feszültség

Mi van velem???
Alapjában véve,egy türelmes,nyugodt emberke volnék.Mi történt???Nem tudom,csak azt érzem,hogy néha minden ok nélkül szétpattanok.Persze,vannak apróbb gondok,munkahelyen,itt-ott,mégsem érzem úgy,hogy azok miatt lenne.De akkor mitől?Honnan jövök rá?Aki volt hasonló helyzetben,nagyon megköszönném,ha megosztaná velem a tapasztalatait.Nem megy a meditáció sem,nincs hozzá türelmem.:))Köszönöm,ha elolvassátok.

HozzászólásokKöszi!Eltaláltad,mert

Köszi!Eltaláltad,mert valóban gond van a pajzsmirigyemmel,már régóta,de ez a dolog csak néhány napos.A pajzsmirigyem rendszeres gyógyszerezés alatt áll.De azért előfordulhat,hogy ez is közrejátszott.Valójában nincs már pajzsmirigyem,a működését pótolják a tablettával,eddig minden oké volt.Kisildy

Lehet, hogy bepróbálkozhatnál egy pajzsmirigy-vizsgálattal. Hátha szervi oka van.
Jobbulást!Angel!Nagyon szépen

Angel!Nagyon szépen köszönöm a kedvességedet,igazán jólesik.Köszönöm a napfényt,amit küldtél,szinte magamon érzem,nagyon jó érzés.Valójában nem mondhatnám,hogy pánikba estem,csak próbálom magam megfejteni,mert nem értem mi lett velem.Szerencsére már megtanultam,hogy ne ijedjek meg rögtön mindentől,mert régen ilyen voltam:(( Csak azért írtam le,mert így azt érzem,hogy megbeszéltem valakivel.Echnic!Neked is köszönöm,hogy időt szántál rám és válaszoltál,elgondolkodom azon,amit írtál.Kedves Yldi!

Ne aggódj,nincs semmi katasztrófa! Én is voltam(már többször) hasonló helyzetben.Régebben pánikba estem,mint te.Ma már TUDOM,pár nap és eltűnik...
Mindenkire hatással vannak a bolygók,különösen a hold.Nézd csak meg a női ciklusokat.Van egy honlap a csillagbölcselet,ahol ezeket a bolygóállásokat és azok hatását Attila barátunk szakértő szemmel elemzi.
Ez a szeptemberi -főleg a 9.-i és a 18.-i-bolygómozgás különleges hatással van mindannyiunkra,ennek érezzük a hatását.
Te valószínűnek tartom érzékenyebben reagálsz,mint mások.Ennek igazából örülnöd kell,hiszen az a finom kis műszered jól szuperál!!! :o)))
Ezért kérlek inkább örülj,hiszen a természet a tudomásodra hozza,hogy érézékenyen reagálsz minden körülötted lévő rezgésre.
Egy kis sétával,tánccal,sporttal vezesd le a feszültséget,hogy fizikailag jobban érezd magad.
Beszélj róla minél többet.....írd ki magadból.Meglátod pár nap múlva már jót mosolyogsz magadon,amiért aggódtál emiatt. :o)))

Addig is küldök neked egy kis napfényt és tudd,amint a napsugarak megérintik az arcodat szétárad az energia amit küldtem neked.Békés nyugalom árad majd szét a testedben és érzed,hogy már minden rendben....

Angel+ Bonusz

Egyépként a próblémádhoz azt is hozzá tenném hogy kezdesz kiégni, lehet hogy a munkahelyeden már eleged van sok mindenből. ez kihoz belöled egy fajta kényszer feszültséget.
a szervezeted és elméd jelez neked, muszály el kell menned nyaralni vagy lazitani vagy valamit tenned kell hogy megszünjön, de az is lehet hogy nagyon erőssen lelki eredetü az ami történik veled..
agyunk szimbólumokban gondolkodik, tehát meg kell fejtenünk mi a szimbóluma ennek a tünetnek.
mondjuk azt hogy a szimbólikus kulcs maga egy olyan életkörülmény amit nem szivessen tudsz figyelmen túl tenni, nem szivessen látod az adot áélet helyzetet, vagy valami igen boszantja a látóköröd, aár szomszéd vagy bármi ami nem hagy tudat alatt nyugodni.

A válasz a az elme szimbólikus magyarázatai, ha rájösz arra melyik volt az a szimbólikus kulcs ami ezt kihozta belöled akkor annyi a dolgod hogy nem rágodsz tovább rajta.

TiszteletemSzia szeretnék neked segiteni.

Agyhullámaid elértek a Béta kettő szintre -ez kb 30- 40 hz sok lehetőség van amik kiválthatják.
például ételek, italok, vagy pedig az ágyad egy konektor mellet van.
Hirtelen megváltozott a vizér polaritása, meg kell változtatnod a fekhelyed ki időre.
Túl sok lehet a rádió jel a közeledben mobil telo stb.
ezek összezavarják az elmét és a szervezetett. Maga a hold járásának frekvenciája is befolyással lehet rád, a mágnesessége képes megváltoztatni agyhullámainkat, idegessé, feszültté teszi az embereket.

úri geller képeségeinek egy jó része a feszültségen alapul, már ha léteznek képeségei.
bár én ugy gondolom , az amit bemutat azt mind a közönségből nyert energiából nyeri.
van egy cikkem az oldalmon az a cime a Vihar! itt sokat irok arról mi történik velünk ha feszültek vagyunk. Mindössze 3000 ember képes tudattalanul egy vihart vonzani egy rendezvény felé.
az agyhullámokat értve ha csak 10 megyét számolunk, mondjuk 3000 emberrel szorozva - 630 000 hz
(Hercz ) alacsony frekvencia nagyobb erőforrás mint maga a volt.

Tisztelettel Echnic

Sajnálom hogy nem ismersz engem igazából.
Amit Te éveken keresztüli tanulással szerzel, Én azt magamtól tudom.
Autizmusu próblémáim arra késztetnek, hogy magamtól jöjjek rá mindarra amit te is tudsz, vagy nem. Nem olvasok, nem tanulok, de van valami ami