I. Csend és Kreativitás Nap

A szombati napot biztos, hogy egy életre megjegyezzük! Ez volt ugyanis az első "komoly" nyílt napunk, mely nem kis erőfeszítések és egy igen zűrzavaros időszak után végülis LÉTre jött, ráadásul minden várakozásunkat felülmúlóan sikerült!

Áprilisban ugyan elindultak az önismereti csoportfoglalkozásaink, de ezeket vagy a saját otthonunkban vagy a szabadtéren tartottuk, a résztvevők pedig főleg a szűkebb baráti-ismerősi, illetve volt tanítványi körből kerültek ki, hiszen - honlapunk sem lévén - meglehetősen korlátozottak voltak a lehetőségeink.
Fantasztikus élményekben volt részünk ez alatt az időszak alatt és rengeteget tanultunk - nagyon-nagyon hálásak vagyunk az első Utazóknak, akik közül sokan még mindig Velünk tartanak!

A szombati nyílt napunkhoz már helyet béreltünk, mint a "nagyok" :), s örömmel néztünk az újonnan érkezettek szemébe. Egyszerűen hihetetlen érzés, hogy RÁNK TALÁLTOK! :D :D
A programról hamarosan felkerül néhány kép a Galériába, amelyek talán érzékeltetik a hangulatot, bár őszintén szólva sem lefényképezni, sem leírni nem lehet: ezt valóban meg kellett élnünk, így EGYÜTT, mindannyian!

S hogy mit is csináltunk?
Előbb hangolódtunk, ismerkedtünk, játszottunk, mozogtunk és nyújtottunk (hogy minél jobban jelen tudjunk lenni a "legelszállósabb" gyakorlatoknál is!:D
Aztán meg álomrajzoltunk (az egyik legkülönlegesebb Együtt Utazók-gyakorlat) és mindenki megtapasztalhatta, milyen az, amikor többet és mélyebben érez és lát - ráadásul: rajzol! -, mint amennyire képesnek gondolta magát!
Biztonságérzetet fejlesztő, a gyökércsakra témaköréhez tartozó bemutató foglalkozásunkon írtunk mesét (ki-ki meglephette magát, milyen könnyedén és stílusosan fejezi ki magát írásban, bizony! :), aztán drámajátékos feladat keretében rápillanthattunk arra, hogy viszonyulunk a VÁLTOZÁSHOZ (születés és újjászületés!).
Ebéd után a kreatív vagy szakrális csakrával foglalkoztunk, közkívánatra a női és férfi energiával, mintákkal és szerepekkel. Activity-ztünk (Együtt Utazók-módra! ajánljuk kipróbálásra ezt is! :) ), mozogtunk sokat, hisz' a kreativitás csak úgy élhető meg TELJES egészében, ha 100% JELEN vagy és a testeden keresztül fejezed ki magad.
Itt, a Földön akarunk teremteni, nemde? :)
A délután fénypontja a TÁNC volt, ami igazi oldódást és mély betekintést, felismeréseket kínált.

Nagyon köszönjük minden résztvevőknek a fantasztikus nyitottságot és a szívből jövő dicséreteket, megerősítéseket!

Legközelebb egy hét múlva vasárnap, a pilisi kiránduláson találkozhattok velünk, ahol a pihenni és a játszani és alkotni vágyók is kikapcsolódhatnak. Új információk továbbra is a !

Szeretettel várunk! :)