Az élet értelme - Story Waters

Bámulatos vagy.
Saját magad teremtménye. Te vagy a teremtő. Egy választás eredménye, mely által megtapasztalod - megéled a létezést. Abban, amivé válhatsz, hited és képzelőerőd az egyetlen korlát. Ebbe a valóságba leszületni azt jelenti, hogy belépsz egy csodás, közös képzelt világba, melyben szabad akarattal rendelkezel s eszerint teremtheted meg saját személyes valóságodat; ezáltal válsz teremtővé. Ebben az illúzióban, úgy hisszük, egy különálló, objektív világot látunk, ahol megtapasztaljuk önmagunkat és másokat; e nyilvánvaló különbségen túl mindannyian egymáshoz tartozunk; egyek vagyunk.

A valóság létezésed tükre.
Te vagy maga a teremtés, amint önmagát vizsgálja egy tér-idő tükörben. Választásod szerinti hited a létrehozott valóság alapja. Megváltoztathatod ezt a realitást, ha megváltoztatod a vele illetve a saját magaddal kapcsolatos hiedelmeidet. Amilyen szemmel nézel, olyanná válik az, amit látsz (ezt a kvantumfizika már bizonyította). Az érzékelés nem passzív, hanem átformáló folyamat. Az általad választott érzékelés nemcsak arra hat, ahogyan magadat látod, hanem teljes valóságodat befolyásolja. Ha ráébredsz teremtő képességedre, valóságérzékelésed könnyedebbé és közvetlenebbé válik. Ezáltal belépsz a tudatos teremtés birodalmába, ahol vágyaid hamar valósággá válnak.

A tudatos teremtés kulcsa az, hogy engeded a változást megtörténni:
az ismeretlen életre kel az ismertben. A beengedés elfogadáson alapul. Valóságod megváltoztatásához előbb el kell azt fogadnod. Mindaddig, amíg elutasítod azt, amit nem szeretsz realitásodban, megtagadod teremtő erődet és úgy érzed, egyhelyben jársz. Ha el akarod fogadni a tényt, hogy te választod a valóságot, szabadulj meg az élettel kapcsolatos minden prekoncepciódtól és szeresd úgy, ahogy van. Ehhez vállalnod kell a felelősséget valóságod minden eleméért. Szeretned kell a választásodat. Szeretned kell önmagadat. Saját választásod eredménye vagy.

Szabadulj meg a félelemtől.
Ez a félelem az ismeretlentől, félelem a határok nélküli létezéstől. A félelem korlátokat szül. Az élet csodálatos, természetes módon bontakozik ki, de csak akkor valósulhat meg, ha elvágod a félelemből font kötelékeket. Ha szembenézel a félelmeiddel, sebezhetővé válsz, eldobod páncélzatod, amivel eddig védted magad. A páncél mindig a veszélyből táplálkozó hiedelem megtestesülése és éppen azt a veszélyt hozza el, amelytől általa meg akarod védeni magadat. Miközben barikádok (félelmeid) mögé húzódsz, soha nem érezheted magadat igazán biztonságban. Mindaz, ami béklyóba köt az életben, a félelmeid megtestesülése. A szabadság abban a felismerésben rejlik, hogy az egyetlen, ellened ható erő te magad vagy. Nálad van a kulcs minden változáshoz. Ha már nem ítélkezel és nem kötöd meg magadat, nem kell többé küzdened, eljön az örömteli, erőfeszítések nélküli, teremtő létezés ideje.

Megismered teremtő létedet és az illúzió lényegét.
Ez egy természetes folyamat, mindössze arra van szükség, hogy félelem nélkül légy önmagad. Tehát nyisd meg és kövesd a szívedet. Ez a te szabadságod: hinni abban, amiben a szíved hinni akar. Így élhetsz a Most-ban. Rádöbbensz, hogy minden létező egyenrangú, s már nem kell ítélkezned saját magad és a világ fölött. A mindig változó igazság a létezés folyamatosan kibontakozó születésének, tehát magának az életnek visszatükröződése. Ebben az állapotban nincs egyfajta ‘Igazság’. Nincs szükség válaszra, mivel nincs kérdés. Csak létezz. Léted határtalan; te magad végtelen vagy. Az élet öröme abból fakad, hogy teljesen szabadjára engeded létezésed.

A szívedben rejlik egy álom.
Az élet értelme, hogy képes legyél megélni ezt az álmot. Ez pedig csak akkor sikerülhet, ha elhiszed, hogy képes vagy rá. Higyj az álmodban. Szabadon lehetsz bármi, ami csak lenni szeretnél. A teremtés megtestesülése vagy. Minden kérdésedre benned van a válasz, mivel te vagy nemcsak a teremtő, de az is, aki érzékeli a teremtett valóságot. Hagyd, hogy léted határok és kötelékek nélkül kibontakozzon és megtapasztalod a végtelen szeretetet és szabadságot, ami te magad vagy.

A fent gondoltatok mélyebben kifejtve megtalálhatók Story Waters ‘You Are God. Get Over It!’ és ‘The Messiah Seed’ c. könyveiben, amelyek beszerezhetők az Amazon.com & Limitlessness.com weboldalakon keresztül. Itt Story ‘Unleash Your Self. Unleash The World’ és ‘No Rules. A Rebellion of Love’ c. anyagai is megtalálhatóak. Látogasd meg a Limitlessness.com oldalt és töltsd le Story Waters & Lee Harris ‘Invitation to Remember’ c. ingyenes havi audio showját Az Élet Értelme c. szöveg megtalálható a Limitlessness.com website ingyenes letöltések oldalán. Copyright 2006 Story Waters. Ez a cikk szabadon terjeszthető, amennyiben tartalmazza a teljes szöveget és ezt a záró bekezdést is.

Most találtam rá a fenti gondolatokra. Szeretném megosztani Veletek, hátha még nem olvastátok.
Ebben a 700 szóban MINDEN benne van. Annyira egyszerű, és éppen azért annyira nehéz...

Jugik

http://csatlakozas.youniverseworld.com