Aprócska teremtések:)))))

Aprócskák...de sokszor a kis dolgokban vannak a nagy dolgok elrejtve...egy biztos, értékelni mindent és hálásnak lenni! És ami még a fő, hogy nagyon vidám, boldog és kiegyensúlyozott minden napom ezektől:)))) Világomban minden rendben van:))))

És akkor sorban...elkezdődtek a tanév mindennapjai...még május végén elvesztettem első saját cicámat, egy 6 éves kandúrt, akit egy akkori nagy szerelmemtől kaptam...Miu elment és hiába van itthon Örökmozgónak egy 1 éves lány cicája Gizi, nekem hiányérzetem támadt! Így már szeptember első hetében "csak úgy" keresgéltem a neten...és rábukkantam egy fotóra és egy segítségkérésre, hogy valaki sürgősen vigyen el egy 5-6 hetes lány cicát! Este 10-volt...nem bírtam ki...sms-t küldtem...visszahívtak...másnap már mentem is érte:))))) Egy nagyon gyönyörűen csíkozott kislányt kaptam ajándékba:))))) Ő Lüszi...és a fotón a profilomban ő van, amikor hazahoztam:)))) Megmenekült egy nagyon mostoha körülményből...és kemény munkát kell folytatnom vele nap mint nap, mert nagyon félénk szegényke. És apránként haladva fejlődést látok nála, hatalmas öröm, hogy itt lakik velünk...vágytam rá és épp olyan, mint a whiskas macska a TV-ben:)))))

Aztán jöttek a beiskolázás örömei és a lista...rajta a kötelező olvasmányokkal, így a Pál utcai fiúk. Az van...a polcon...na de hol van, hova lett??? Hiszen a nagyoknak is kellett anno! De nincs...sebaj, van ajándékutalványom, majd abból megveszem. Könyvesboltban persze csak valami modern kiadás volt, semmi illusztráció, ami nekem nagyon hiányzott, hiszen amit még az én gyerekkoromban kellett olvasni, az gyönyörű rajzokkal volt teli! Az ára is húzós, 2100 Ft volt. No, ezt nem vettem meg...rengeteg ismerőst, kollegát napokig nyaggattam, valahogy senkinek nem volt meg ez a könyve! Hopp, interneten a Bookline tagja vagyok és rákerestem az antikvár részre! És láss csodát! 2 azaz kettő darab volt nekik, az egyik az a kiadás, ami gyerekkoromban is volt (1953-as) és az ára csak 720 Ft!!!!!!!!!!!! Ma kaptam értesítést, hogy már mehetek is érte a Pólusba:))))))))))))))

Egész nyáron nem hívtak babára vigyázni, miközben a fejemben zakatolt a tanévkezdés kiadásainak tömkelege, mit és hogyan és főleg miből oldok meg! A bevételem kevesebb, mint a kiadás...de gondoltam, majd valahogy mégis mindenre megtalálom a megoldást...és ma hívtak telefonon, 19-én szombaton megyek kis kedvencemre vigyázni:)))))

Már csak hab a tortán, hogy középső gyermekem, a nagyfiam felvételt nyert a tisztképzőbe, októbertől ismét iskolás lesz!!!! Viszont úgy, hogy nappali tagozatra fog járni, miközben kapja a fizetését is!!! Sőt!!!! Az egész tandíjat átvállalta a munkaadója:))))))))))
Ez ugyan nem az én teremtésem...ő "csak" az én fiam...és büszke vagyok rá...és boldog vagyok, hogy szépen alakul az ő élete is:)))))))))))))))

Anyukám mindig azt mondta kislány koromban is: "kislányom, te olyan apróságoknak is úgy tudsz örülni"! Igen. Mert meglátom és értékelem. Ilyen vagyok én. Gyermeki lélekkel csodálom a világot...a világom, amiben minden rendben van:)))))))))))))))))

Köszönöm:))))

Címkék:

HozzászólásokKöszönöm nektek:))))

Kedves Zsuzsi33:)))

Örülök, hogy tetszett a mesém...ami persze szín tiszta igazság:))) Látod, lehet ebben is van valami...nem mindegy hogy éljük meg a mindennapjainkat! Lehet sokan legyintenének az én napjaimra...üresnek, értéktelennek tartanák, vagy valami hasonló...de látod, meg lehet tölteni és "mesévé" varázsolni Mindent!!!! Nyuszink is volt, többször is:)))

Zorba Drága:))))

Most pirossal kellene írnom...úgy elpirultam:)))))))))))))
Ebben az évben költöztek el a felnőtt gyermekeim...és mi Örökmozgóval kialakítottunk ketten egy nagyon harmonikus, jól működő közös életet...és ebben a cicáknak nagyon helyük van itt velünk:)))))))))))

Öbike Szívem:))))

Köszönöm, hogy így eljutott hozzád...ilyen mélységben:))))
Nadon-nadon szeretlek én is tégedet:))))

Ragyogásom Édes:)))

Szeretem azt benned, amit te szeretsz éppen bennem:))))
Amúgy Cerka miután vége lett a bulinak és magára maradt Jerryvel, egy falat kajcsi miatt a nagy kutya végzett vele...képzelheted, mennyire fájt ez Örökmozgónak! Fantasztikus összhangban voltak, pedig csak aznap kapta meg...ide linkelek egy fotót, emlékéül...

Ery Lelkem:)))))))

Nagyon köszönöm előre is!!! Kaptunk listát rendesen, vannak még ajánlott olvasmányok is, majd ami nincs meg itthon, privátban megírom neked, hogy épp melyiket szeretnénk sorba venni...köszönöm:))))

"Sok ember azért nem lesz soha sikeres, mert amikor a lehetőség kopogtat az ajtajukon, ők éppen a hátsó kertben négylevelű lóherét keresnek:)))" /Walter Chrysler/
Evelyn:)Drága Evelyn!

Nagyon jó volt olvasni Téged. A legközelebbi kötelező könyv megvétele előtt szóljál, mert nekünk sok be van dobozolva.
Hátha szerencsénk lesz és pont meg lesz, ami nektek kell. Akarom mondani, biztos meg lesz!
A cica nagyon édes és TE sem nézel ki rosszul!:)))

Szeretettel: E R Y
Élj a Szíved Erejével!A cicák különleges lények, és aki őket szereti... :) azok is.

Édes Evelin! Csodás ember vagy, és a fiacskád is nyomdokodon halad... lásd cicája, Cerka a mato-buliban:)
Sajnálom! Bocsáss meg! Szeretlek. Köszönöm!

Ne hagyd magad legyőzni! Emelkedj sorsod fölé, mert az élet kegyetlensége csupán megfelelő alkalmat jelenti a számodra ahhoz, hogy kiengedd "édes zamatodat"! A döntés a Te kezedben van! IGENT mondtam magamra. :)óóóó

a szívcsakrám... ezerrel tágítod... imádom ahogy beszélsz magadban, hozzánk :)
És a fénykép és megcsavart rendesen :) Annyira szeretlek édes Evelinem!
Öbike
A szeretet mindent áthat.....

Mosolyogj Magyarország :)Mit is mondhatnék...

Ez annyira...tudod, olyan...hogy is mondjam...amikor izé...

Az embernek a szíve telik meg örömmel, ha ilyet láthat. Mármint a "Lyn és Lüszi" című lépre gondolok...
Mató papa majd megbocsájtja nekem, de az életemben nem láttam ilyen gyönyörűen mély szemeket... A kis cicáé sem rossz... :) :) :)

Ölellek! Kívánom legyen sok-sok örömötök az együtt töltött időkben és persze azokon túl is!!!

Meghajlok a Bennetek Élő Tudatosság Előtt!!!

Baráti Szeretettel.

zorba

totzoli129@freemail.hu-ez a saját e-mail címem...ide bátran írhatsz.

Ez már a Jelen, az egymásért tevékenykedők közössége.Kedves Evelion!:)

Köszönöm Neked ezt a csodás esti mesét....:)A kis Lüszikéhez gratulálok....húúú mennyire szeretem ezeket a kis cirnyákokat!:))))
Nekem is van egy Luci-kém ,de Ő egy kis vadnyuszi....:)))Bár nem nálam lakaik,de gyakran meglátogatom...)))
Szép estét kívánok!
Zsuzsi