletesen egészségesek!
- Akiknek nincsenek további valóraváltásra váró álmai az életében!
-
Ebben benne van eleve a hibas elmelet, ennyi. Pont nekik kell. Meg aki irja, annak. Ezt majd most megint nem erti, es akkor megint meg kell kerdezem, mi a tokeletes, mi a siker, mi a mi. De nem akarok Platon lenni, ezert nem vetem fel , mert nem szeretnem, hogy x napon keresztul kelljen ra valaszolni. Aki iro, az nem ir. Aki fest, nem fest. Az csak leul adott pillanatban, es aramlik bele a dolog. Erre mondjak, ihlet, de ez kapcsolat. A tudatossagon keresztul a Let-tel. Ebben lehet nem hinni, meg lehet csak ugy elni benne. Ha ez megvan, akkor az ember rajon, olyan nincs, hogy mindig minden kulso dolog vigyazban all, hogy nekem epp jo legyen. Sokan, sokfelekepp elunk a foldon, nem vagyunk egyformak, ezert egos igenyeink sem egyeznek. Akkor mit csinaljon szerencsetlen vilag, hogy mindenkinek jo legyen? Lehetne, hogy mindenki egy egy negyzetmeteres alapu muanyag kabinba elne, nezne a maga filmet, es vigyorogna. De szabadsag is kell. Es unalom se legyen, es , es , es .....
A fold nem ertunk van, az allatok sem, a novenyek sem. Ez egy vilag. Benne van minden. Ertelmet ki keresi, az ezt nem veszi eszre. Egymagad porszem vagy, milyen ertelmet akarsz igy ? miben akarsz nagyobb lenni, boldogabb, szebb, gazdagabb, biztonsagosabb lenni, mint mas. Miert bizonygatod sajat letedet, mikor eleve vagy. Miert nem unnepled minden percben ? amig problema szinten kezeljuk az eletet, az azza is valik. Ha azt mondom, most nincs problemam, akkor az azt jelenti , hogy epp hianyom van , ergo , epp megpihenek magam a harcaban. Miert harcol az ember ? miert kuzd? Miert olyan buta, hogy ertelmet kuzdelemre forditja, mikor a letet is felfoghatna vele ?
Az alom alom marad, amig az ember nem ebred fel.
AlfIgazad van, Felebari. :-)

Legközelebb keresek egy izmosabb hasút. :-)Ori!

Azert kapta az ember- minden ember- az eszt,hogy gondolkodjon vele!
Ha egy lelkesz nem annak valo,mert cselekedetei ellentmondanak a tanitasanak,akkor nem kell ot feltetel nelkul elfogadni, hanem egy masikat kell keresni.
IGebol meg lelkesz se lehetne, mert azt se tudja,mire valo a kenyer! Jezus kenyere!:)

Szeretettel,
felebaratA lényeg úgyis csak ennyi:

Nem félni, hanem ÉLNI. :-)Mondjuk az enyhén pocakosodó lelkész szerelme is...

érdekes tud lenni. :-))))
Na, ennyi elég volt a saját tapasztalotokból a vallások területén, hehe.Felebarát te h.je vagy:-)

A mi száraz kenyerünket nem is enni kell, hanem szépen lefékezni a fejetekkel:-) Az IGe kenyerek fejre való beütésének ugyan is kijózanitó és agymosás elhárító hatásuk van.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
A nevetés a legfőbb szentség.
Micimackó sokkal jobban szeret téged!
A szabad gondolkodás mindenkinek kijár, akárcsak a széles látókör.Ori!

El kell keseritselek! Ha akarnam se tehetnem!:)))
Meselj,milyen volt, de ne feledkezz meg az idosebbnek jaro tiszteletrol,kerlek!:)

Szeretettel,
felebaratHát, ez azért határeset, Felebari. :-)))) Ettél már ostyát,...

nyolcvanéves beteg pap kezéből? :-)Ori!

"Ugyanazt csinalja IGe is a mai magyaros modjan."
OK! Csak az a bibi,hogy IGe kethetes szaraz kenyere nem eheto,Jezuse meg meeg ma is az!

Szeretettel,
felebaratUgyanazt csinálja IGe is a mai magyaros módján. Kiűzi...

a kereskedőket a templomból.
Akik kedvesek. Mármint a kereskedők. Vajon MIÉRT? És MIÉRT mosta a kezeit Pilátus, és miért verte rá a balhét Kajafásra?

Vajon ha Jézus ma élne, milyen lenne?
Ki tudja?
IGe biztosan nem Jézus, Te az vagy, Felebari?Jézus Öngyilkos lett. Volt önkritikája:-)

Egy Mindenhatót csak önmaga tudja megölni. Vagy egy busz, vagy egy kamion:-)

"Álmodtam egy fura alakkal.
Odajött hozzám egy fura alak az utcán.
-A hited meggyógyít!- szólt.
-Kutyabajom. -válaszoltam.
-A Lelkedről beszélek!
-Mondtam már, hogy kutyabajom.
-De hát meg kell téged váltani!
-Köszönöm, inkább egy mozijegyet válthatna meg nekem valaki.
-Légy olyan, mint egy gyermek, csak akkor juthatsz be a Mennyek Országába!
-Már eléggé gyermek vagyok így is, de nekem jó így. És per pillanat nem akarok sehova se jutni.
-Szüless újjá!
-Ez az egy születésem is strapás volt, miért kérsz ilyet?!
-Én a Lelkedről beszélek!
-Az köszöni szépen, így is egész jól megvan!
-ÉN MEGHALOK A BŰNEIDÉRT!- kiáltott fel a fura alak, és azzal egy kamion elé vetette magát. Nem volt szép látvány.
-Mire volt jó ez? -álltam ott döbbenten. Aztán az ott levő többi fura alak elmagyarázta nekem: meg lettem váltva.
Majd fölébredtem. "

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
A nevetés a legfőbb szentség.
Micimackó sokkal jobban szeret téged!
A szabad gondolkodás mindenkinek kijár, akárcsak a széles látókör.Ori!

Tehat szerinted Jezusra ez volt a jellemzo, a felindult viselkedes, es az alpari,vulgaris modor?
Mondj kerlek meeg nehany peldat felindulasbol elkovetett tettere!
Miert is feszitettek meg ot?

Szeretettel,
felebaratJézus elárulta a népét

Ők szabadságra vágytak a rómaiaktól is, Jézus meg az idegen hatalom kiszolgálására, adófizetésre szólította fel őket. Meg elkövette az Istenkáromlás bűnét is. Egy jó kis írás a témában:

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
A nevetés a legfőbb szentség.
Micimackó sokkal jobban szeret téged!
A szabad gondolkodás mindenkinek kijár, akárcsak a széles látókör.Vajon hogyan végződött a "perpatvar" Jézus és a ...

kereskedők között? :-)
És vajon MIÉRT feszítették meg őt?
Biztosan a csendes jámborsága miatt...Aki kővel dobálózik, azt kennyérrel dobom vissza

5. P-DOX;
Ha megdobnak kővel, akkor dobd vissza kenyérrel.
A kenyér legalább két hetet száradjon, és három kilós legyen.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
A nevetés a legfőbb szentség.
Micimackó sokkal jobban szeret téged!
A szabad gondolkodás mindenkinek kijár, akárcsak a széles látókör.Ori!

"Nem a vallas a fontos,es nem az ki miben hisz, hanem az,amit TESZ."-irtad.
"CSAK AZ ERDEKEL, KI MIT TESZ, es mindezt MIERT."-ez is toled.
Pont errol van szo!
Amit es ahogyan teszed, tanusitja a hitedet, mely a vallasodbol ered.
Jezus vallasa,hite,cselekedete: "ha megdobnak kovel,dobj vissza kenyerrel!"
IGe vallasa,hite es cselekedete: ha megdobnak kaviccsal, dobj vissza egy blokkteglaval!
Kettejuk hite kozt egesszen "arnyalatnyi" csak a kulonbseg!
Ezert nem talalja IGe a megoldast a Csillairrel valo perpatvar befejezesehez!!!:(

Aldas, bekesseg!

Szeretettel,
felebaratEgy csipetnyi igaz hitetlenség többet ér ezer ember ...

sötét és nem valódi, hanem érdekekre és haszonra épülő torz hiténél. Mivel nekem a hitetlenségem végtelen, ezért a gonosz erői bárhányan lehetnek, akkor sem győzhetnek.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
A nevetés a legfőbb szentség.
Micimackó sokkal jobban szeret téged!
A szabad gondolkodás mindenkinek kijár, akárcsak a széles látókör.Én elismerem a pénzt, de NEM mint energiát, mert nincs...

mögötte fedezet, csak papír.
Nem is erről van szó.
VALÓDI SEGÍTSÉGÉRT pénz jár.
De egy függő bizonytalan személyiség néphülyítéséért nem.Felebari! IGe egyszer sem mondta, hogy gondolkozzak ...

úgy, ahogyan ő. És nem is úgy gondolkozom.
ABBAN viszont egyetértek vele, hogy a spiritualitás és a szeretet üzleti érdekből való felhasználása, és rendes, de hiszékeny emberek ilyetén kihasználása nem becsületes dolog.
NEM ÉRDEKEL, és sosem érdekelt ki ért velem egyet a SAJÁT hitrendszeremet illetően.
CSAK AZ ÉRDEKEL, KI MIT TESZ, és mindezt MIÉRT.Ragyogás Csillagom!

Ragyogás Csillagom!

Milyen barátot választottál? Te ezekről tudtál?
az MLM-ből te gazdagodsz meg, nem más... biztos már olvastál erről, tudod, 3 betű Multi Level Marketing, csak a hülye, aki nem tudja már mit jelent :-)

Nem etikus a secret oldal ilyetén való használása, hová tetted a szemecskéd :-)))

A Vonzás törvénye valami nagyon másról szól! Keveritek a szezont a fazonnal...

Béke nektek!
Áldás Rátok!
Isten legyen a lelketekkel és csöpögtessen bele valódi szeretetet,

Ámen!Szeretetteljes napot kívánok a békétlen lekűek számára!

Nos, sajnálatomra, elolvastam a hsz-eket!

Ery, Tiszavirág, és más beírása lelki támaszt adott, hála az Égnek! hogy ilyen remek emberek látogatják az oldalunkat! Mert ki merték nyílvánítani nem-tetszésüket!

Az, hogy a békétlen lelkű emberek is köztünk vannak, csak a világ színességére világít rá.

Vegyük már észre! Oly csodás a világunk! Annyira szép az emberek lelke, főleg, aki dolgozik is magán. Miért is kell a másik ember szemében a szálkát, sajátunkban meg a gerendát se.... észre venni. ????????
Én amikor észre veszem magamban, hogy megakad tekintetem valakinek a "hibáján" rögtön megkérdem magamtól:
Anikó, közöd? Mi közöm a másik emberben ehhez, vagy ahhoz?!!
És ezzel a kijelentéssel mindjárt az elfogadás szintjére helyezem magamban ezt, és máris Happybb, csodálatosabb világom.
És az én világomban minden rendben van.

És a tiédben? Ideje elkezdeni dolgozni magunkon, és nem a másik ember pocskondiázásával, lehúzásával foglalkozni, mert az téged minősít.
-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-* -*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*
Origami, ha a pénzt mint energiát, és a tudás árát nem vagy hajlandó elismerni, akkor tényleg sajnálni való vagy. Rengeteg dolog van a világon amiért pénzt kérnek el emberek, és egyszerűen csak azért, mert:
- megfizették ők is a tudásuk árát;
- szokták mondani találóan: Krisztus koporsóját sem vitték ingyen;
- ha a barátom az, aki segít nekem ezzel az ő által propagált tudással, még illőbb megfizetnem az árat, amit elkér.
Ismered biztosan a mondást a Bibliából: Kérsz tőlem valamit? Rendben. Megkapod, de előbb fizesd meg az árát.

Irigykedéseteknek nincs már ideje, se helye, mert ez egy teremtő oldal, és csak akkor tud teremteni jót, sőt! JOBBAT az ember, ha megfizeti az árát, megdolgozik érte magán, mert addig, amíg erre nem hajlandó, csakis rosszat kap. A VT igy működik.

És tök mindegy MLM a munka, ami előre viszi az embert, vagy nem!

Lényeg, hogy legyen munkája, és benne hite.

Dolgozni mindenki tud, de hinni a munkájában már nem biztos :)

IGENT mondtam magamra. :)egy ember kórházba került

Ágica kórházba került, ez vágod? Vagy rágjam a szádba, mert mint írtad nem gondolsz bele mélyebben?Homokozó üres, szaladj szépen játszani!

Írádsaim a 20 ezres újságban 9. sé 10 legolvasottabbak, nem gond, ha neked nincs rá ingered.

Félévente Csillázom, hisz Ággica kórházba került, ez vágod? Vagy ráhjam a szádba, mert mint írtd nem gondolsz bele mélyebben?

MLM bajnok... ugyanmár, mióta hiteltelen vagy, szegény ERY.

Nem engem kell olvasni Ery nyaló-cica, a sorok közt kell olvasni!!! MIlyen vezető az olyan, aki nem képes emberekkel bánni, csöpp édes kedves Ery?

Mit gondolsz, mindenki rohan azóta belépni a Lyonessbe, mióta hirdeted? Hál istennek kinyílt a szemük, Bob Proci meg nevetséges...
és etikátlan egy ilyen oldalonn hirdetni, ahogy Kassainak is etikátlan állandóan a fórumban hülyeséggekkel ott lenni, csak hogy egy egy komment ismét felülre tegye...

HOVA tetted a szemed te drága csillag?

Nem gondolsz dolgokba mélyen?
ITT a baj!

Ha nem tetszem, ne olvass!!!!!!!!

Szegény Ery, agyadra ment a MLM, menj szépen vissza játszani, Ragyogással együtt az FLP, Oriflame és Lyoness homokozóba, TI már rég hiteltelenek vagytok itt sokak szemében, az újakat megvezethetitek ezzel a secret- vallás - MLM dumával, de mINDEN régi tudja, kit olvasson :-))

ÉS hogy a SECRET NEM erre való!

Homokozó üres, szaladj szépen játszani!Kedves Origami!

A módszer zavar, hogy hányszor...., hol..., milyen eszközökkel....
Amiket most IGe ide felrakott, már megtette korábban is. Annak idején követtem, elolvastam a hivatkozásait, virtuson, itt-ott. Ámultam-bámultam, majd úgy döntöttem, hogy akit érint, az biztosan tanul belőle.
Egyetértek Felebaráttal, hogy az ismétlés nem vezet a megoldáshoz.
Én továbbra is mellékszereplő szeretnék maradni, magammal fogok törődni és úgy érzem, hogy képes vagyok megbocsájtani kellő időben. Mindnyájatoknak ezt javaslom én is!:)))

"Élj a Szíved Erejével!"
Szeretettel: EryOri!

Oszinten sajnalom,hogy lecserelted Jezust es az o tanitasat egy kis haboruskodasert!:(((
Vajon megeeri?

Szeretettel,
felebaratIGe!

Nem vagy te nekem se rosszabb,se kedvesebb felebaratom, mint Csillaire!

Szeretettel,
felebaratNem értelek, Felebari.

Miért kellene mindenkinek szelíd Isten bárányának lenni?
Szerinted az itt írók mind azok, kivétel nélkül?
Inkább arra kellene figyelni mit MIÉRT és milyen ÉRDEKEK miatt írnak le.
Veled vagyok, IGe.
Igaz, mint csak mellékszereplő, de szerintem fontos, amit csinálsz.
Nem a vallás a fontos, és nem az, ki miben hisz, hanem az, amit TESZ.Madarat tolláról, téged barátodról:-) -felkebarát

Emberbaráti kötelességünk embertársainkat figyelmeztetni a csalókra és szélhámosokra. Ezért egyre több elismerést és támogatást kaptam. Talán a saját egyedüllétedet vizionáltad előre és nem ez enyémet.
Lábosz vakarosz meg Punktum NeMá

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
A nevetés a legfőbb szentség.
Micimackó sokkal jobban szeret téged!
A szabad gondolkodás mindenkinek kijár, akárcsak a széles látókör.