Ima lélektársunk megtalálásáért

Istenem,
kérlek téged és a romantika Angyalait,segítsetek nekem abban,hogy csodálatos kapcsolatban élhessek a lélektársammal.Kérlek,vezess engem,hogy megtalálhassam lélektársamat,segíts,hogy találkozhassunk,és késedelem nélkül boldogíthassuk egymást.Kérlek,segíts olyan körülményeket teremteni,melyek hozzásegítenek ehhez a csodálatos párkapcsolathoz most azonnal.Segíts meggyógyítani és feloldani minden blokkot tudatomban,testemben és érzelmeimben,melyek félelmet kelthetnek bennem az igaz szerelemmel szemben.Segíts,hogy meghalljam,és követni tudjam isteni vezettetésedet,amely elvezet a lélektársi kapcsolathoz és,segít élvezni azt.Tudom,hogy lélektársam ugyanolyan lázasan keres engem,mint én őt.Mindketten kérjük hogy segíts nekünk összetalálkozni,és segíts nekünk megismerni és elfogadni az igaz szerelem áldását.Köszönöm.

Címkék:

HozzászólásokNEKEM SEM KELL.

-----------------nekem nem kell:)

Bizony... nekem nem kell megtalálni a lelki társam.:) Természetesen jó szándékú írás, már a címből ítélve is... Nekem NEM szerelem a lélektárs, hanem családi jellegű... a bátyám az.:) Egyébként azért nem szeretem ezt a témát (a tökéletes másik témája), mert ha önmagunk változunk, a kapcsolataink is változnak. Sokan a tökéletes társat, partnert keresik, tehát kifelé szeretnének állandóan változtatni... de ez nem megy, mert mindig ugyanazon belső meggyőződésük szerint (a kapcsolatokról, meg a szerelemről meg önmagukról alkotott vélemény... pasizás - csajozás témájával kapcsolatos sok meggyőződés) fogunk partnert választani, és amikor már megvan a hasonló viselkedésrendszerrel megáldott partner, akkor meg lesz a hasonló helyzet is... vagy csak belelátjuk, és kész... ugyanott van az illető, egy helyben jár. Két partner között meg vagy szitkozódik a másik nemre, vagy leírja egy ezos oldalon: "jaaaj hol van a tökéletes lélektárs, aki a szerelmem lesz". Szóval, ha valaki tökéletes lelki társat szeretne szerelmi kapcsolatba, vagy akármilyen más kapcsolódási formába csomagolva, akkor:
1. nyissa meg úgy a szívét, hogy még, és tudja, hogy a szívével kell kommunikálnia, a szívével kell kapcsolódnia, mert ha kizárólag az agyával teszi, akkor nem fogja érzékelni a másik lényt, csak egy rakás gondolathalmazt lát a másik helyén.
2. sajátítsa el a tökéletes figyelem élvezetes eljárását, ami annyit tesz, hogy amikor szívünkkel kapcsolódunk a másikhoz, akkor érezzük, ahogy a másik "él" a testünkben. Amikor beszél hozzánk, ránézünk szemünkkel, és hagyjuk, hogy amit mond, és ahogy "lejön" az egész ember, hasson belső világunkban. Ezek az érzések segítenek abban, hogy meg-és átérezzük a másikat, de ugyanakkor, egyúttal magunkat is.
Ha ezek teljesülnek, akkor biztos, hogy az aktuális szerelmet, a másikat igazinak, lélektársnak, Nagy Őnek, végzetnek, másik félnek, kiemelt kutyafülének fogjuk tekinteni.Köszönöm mindenkinek a

Köszönöm mindenkinek a hozzászólásokat....:)
Egyetértek azzal, hogy "fel kell szállnom valamelyik értem küldött hajóra", amelynek a lehetőségével élek is.
Számomra azonban első teendő mindig a Kozmikus Csomagküldő Szolgálatnál leadott "rendelés" marad.
És úgy érzem, máris válasz érkezett az imámra, de most még nem szeretném elsietni a dolgokat, ahogyan azt régebben tettem. Egyébként is egy "rossz" kapcsolatban vagyok jelenleg, amit még le kell zárnom valahogyan. Nem könnyű.Ritocska én márt 10 éve magánházas vagyok

Szép okos, szerető felség, gyönyörű és életvidám kislányom. (-és te?-)Tervezzük a testvérét. Éppen most vacsiztunk közben. Az ilyen helyekről csak amit az adott cikk is idézett, csak széles látőköröm miatt tudok, nem járok oda és nem is jártam. Viszont, értelmesnek tartom őket. Értelmesebbnek, mint az imádkozást. Vagy ha már imádkozott Chensha, akkor ilyesmiért imádkozott, amit írtam. Szálljon fel valamelyik érte küldött hajóra:-)

Csipkelődés, ami értelmes jöhet:-) Szeretem.

Ja béke Nobel dij. Tudtod, olvastad valahol hogy én egy ilyenért pedálozok???:-) Vagy csak úgy jött??? Mert, ha csak úgy jött, akkor a hajóval együtt ez a második telepatikus szikrázás kettőnk közt.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
A nevetés a legfőbb szentség.
Micimackó sokkal jobban szeret téged!
A szabad gondolkodás mindenkinek kijár, akárcsak a széles látókör.:))

Igen, tudom, hogy ezt írtad. Megértve. Én meg a netes társkereső oldalakról írtam, egy kezdeti félreolvasás miatt. Ketten 2 eltérő dologról. Minden tiszta mindenkinek immár.

Egy poént viszont ezúttal én nem tudok megállni, hogy le ne írjam, a csipkelődő hangnemet bocsásd meg, de adta magát, arra, amit írtál:
Ha Te ily módon ismerkedsz és ily randikra jársz, miért is lenne ez jó Cheenskának? :))
Node, elnézést, csak vicc volt. Tényleg további szép estét! :)

Szerintem... Legalábbis eddigi tapasztalataim alapján... A változtatás jogát fenntartva. :)
"Ölni tudnék egy béke Nobel-díjért!" :D
"Az ember az, ami, nem pedig az, amit a szavak fejeznek ki." - Saint-Exupéry, CitadellaRitocska kedves értelek én, csak te is érts meg engem

"Tele a net társkereső klubokkal és helyekkel" -ezt írtam és ha veszed az áltam idézet vicceket, azok egyike sem ütközik Cheska elveivel, sőt....nagyon is azok szerint íródtak. Segíts magadon és az Istened is megsegít jeligére:-)

Mivel én köztudottan szoktam csajozni járni Zeusszal az Istenek Istenével, érdemes rám hallgatni ilyen téren. Jók az összeköttetéseim isteni szférákban.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
A nevetés a legfőbb szentség.
Micimackó sokkal jobban szeret téged!
A szabad gondolkodás mindenkinek kijár, akárcsak a széles látókör.Véletlen

A poén az, hogy postolod ide ennek a tanmesének a vicc változatait, hogy a ma nemrég publikált írásomban pont erre tettem egy hivatkozást. :) Érdekes.

Szerintem... Legalábbis eddigi tapasztalataim alapján... A változtatás jogát fenntartva. :)
"Ölni tudnék egy béke Nobel-díjért!" :D
"Az ember az, ami, nem pedig az, amit a szavak fejeznek ki." - Saint-Exupéry, Citadellamég egy változata

"Hajótörést szenved a Hites, és az óceán közepébe esik.
Azonnal elkezd imádkozni.
- Istenem kérlek ments meg.
Arra jön egy kis vitorlás hajó, de int a hites, hogy nyugodtan menjen tovább, mert az Isten őt majd kihúzza.
Arra jön egy motoros csónak, de annak is int, hogy menjen tovább, mondván Isten majd kihúz engem.
Arra jön egy luxus hajó, de annak is int, mondván majd Isten kihúz engem.
Végül elfárad, és megfullad a Hites.
Felkerül a menybe, és kérdezi Istent, hogy miért nem segített.
Mire Isten.
- Fiam küldtem egy vitorlás hajót, de nem tetszett neked. Erre küldtem egy motoros hajót, de az sem tetszett neked. Küldtem egy luxus hajót, és arra sem száltál fel. Hát mit kívánsz még ? "

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
A nevetés a legfőbb szentség.
Micimackó sokkal jobban szeret téged!
A szabad gondolkodás mindenkinek kijár, akárcsak a széles látókör.Drága IGe!

Én a netes társkeresőkről írtam, nem pedig az internetről magáról. Semmi bajom az internettel, sőt szeretem. A legfőbb információs sztráda.
Én csak a Lovebox, Mydate, meg még mit tudom én hányféle néven létező társkereső oldalakra utaltam.

A társkereső klubok és helyek, rendben elfogadom, bár én akkor sem ajánlanék ilyet senkinek, de végülis ötletnek nem rossz. Szerintem, akivel találkoznunk kell, azzal találkozunk utunkban, keltükben, de lehet, hogy, aki nagyon vágyik társra, annak érdemes elébe mennie a dolgoknak. :)

A paradox gyűjteménybe ajánlanám a: "Jó munkát!" kifejezést is. Ez egy igazi paradoxon. :))
Egy vallási témájú rövid hülyeség pedig, csak Neked extrában: "Jézus, ki vagy a mennyekben, én is kivagyok itt a földön!" :) Szép napot!

Szerintem... Legalábbis eddigi tapasztalataim alapján... A változtatás jogát fenntartva. :)
"Ölni tudnék egy béke Nobel-díjért!" :D
"Az ember az, ami, nem pedig az, amit a szavak fejeznek ki." - Saint-Exupéry, CitadellaAz értelmes vicc másként

"Józsi bácsi áll a háza előtt, derékig az árvízben.
Arra jön egy csónak.
- Józsi bácsi! Jöjjön! Elsodorja a víz! -
Józsi bácsi felel
- Én istenhívő ember vagyok, imádkozom, nem halhatok meg. - Csónak el.
Másnap egy hajó jön, Józsi bácsi nyakig vízben, megint hívják, de a válasz ugyanaz
- Istenhívő ember vagyok, imádkozom, nem halhatok meg.
- Az éjszaka pedig Józsi bácsi vízbe fúl.
Felkerül a mennybe, Szent Péterhez. Mondja neki
- Miért kellett meghalnom? Folyamatosan imádkoztam!
- Szent Péter lapozgat a jegyzeteiben, majd megkérdi
- Hogy is hívják magát?
- Kovács József
- Kovács József, Kovács József... maga meghalt?
Pedig küldtünk egy csónakot, meg egy hajót is! "

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
A nevetés a legfőbb szentség.
Micimackó sokkal jobban szeret téged!
A szabad gondolkodás mindenkinek kijár, akárcsak a széles látókör.Ritocska, félig igaz csak amit írtál

Mert a net egyrészt csak egy információ forrás egy kapcsolati forma. Például meg tudod nézni, hol lesz katolikus, ateista, mazohista világnézetű rendezvény. Tudsz előválogatni, ha akarsz. Ahol aztán IRL, azaz valósan lehet már ismerkedni. Élményrandikat is szerveznek, amelyet mindenki kiválaszthat érdeklődési és anyagi körülményeinek megfelelően. Pölö:

Élményrandevú
http://www.fn.hu/hetilap/tarsadalom_trend/20090421/elmenyrandevu/

Ne feledd, te magad is itt írsz és Cheska társkereső imája is netre lett feltéve.

Az "Ölni tudnék egy béke Nobel-díjért!" :D mondást ismertem, de jó volt újra látni. Beillik a paradox szólásmondás gyűjteményembe. Ott egy rakás hasonló van.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
A nevetés a legfőbb szentség.
Micimackó sokkal jobban szeret téged!
A szabad gondolkodás mindenkinek kijár, akárcsak a széles látókör.Szerintem Cheenska imája

Szerintem Cheenska imája egyfelől felfogható kérésnek, rendelésnek is. Másrészt mindenkinek joga van azt írni, abban hinni (Isten, Univerzum, Jahve, Buddha, Micimackó, Harry Potter, stb.), amiben csak akar és a hite/meggyőződése szerint cselekedni. Ha ez a cselekvés az, hogy publikálja egy kérését, amit a hite/meggyőzőpdése szerint fogalmaz meg, ahhoz is joga van. Ezért viszont kritika nem érhet senkit.

Cheenska, kívánom, hogy az Életed úgy alakuljon, ahogy szeretnéd és a legjobb Neked, minden széppel, jóval, boldogással!

A netes társkeresők használatát közel sem nevezném cselekvésnek, sokkal inkább hamis illúzióvárak építésének vagy önmagukkal örökös konfliktusban élők komplexusparadicsomának, esetleg szexuális problémákkal küzdők gyűjtőhelyének.

Szerintem... Legalábbis eddigi tapasztalataim alapján... A változtatás jogát fenntartva. :)
"Ölni tudnék egy béke Nobel-díjért!" :D
"Az ember az, ami, nem pedig az, amit a szavak fejeznek ki." - Saint-Exupéry, Citadella00 nekem már semmit sem kell írni rólad:-)

Jól LEÍRTAD magadat itt:-)
Nekem nem ingem a sztereotipiáid, azok a tieid, tarsd is meg magadnak.

Viszont jó lenne, ha elolvasnád az itteni témafelvezetőt és ahhoz próbálnál meg érdemben szólni/írni. Hozzám felesleges már mert IGnorál állapotba kerültél.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
A nevetés a legfőbb szentség.
Micimackó sokkal jobban szeret téged!
A szabad gondolkodás mindenkinek kijár, akárcsak a széles látókör.Mint már említettem többször is

nem tartozom semmilyen egyházhoz és gyülekezethez.
Saját belső késztetésemtől vezérelve keresem Istent és foglalkozom Jézus tanításaival.
A viselkedésem nem tükröz semmilyen közösséget,egyedül engem.
Ha nem éppen helyes ahogy cselekszem az csakis személyemnek róható fel és egyedül én vagyok érte felelős.
Szóval az,hogy szerintem te egy rossz kötözködő féreg vagy az én véleményem.
A véleményemmel nem igazoltam egyetlen állításodat sem és az,hogy te egy rosszindulatú bohóc vagy kitűnik minden írásodból,ezért te igazolod az itteni munkásságoddal és viselkedéseddel az én szavaimat.
Ha ilyen unszimpatikus bunkó vagy az életben is,akkor előbb utóbb a stílusodnak meg lesz a gyümölcse is,bár szerintem a mindennapi életedben egy csöndes,beszari kis dundi ember lehetsz aki itt éli ki a frusztrációit,miközben az anyósa dobálja neki a csokikát mint valami felhízlalt pincsikutyának.
Szép hétvégét ratyikám.

"Azt a változást, amit a világban szeretnél látni, először magadban kell létrehoznod!"Igazi keresztényi "szeretetet" tükröz a viselkedésed 00 :-)

Nagyon köszönöm, hogy megerősíted és igazolod hozzászólásoddal és stílusával az általam eddig leírtak helyességét. Egyébként miért velem foglalkozol, miért nem a bibliai SátánIsteneddel, meg esetleg ezzel a témával? Nem kell rá válaszolnod. Költői kérdés volt, tehát tudom rá a választ.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
A nevetés a legfőbb szentség.
Micimackó sokkal jobban szeret téged!
A szabad gondolkodás mindenkinek kijár, akárcsak a széles látókör.„Ne aggódjatok semmi

„Ne aggódjatok semmi miatt, hanem minden imádságotokban és könyörgésetekben terjesszétek kéréseteket az Úr elé, hálaadásotokkal együtt. Akkor Isten békéje, amely minden értelmet meghalad, megőrzi szíveteket és értelmeteket Krisztus Jézusban.” (Filippi 4, 6-7)

"Azt a változást, amit a világban szeretnél látni, először magadban kell létrehoznod!"Attól mert valaki imádkozik

miből gondolod,hogy mellette nem tesz meg semmit az imádsága tárgyáért?
Az imádság által egy plusz erőt hozol mozgásba az életedben és Istennel kerülsz kapcsolatba ami csodálatos dolog egy olyan embernek akinek van lelke.
De neked ezt hiába magyarázná bárki is mert egy érzéketlen,egoista okoskodó vagy aki csak fújja az agymenéseit.
Ige te egy igazi kötekedő büdös bunkó vagy.
Miért nem mész már le egy kocsmába okoskodni hátha valaki úgy emberesen telibe veri végre azt az idegesítő buci fejedet aztán lesz időd elgondolkozni azon,hogy néha nem árt más emberek hitét és véleményét is tiszteletben tartani,és ha nem kiváncsi rád senki akkor megtanulni befogni a pofádat.
Téged sokat szívattak az osztálytársak gyerekkorodban igaz?
Biztos azért lettél ilyen internet warrior aki visszaadja a sok szekálást az életnek.
Te voltál a digi dagi daganat mi akit szétaláztak az osztálytársak aztán tehetetlen dühödben megkeseredtél és ez a piszkálódó cinikus kocsog lett belőled.
Szánalmas a fajtád vigyori.

"Azt a változást, amit a világban szeretnél látni, először magadban kell létrehoznod!"Tele a net társkereső klubokkal és helyekkel

az nem lenne-e hasznosabb? Tenni és nem imádkozni?
Imádkozni a népi bölcsesség szerint akkor szoktak, amikor már nincs mit tenni, nem tud az adott illető értelmeset tenni. Szerintem te tenni is tudnál.

Ismered a tanulságos viccet????

Ez az egyik feldolgozása:

"A székely ember sok pénzt nyer a lottón és ezért élete álmát megvalósítva, egy hajót vesz, s kihajóz a tengerre. Ám óriási viharba keveredik, s a hajó elsüllyed. Mondhatnánk, könnyen jött pénz könnyen elmegy, ami egyben figyelmeztetés is lehet mindazoknak, akik ilyen-olyan pilótajátékokba, magas hozamot ígérő betétekbe, netán tőzsdei spekulációra adják forintjaikat. De még nincs vége. A mentőövbe kapaszkodó öreg megsegítésére három hajó is érkezik, ám ő csak azt hajtogatja, majd az Úristen megsegít. De végül nem bírja tovább a kapaszkodást, lesüllyed a tenger fenekére. Ahogy az Úr elé kerül, panaszosan számon kéri: Jóuram, én bíztam benned, de Te nem segítettél. Mire a Teremtő így válaszolt. - Öreg, öreg, de hiszen három hajót is küldtem érted... "

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
A nevetés a legfőbb szentség.
Micimackó sokkal jobban szeret téged!
A szabad gondolkodás mindenkinek kijár, akárcsak a széles látókör.