6évesen kezdtem el vonzani .. :)

Én is megjöttem !:)
Eddig mint olvasó voltam jelen, már egy pár hónapja, mióta láttam a Filmet is.
Barátom hozta el anyának, hogy nézze majd meg velem... Érdekelt is a film név alapján, pedig nem sok filmet nézek meg magamtól. Mondhatni fel sem akartunk állni mikor vége lett.. Végig azon gondolkoztam, hogy Istenem:) Én ezt eddig is így csináltam. Kezdődött ez még nagyon régen..

6-7éves lehettem.. : Láttam, hogy sok velem egykorú gyereknek az az elfoglaltsága, hogy furulyázik. Néztem sokat, volt hogy titkon ki is próbáltam egyet.. szerettem volna nagyon. Így történt hát, hogy:
A szomszédban egy elég vallásos család lakott, még nálunk is vallásosabbak..
Egyszer meghívtak minket egy estre, miről lehet már többen hallottatok is, ahol a gyermekek ajándékokat kapnak. Rávettem anyáékat, hogy miért is ne?!
Karácsony van!!! Menjünk már el!!! Úgy is lett:) mindenki korának megfelelően kapott egy dobozban ajándékokat, amiket külföldi hasonló vallású gyermekek küldtek el ide. Én is kaptam, az unokatestvérem is, a szomszéd gyerekek is... És senkiében nem volt furulya.. csak az ENYÉMBEN!:) ott már ki is bontottam persze a csomagot, és megláttam benne, legfelül a fekete vacsi új furulyámat. Én sírva szaladtam megmutatni anyának:) És hát, RAJTA kívül senkinek sem mondtam, hogy én furulyát szeretnék:) itt kezdődtek a tárgyi vonzalmak nálam, Az Úr segítségével :) (folyt.. )

És ha akkor egy hat évesnek sikerült, úgy gondolom mindenki megkapja az esélyt rá, hogy használja.. és már akkor, mikor még tényleg csak nem is gondolná!:)

Kedves idézetek:

*Ha szorult helyzetben vagy, minden összeesküdött ellened és úgy tűnik, már egy percig sem bírod tovább, akkor tarts ki, akkor ne add fel, mert ez az a pillanat, amikor megfordul az ár.

“Veled boldog vagyok,
Veled szelíd vagyok,
Veled erős vagyok,
Veled nyugodt vagyok,
Veled mindig mosolygok,
Veled én, énmagam vagyok,
Nincs többé olyan, hogy nélküled,
Tervem és jövőm van veled.”
[ ez a vers is egyben a titokról szól, leírja mindazt ami jó, azt hogy ő boldog, és mindezt hálával írja le. Hálával, mit nagyon sokan kifelejtünk belőle :( ]

Alkalmazzátok, legyünk sokan akik ilyenek:)
“Valahányszor elindulsz otthonról, húzd be az állad, emeld fel a fejed, és szívd tele a tüdőd levegővel, idd be a napfényt, köszöntsd mosolyogva a barátaidat, és szívvel-lélekkel szoríts mindekivel kezet. Ne félj attól, hogy félreértenek, és egy pillanatig se törődj az ellenségeiddel. Döntsd el határozottan mi a szándékod, aztán pedig egyenesen törj a cél felé. Legyen szemed előtt a magasztos cél, amit kitűztél magad elé – és akkor egy idő múlva észreveszed, hogy öntudatlanul is megragadod azokat a lehetőségeket, amelyek vágyaid teljesüléséhez szükségesek, ugyanúgy, ahogy a korallállatka kiválasztja a tenger habjaiból mindazt, amire szüksége van. Képzeld önmagadat annak a tehetséges, komoly, hasznos embernek, aki lenni akarsz, és ez a gondolat óráról órára jobban átalakít majd, hogy saját eszményedet megközelítsd… A gondolat minden, őrizd meg e helyes lelki magatartást: a bátorság, az őszinteség, a jó kedély szellemét. A gondolkozás szinte alkotás. Minden jó dolognak a vágy a szülője, és minden őszinte imádságot meghallgat az ég. Olyanokká leszünk, amilyenekké szívünk mélyén lenni szeretnénk.” (Elbert Hubbard)

Ha nem látod a fényt, a Napot, nyisd ki jobban a szemed,
gondjaid közt tartogat még csodákat az életed
Mindig csak a mának élj, s az örök szabályt ne feledd:
A holnap mindig tiszta, mivel nem szennyezi semmi tett.

“Nincs semmi, ami oly mértékben pusztítaná a testet, mint az aggodalom, és ha valaki hisz Istenben, akkor szégyellheti magát, ha bármi miatt aggodalmaskodik.”

“Felülemelkedhetünk minden rosszon, ha felismerjük, hogy csak addig van hatalma felettünk, amíg hiszünk benne. Ha megtapasztaljuk ezt az igazságot, szabaddá válunk.” (Eileen Caddy)

és ne felejtsétek: !!!! “A hit látja a láthatatlant. Elhiszi a hihetetlent és eléri a lehetetlent.” !!!!

szép napot mindenkinek!! :)

B. Happiness ;-)

Címkék:

HozzászólásokKedves Happiness:) Tanulok tőled.

Tanulhatok tőled. Köszönöm! Anikó

IGENT mondtam magamra. :)Köszönet ezért a sok

Köszönet ezért a sok szép gondolatért!

Geisha