Kicsi gyere velem...

Amikor az ember boldog kevésbé osztja meg másokkal (én legalábbis így vagyok vele), amikor baj van, akkor viszont folyamatosan panaszkodok. Ezért is írok csak most, annak ellenére, hogy már több mint 3 hete tart a boldogságom.

Anyukám beteg volt, sokat aggódtam érte, sokat törődtem vele, magammal semmit. Most már ő szerencsére szépen javul, hiszem, és érzem, hogy meg fog gyógyulni teljesen, mert szeretem, és ezzel segítek neki abban, hogy egészséges akarjon lenni újra. :)

Néhány hete gondoltam egyet, és kívántam magam mellé egy olyan társat, aki jelenleg a legjobban illik hozzám (tanulva abból, hogy korábban is rendeltem, és bár minden kritériumnak megfelelt az illető, csupán annyi volt a hiba, hogy nem vonzódtam hozzá, csak ő hozzám - így nem is erőltettem a dolgot), és láss csodát: néhány napon belül megjelent az életemben a Szerelem!!!
Méghozzá egy olyan ember személyében, akit már évek óta ismerek, de soha nem néztem rá úgy, mint potenciális "jelöltre". És egyik nap minden előzmény nélkül elhívott randizni, és bár meglepő volt, valahogy éreztem, hogy igent kell mondanom neki. Azóta minden napot együtt töltünk, 3 napja már onnan jövök reggel dolgozni, és alig várom, hogy hazemenjek Hozzá.
Annyira hihetetlen számomra, és számára is, hogy mennyire egy hullámhosszon vagyunk, és hogy tényleg egyik pillanatról a másikra alakult ki egy ilyen erős vonzalom közöttünk (és itt most nem a testi dolgokra gondolok). Lelki síkon annyíira egyek vagyunk, hogy hihetetlen. És olyan mintha már nagyon rég ismernénk egymást, pedig eddig csak felületes kapcsolat volt közöttünk. Furcsa, de egyben csodálatos is. :)

Évek óta nem találom a párom, de csak kérni kellett, és most megtaláltam!!!! :)

Köszönöm Neked Drága Jó Istenem! Minden nap, minden pillanatban Hálás vagyok ezért a csodálatos Ajándékért!!!
Néhány hónapja még teljesen magam alatt voltam Anyukám miatt, most pedig nemcsak Ő érzi jobban magát, de az én életem is rendeződött és végre teljesen Boldog lehetek!!!! :)

Csodálatos, teremtő, legalább olyan Boldog napokat kívánok Nektek, mint amilyenek most az enyéim!!!!

HozzászólásokKedves Elinor! Nagyon

Kedves Elinor!

Nagyon örülök a boldogságodnak! Jó ilyent olvasni :) És nagyon tanulságos az is ahogyan kértél. A sok cikornyát kihagyva egy egyszerű mondattal megkaptad a legjobbat!

Gratulálok és nagyon-nagyon sok boldogságot kívánok Nektek!!!:)

A Párom Kicsinek hív! Nagyon édes a történedet. Szeress és szeressenek sokáig! :)
Shakti