Lassan begolyózok!

Régen írtam, de ettől függetlenül zajlik az életem. Már-már szappanoperába illően!
Most leírom a 'begolyózásom' okát.
Tudjátok, hogy volt egy pasim, akire berágtam, mert a volt barátnőjének sok infót kiadott kettőnkről. Tudvalévő, hogy a csaj sem kutya, mert folyamatosan zaklatja őt.
Időközben a sráccal normalizálódott a kapcsolatunk, hébe-hóba találkozunk. A nő, ezt nem nézi jó szemmel, kaptam tőle egy levelet (a kocsim szélvédőjére rakta), amiben közölte velem, hogy ő is jóban van a barátommal. Ez engem már nem zavar, hiszen már nem járok a pasival. Viszont idegesítő a csaj, mindig azt érzem, hogy követ, leskelődik utánam. Sajnos, mivel gyakran gondolok a nőcire, és arra, hogy ellenem dolgozik, mozgósítom az energiáit, és lehet, hogy még akkor is velem foglalkozik, amikor nem akar.
Az ex pasimmal tényleg jól elvagyunk. Amikor nyaralásból hazajöttem, a srác régen látott, ezért összefutottunk. Másnap már az e-mail címemre írt ez a 'jólyány' egy köpködő levelet, olyan stílusban, hogy kiverte a biztosítékot nálam, és betelt a pohár.
Először, én naiv, azt gondoltam, az élet, az Univerzum megoldja ezt a problémát, hiszen ki mint vet, úgy arat, de most mégis úgy határoztam, hogy felgyorsítom az eseményeket, és feljelentem zaklatásért. Már szinte állandóan azt látom, hogy gyanútlanul megnyitom a postafiókomat, és özönlenek tőle a levelek!
Éppen ezt meséltem a barátnőmnek ma este, aki hazafelé fuvarozott a kocsijával, amikor megláttuk a nőcit. A házam elől kanyarodott ki a kocsijával, tényleg leskelődik utánam! (A volt pasim biztos nem volt otthon, ezért meg akarta nézni, hogy a házam előtt parkol-e a kocsija.)
Ti mit tennétek a helyemben?

Címkék:

HozzászólásokLolli drága, zavarba hozol...

Szimplán vénséges-vén vagyok :)))) és rengeteg hibát követtem már el önmagam és mások ellen is. Így azért könnyű a dolog! ;-DBewa mint szakértő... és behalok, milyen jó tanácsokat ad!Cseresznyécske!

Szerintem beleugorhatsz a feljelentésbe, de azt is megteheted, hogy ha a pároddal tényleg lelkileg is együtt vagytok, beszélsz ővele és elhívja egy randira, ahova ketten mentek el és ott felvázolod neki a lehetőséget, hogy ebből rendőrségi ügy is lehet, amit nem szeretnél, hiszen megérted a fájdalmát, hogy a szerelme most mást szeret, holott szerinted is tökéletes pár. ;-D
Meg akarja rokkantani a kapcsolatotokat, meg akarja mérgezni a mindennapjaitokat és ha Te ettől telítődsz negatív energiákkal, hosszú távon sikerre is juthat...
Ha a figyelmeztetés és az egységetek látványa nem működik, én egyetértek azzal, hogy cselekedj a kapcsolatod érdekében, de kizárólag a párod tudtával. Nagyon fontos, hogy ezzel a bökkenővel (is) együtt harcoljatok meg :).Cherry!

Mit akar a holgy?
Bizonyossagot, biztonsagot,hogy te mar nem vagy "veszelyes",nem vagy vetelytars.
Add meg neki a lehetoseget, hogy meggyozodhessen.
Talalkozzatok, beszelgessetek, csak te tudod meggyozni.(Minden szempontbol elonyosebb megoldas egy feljelentesnel!!!)
Ha sikerult, leszall rolad, sot talan meeg szimpik is lesztek egymasnak.Ott fog eldolni a jovotok!
Gondolkodj!

Szeretettel,
felebaratGyerekek!

Könnyű azt mondani, hogy hagyjam a fenébe! Én is ezt mondanám másnak, de én élem át!
Eddig az ex-barátomnak írt esemeseket rólam nyomdafestéket nem tűrő stílusban, most nekem. Ne reagáljak, és várjam meg, míg megtudja a telefon számomat, és írja az esemeseket, vagy engem is hívjon?
(Kórházban dolgozik, megnézte a betegnyilvántartót, és minden kezelésemről beszámolt a volt pasimnak. Emellett a családomról hazugságokat terjeszt.) Elegem lett! Most legalább már van bizonyítékom, mert személyesen engem támad.
Ja, nem ülök le vele beszélgetni, mert beteg. Ez a féltékenységi paranoia. Abban bízom, hogy egy hivatalos figyelmeztetés a rendőrségtől észhez téríti.Szia Cherry!

Utána nézek, hogy fel lehet e jelenteni az emilezésért...

lollipop
www.eveart.gportal.hu
www.eveartflower.gportal.hu
Mocskos rock n' roll... ezekért rajongok: http://www.mymusic.hu/zenekarok/album.php?id=2630Önmarcangolás.

Minden e-mailes rendszerben be lehet állítani egy, vagy több adott cimm blokkolását, vagy a küldemény azonnali törlését.

Minden megkapott hagyományos levél mellet néhány méterre van egy kuka, amibe miután kiderült ki írta, a többi részben olvasatlanul ki lehet dobni.

A feljelentéssel, csak te csinálsz magadnak begolyózást, mert akkor magadnak rendeled el, hogy foglalkoznod kell még jó sokáig az adott üggyel.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
A nevetés a legfőbb szentség.
Micimackó sokkal jobban szeret téged!
A szabad gondolkodás mindenkinek kijár, akárcsak a széles látókör.Kedves Cherry!

Tudod Cherry, az energia olyan, mint egy elemlámpa fénye a sötétben. Arra megy, amerre irányítják. Olvasd vissza magad:
"Már szinte állandóan azt látom, hogy gyanútlanul megnyitom a postafiókomat, és özönlenek tőle a levelek!"
És igen, pontosan ezt teszed:
"Sajnos, mivel gyakran gondolok a nőcire, és arra, hogy ellenem dolgozik, mozgósítom az energiáit, és lehet, hogy még akkor is velem foglalkozik, amikor nem akar."
Ezzel a bejegyzéssel és minden gondolatoddal, ami róla szól. Illetve a feljelentéssel is. Ha hagyod és VALÓBAN nem foglalkozol vele, el fog tűnni. Leskelődik? Na és! Mit árt ezzel? Ha őt ez teszi boldoggá, hát tegye! Ha emailt kapsz tőle, kitörlöd. Amíg viszont ez Téged belül, önmagadban zavar, addig pontosan magad ellen dolgozol. Picit gondold végig más szögből most!

Szerintem... Legalábbis eddigi tapasztalataim alapján... A változtatás jogát fenntartva. :)
"Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn!" :DKedves Legboldogabb!

Azt nem írtam, hogy az ex barátommal mit csinál: naponta több sms-t, e-mailt ír neki, és hívogatja több hónapja. Ő nem akarja feljelenteni. Én viszont nem hagyom, hogy velem hónapokig ezt művelje!Szia!

Véleményem szerint ne foglalkozz vele, bár úgy látom, hogy elég kitartó.
A másik megoldás, hogy beszélsz vele és tisztázod a helyzetet. Én legalább is ezt tenném. :-)

"Szabadság az, ha
megválaszthatom: kitől
és mitől függjek."