Aranyláz

aranylázNagyon sokan inkább aranyba forgatják a befektetéseiket, Anyósom például minden szülinapjára vagy nevezetesebb ünnepükre valamilyen aranytárgyat kér Apósomtól. A napokban előhalásztam, hogy nekem mennyi aranyam van, és igencsak meglepődtem, mert Édesanyám és Nagymamikám is gyűjtötte rendesen, ezeket én örököltem meg. Szóval van bőven.
Pár hete kitaláltam egy nagyszerű dolgot, szerintem legalábbis nagyon jó. Amikor elcsendesedek, meditálgatok, rendszeresen meggyújtok egy vastag gyertyát hogy jó hangulatom legyen. A suliban tanulunk egy kis mágiát is, úgyhogy jött egy ötletem. Mivel sokszor nem tud teljesen elcsendesedni az elmém, ezért hagyom hogy a gondolataim cikkázzanak ide-oda, majd egy idő után elcsendesedek. Mostanában zöld gyertyát gyújtok meg, és megkérem a Szellemi Erőket, az Önvalómat, hogy segítsen nekem abban, hogy azok a gondolatok és érzelmek, amelyek nem tesznek jót nekem, a gyertya lángjával égjenek el. Az ebből keletkező maradvány váljék égés közben aranyporrá. Az aranypor millió kis csilláma pedig szóródjon szét ott, ahol a legnagyobb szükség van rá.
Amikor ezt kitaláltam, akkor megjelent egy kép, melyen a Föld szegényeinek kezére aranypor tapad, ezt összegyűjtve megvásárolhatják a megfelelő mennyiségű élelmet maguknak.

Hiszem, hogy a GONDOLATAIM VALÓSÁGGÁ VÁLNAK. Hiszem hogy a GONDOLAT TEREMTŐ ERŐVEL rendelkezik. Tapasztaltam!

Aztán ma hajnalban, mikor olvasgattam, ezt a választ kaptam:
„Képzeld azt, hogy gondolataink vízcseppekhez hasonlatosak. Egyetlen gondolat vagy egyetlen csepp víz még nem sokat számít. De amint KITARTÓAN ismételgetjük a gondolatokat, először folt jelenik meg a szőnyegen, majd tócsává növekedik, aztán kisebb tóvá, s ha a gondolatok továbbra is visszatérnek, akkor tengerré, végül óceánná duzzadhatnak. Te milyen óceánt teremtesz magadnak? Szennyezettet és mérgezettet, amely alkalmatlan az úszásra, vagy kristálytiszta és kék vizű óceánt, amely frissítő habjai közé csalogat?”

Ahogy olvastam, megjelent előttem az én aranyszínű óceánom. Emlékszem két évvel ezelőtt Deni megkérdezte, hogy felelősek vagyunk-e az afrikai éhezőkért. Asszem Álom válaszolt rá, hogy mindenképpen, hiszen ha úgy gondolunk rájuk, hogy szegények éheznek, akkor csak erősítjük ezt a valóságot. Akkor megfogalmazódott bennem, hogy tennünk kell ezért a helyzetért is. Azt nem találtam megoldásnak, hogy havi rendszerességgel küldök valahova pénzt, mert nekem is van a családon belül akit rendszeresen támogatok, ezzel ki is ürül az erre költhető anyagi lehetőségem.

Ahogy a Szeretetvízünk csodálatos kristályokat vesz fel a gondolataink hatására, a gyertya lángja is arannyá tudja változtatni az általunk rossz élményként megélt gondolatokat és érzelmeket. És ezekből nagyon gazdagok vagyunk. Ezért én továbbra is dolgoztatom a gyertyámat és gyártom az aranyporomat. Ezzel magammal is jót teszek, hiszen tapasztalom, hogy egyre kevesebb negatív gondolatom és érzelmem van már jelen, az aranyport pedig a legmegfelelőbb helyen tudom.

Ez az én aranylázam :))

HozzászólásokKöszönöm :)

A szeretet mindent áthat.....

Mosolyogj Magyarország :)Igen:)

Álmodok Egy Világot Magamnak:)))No comment....:))))

Ez annyira tökéletes:)))))))))))))))))

Csak csendben ölellek...mamamacisan:)))))))))))))))

"A mély barátság olyan, mint a szívárvány! Ha a boldogság és könny megfelelő arányban vegyül, az eredmény egy színes híd lesz két szív között:)))"
Evelyn:)Bravo.

...Drága ÖBI!

Láttam valamelyik ismeretterjesztő csatornán egy csillagászati műsort, ami az Univerzumok keletkezésével és életével foglalkozik. Abban elmondták, hogy amikor egy csillag felrobban, értsd anyagszerűből átalakul a mindenséget alkotó finom energiává, akkor keletkezik az arany nevű fém. A robbanás energiája továbblöki az űrben s így jut el későbbi bolygókra. Tehát az általunk ismert csillogó fém, egy valamikori csillag csodálatos átalakulásának hagyatéka. Talán pont ezért oly értékes...

Azt hiszem érzed a párhuzamot... A benned újjászülető csillag termeli a nemes fémet, s közben Te is arany emberré alakulsz!!!

Járhatnak hozzád tanfolyamra az alkimisták :) :) :)

SZERETLEK! SAJNÁLOM! KÉRLEK BOCSÁSS MEG! SAJNÁLOM! KÖSZÖNÖM!!!

Meghajlok a Bennetek Élő Tudatosság Előtt!!!

Baráti Szeretettel.

zorbaFantasztikusan jó 5let, nagyon tetszik. :)

-Aysha-
Mindig az a jó döntés, amitől jobban érzed magad!De jó volt olvasni! Isteni vagy, szeretlek!:)))

Szeretettel: E R Y
Élj a Szíved Erejével!Nagyon szép! :)

Nagyon szép! :)