Utazzunk Együtt!:)

Már régóta nézegettem ezt a honlapot és Isten segedelmével megismerhettem a megalkotóját is, Öbit. Hálás vagyok az Önvalómnak, hogy hol finoman, hol erőteljesebben terelget az utamon, mert személyiségem egy aspektusa (nevezzük Ellenálló Majomnak) bizony nagy szeretettel ellenkezik minden olyan folyamattal, ami kicsit is más irányba terelné. Hála Istennek már rég nem tudja igazán kezébe venni az irányítást, de azért közbemakog. :)
Azt hiszem ténylegesen elmondhatom, hogy amit január 1-jén olvastam egy Kuthumis közvetítésben, hogy az év második fele teljesen más lesz energetikailag, mint az első és gyakorlatilag mindenki máshol lesz - kívül-belül - az valóban megtörtént. Minden megváltozott, az Élet és benne én is. Hiába próbálunk szembe menni az új energiákkal, a természetes kiteljesedés folyamatával, hiába félünk, már nincs visszaút. A döntés már rég megszületett, felesleges visszakozni, csssssss Majom!
Egy álom kezd el valóra válni, egy réges-régi álom, mely szinte mindenféle akarás és kontroll nélkül elkezdett megvalósulni. Egy álom, ahol emberek együtt alkotnak az öröm energiájában, egy haladva az úton, egymást támogatva. Egy álom, ahol otthonra lelhetünk, ahol közösséget teremtünk. Egy álom, ahol mindenkinek, aki valami mást, valami újat szeretne adni az embereknek, aki vágyik arra, hogy egy új világot építsen fel, lehetősége lesz teremteni, alkotni.
Ez az álom már realizálódik és habár fogalmam sincs, merre és hogyan formálódik majd az elkövetkezendő időkben, hiszem és bízom abban, hogy ez az Út, melyen haladnom kell és melyen haladni fogunk azokkal, akik velünk tartanak.
Tarts velünk Te is, segíts egy új világ felépítésében, ahol az öröm és a szeretet az, ami összetart, előrevisz és inspirál!
Tekintsd meg! www.egyuttutazok.hu

CsatolmányMéret
travel.jpg47.99 KB

HozzászólásokNagyszerű élmény volt!

Kedves Anna!
Nagyszerű élmény volt együtt utazni az Együttutazókkal! Örülök, hogy megismertelek Titeket, fantasztikusak vagytok, és nagyszerű dolog, amit csináltok! Bízom a közös együttműködésben is!

Plusz alig várom a következő túrát! Igaz, még vasárnap reggel sem gondoltam volna, hogy ez tényleg túra lesz. Hogy nem csak lelket, hanem testet próbáló és erősítő útnak nézek elébe!
De jobb is, hogy nem tudtam róla, még kifogásokat kerestem volna, hogy: áááá, én nem bírom a túrázást! Így viszont tudtam, hogy ott a helyem, és ezt első perctől így is éreztem, hogy OTT vagyok, és minden pillanatát élvezem és átélem a kirándulásnak! És bár fizikailag nem semmi volt a visszafelé út a hegytetőre, de valójában egy cseppnyi nyűg és kipurcanás érzete sem volt bennem.

Csodás feltöltődés volt, írtam róla egy élménybeszámolót, ott néhány fotót is találtok róla!

http://lafemme-magazin.com/eletmod/dobogokoi-elmeny-az-egyuttutazokkal

További izgalmas, különös együttutazásokat kívánok magunknak :)))

"az, ami összeköt minket, az sokkal fontosabb, mint, ami elválaszt" H. Skolimowski)Annuska

Annuska