vakáció...vele 1.rész

16-án elindultam, Keszthelyre…Sanyiékhoz.
Sanyi a nagy Ő barátja, aki nagyon beteg, viszont szíve tele van szeretettel, feleségével és kisfiával él. Ők fogadtak minket…vasárnap.
Sokáig beszélgettünk, nevetgéltünk.
Kialakult részemről is egy barátság…Sanyi és a felesége, Marcsi iránt!
Ők ( nem tudom, hogy a betegség miatt, vagy már előtte is ilyenek voltak) úgy gondolkodnak, hogy a szívünk nem a testünkben van. Amikor gondolkodunk valamin, és törődünk valakivel, olyankor születik meg a szívünk. Ha egyedül lennél az egész világon, akkor sehol se lenne szíved. A barátainkra bízzuk a szívünket. Ha a barátaidra bízod, bennük tovább fog élni. És ők, úgy érzem…. Rám bízták a szívüket!

Másnap elmentünk a szállásra, mert béreltünk egy apartmant.
Nagyon kellemes hely volt…szoba, pici konyha, fürdő és egy kis terasz.
Az udvaron medence, napozóágyak, grill, bogrács…minden adva volt.
Adva voltak a szomszédjaink is…sajnos. Ők belakták az egész udvart, arra kényszerítve minket, hogy vagy elmegyünk máshová fürdeni…vagy bent maradunk a szobánkban….de ne siessünk előre….
5 apartman egymás melletti terasszal, ebből az első kettő dupla ami azt jelenti egy bejárattal 2-családnak van helye. Az elsőbe egy házaspár lakott, 2 gyerekkel. A gyerekek 16-13 éves lány és fiú volt. A nő középkorú, nem túl sovány de csinos, rövid szőke hajú. A férje barna bőrű, kék szemű, barna hajú férfi…olyan átlagos külsővel.
Mellette két nő, testvérek, az egyiknek épp a születésnapját ünnepelték, akkor volt 59 éves. A másik is pár évvel volt fiatalabb. Mellette lévő apartmanban egy fiatalabb nő, velem egykorú, 2 gyerekkel lánya 18, míg a fia 16 körüli lehetett. Ez a nő hosszú szőke hajú, picit fenekes, jól szituált. A lánya és a fia is elhízott, kövér volt. Ráadásul a lánya arcán rajta volt, hogy mennyire utál mindenkit.
Velük egy apartmanban lakott még egy fiatal pár, és egy csaj…különálló( úgy gondolom a fiú húga lehetett). A fiú kb.25-28 éves, erős testalkatú, sötét hajú és szemű, átlagos. A barátnője 23-25 évkörüli fekete hosszú hajú, szép lány volt. A harmadik csaj, molett, szőke közép hosszú haja szőkésbarna, de végtelenül kedves arca volt.
A következő apartman a miénk volt.
Az utolsóban pedig egy idős házaspár, aki a férfi és a két idősebb nő édesanyja és édesapja volt. A néni kontyos ősz hajú, vékony, a bácsi szemüveges, pocakos.
Így éltünk pár napig egy közösségben.
Mi csendesen figyeltük őket, és ők is minket.
Nem beszélgettünk, a köszönésen kívül nem kommunikáltunk.
Csak éltünk egymás mellett!
A mi kettőnk élete akkor kezdődött mikor beléptünk a teraszról a szobába….gyönyörű volt ez az 1 hét!
Megismertük egymást, mindenestől. Mit szeret enni, inni, milyen szokásai vannak, idegesít-e minket vagy sem? Együtt éltünk 1 hétig, mint ha mindig is együtt lettünk volna. Engem megerősített abban, hogy Ő az a férfi, akire vágytam….
Tudom, hogy minden porcikámmal, minden sejtemmel, minden csepp véremmel szeretem, forr bennem a szerelem, de nem tudom kimondani. Ha olvas a gondolataimban, nem kell kimondanom. Tudnia kell. És Ő tudja is:D
Első nap ill. este lementünk a hévízi patakra…fürödni. Kellemes, kristálytiszta víz, tavi rózsa, a víz hőfoka 28-30 fok…igen szép kis zuhataggal.
Felhevített minket. Nem maradtunk sokáig.
Időnk nagy részét a szobában töltöttük…tv-t néztünk, videóztunk, beszélgettünk, szeretkeztünk.
Jól éreztük magunkat, és egymást! Már az első nap tudtuk, hogy rossz lesz hazamenni, és hamar el fog telni az 1 hét….és valóban. Az idő rohamosan fogyott, hamarabb eltelt, mint azt rémálmomban is gondoltam volna….
Együtt mentünk bevásárolni, együtt ettünk, ittunk, aludtunk, ébredtünk….együtt lélegeztünk 1 hétig.
Életem legboldogabb 1 hete volt!

Leugrottunk Lellére egyik barátomhoz, akik ott pihentek... akiket a chatről ismertem meg.
Motorral mentünk. Nagy élmény számomra. Azt szeretem, mikor gyorsan száguldunk, mert akkor úgy érzem, eggyé olvadunk.

HozzászólásokHát én is ezt szeretem! A számból vetted ki a szót!

"Azt szeretem, mikor gyorsan száguldunk, mert akkor úgy érzem, eggyé olvadunk."
Mi is így vagyunk vele egy hete! :D

lollipop


Mocskos rock n' roll... ezekért rajongok: