Kedveseim! Ki tudja magyarul mondani, hogy gmail.com?!

Hát drága Teremtőtársak!

Anyu regisztrált egy vásárlói klubba, ahová kértek tőle egy emailcímet is.

Már ugyan elvégezte évekkel ezelőtt a Kattints nagyi! nevezetű tanfolyamot, de használni nem igazán szokta a netet. Bár a fakanál web oldalt nagyszerűnek találta, és nyomban felhívott, mostmár érti, miért töltök olykor órákat az internet bűvöletében.

Ám tegnap, mikor tőlem megkérdezte az ő saját emailelérhetőségét, -amit évekkel ezelőtt én hoztam neki létre, még a Kattints nagyi tanfolyam előtt, és amit még soha az életben nem használt, - feladta újból a leckét.

Elmondtam neki a telefonba, majd így fejeztem be: kukac gmail.com.

Erre anyu nagyon felháborodott és rám mordult:
-MONDJAD MAGYARUL! Ezt nem értem!

Hát kedves Teremtőtársak!

Most mondjátok meg őszintén?! Hogyan lehet azt magyarul mondani, hogy gmail.com???

Istenem!

Még jó, hogy TI vagytok, és jó hogy van a SECRET OLDAL!

Így kiírhatom magamból az érzéseimet, anyut sem megbántva. . .

Legyen csodás napotok!

Csillátok ;)
UI: És ne feledd! TE vagy az életed sugárzó Napja!

HozzászólásokCsilla!!! Én akkorát nevettem, mert ismerlek, és elmondásodból

őt is:)
Változik. Fejlődik, alakul, hiába akárhány éves. Neki szerintem jó magot kaphatott, és jó táptalajt biztosított részedre, mert időskora ellenére Netezzen, és Josep Murphyt olvasson.... Csoda. És a te anyukád, ez meg nem csoda:)
Nem esett messze az alma a fájától!!!

Ne hagyd magad legyőzni! Emelkedj sorsod fölé, mert az élet kegyetlensége csupán megfelelő alkalmat jelenti a számodra ahhoz, hogy kiengedd "édes zamatodat"! A döntés a Te kezedben van! IGENT mondtam magamra. :)Drága hajnallány!

Szó sincs kiakadásról. Mindketten nevettünk utólag az eseten. . . :)))
Csak szerettem volna neki elmagyarázni, hogy mi az a gmail.com. Az én édesanyám MA MÁR DR.JOSEPH MURPHYT olvas, meditál, és használja a Titkot.

Számomra nem létezik tőle jobb anya a világon!

Milliárd ölelés: Csillád
„Semmi sem túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, semmi sem túl csodálatos ahhoz, hogy megtörténjen, és semmi sem túl jó ahhoz, hogy örökké tartson, ha a terád váró jóhoz pozitívan állsz hozzá!” Helen Hadsell *sehogy :)

viszont nem kell "kiakadni" ezen, inkább megértőnek lenni és inkább elbetűzni, és akkor nem lesz kiakadás, hogy milyen nyelven káromkodsz :):):) és szépen elmagyarázni, hogy ma már bárki bármilyen mailcímet létrehozhat, és a vége a szolgáltatót jelenti, ami szintén abból és olyan betűkombinációból áll, ahogy az ember csak akarja (sokan vannak, akik abban a tudatban élnek pl., hogy egy magyar e-mail cím csak pont hura végződhet:D szóval semmin nem akadok ki tech témakörben)

lehet én vagyok rosszul összerakva, de én max csak nevettem volna. :) és szerintem ezzel nem bántottam volna meg anyumat, mert szeretjük egymást annyira, hogy átlátjuk hibáinkat(ha rávilágítunk), és elviseljük egymástól a kritikát is :):) most ha teszem azt, nálunk lett volna ez a szitu, én tuti eleresztettem volna egy jajj anyu, hát nem vagy képben-szöveget :) de persze rögtön utána mondtam is volna, hogy semmi gond, hisz nem tudhat mindent, és nem is használja a szolgáltatást stb és elmagyaráztam volna szépen sorba a dolgokat. de lehet inkább személyesen, mert az úgy jobban megragad az emberben, ha mutogatnám hozzá a cuccot :) és ha felháborodva mondta vola, hogy hát magyarul mondjam, akkor sem akadok ki, mivel tudom, hogy oroszon kívül mást nem tanult. és a felháborodása azért van, mert bosszantja, hoy nem érti, amit mondok. de az nem az ő hibája...és ha 100adjára kérdezné meg a elfelejtett mailcímjét, akkor is csak mosolyognék, mert tudom, hogy az a tudás, amit én átadhatok neki az vajmi csekély ahhoz képest, amit ő adott nekem életem során. szóval az egy jóleső mosoly lenne, hogy végre tehetek érte valamit. én erről a szituról ezt gondolom :) meg megáldott az ég peagógiai vénával is, szóval véremben van a türelem, megértés és tudásátadás vágya :):)
persze mindenki más, s máshogy éli meg ugyanazt a szitut :)