Férfiak avagy a nők?

Ma reggel, munkába jövet hallgattam a Danubius Rádiót. Téma az volt, hogy a férfiak avagy a nők füllentenek, hazudnak-e többet? Nem megcsalásokkal kapcsolatos, nagy hazugságra gondoltak, hanem csak a mindennapi élet apró füllentéseire. Pl: Hány pár cipőd van? (No ez persze a nőknek feltett kérdés főleg!) Hányadik korsó sörnél tartasz? Ha valaki késik, s felhívod, hogy hol van, s jön a válasz, hogy már úton, s mégis másfél órába telik neki egy negyed órás út! :) Jó volt-e a sex? ...

Kíváncsi lennék a ti véleményetekre. Hogy felismerjük-e egyáltalán, amikor aprókat füllentünk? Vagy ezek már olyan berögzült dolgok? Ha tudatos, akkor miért tesszük?...

Kíváncsi vagyok, hogy ki lesz a "győztes": a férfiak, avagy a nők!? :)

S ha már "verseny" - semmiféleképpen nem vérre menő -, akkor akár a pletyizésről, sok beszédről is tarthatnánk szavazást! Hiszen az az általános nézet, hogy a nők nagyon sokat tudnak beszélni, pletyizni. No ezért én ezt megkérdőjelezném! :) És ti?

Hajrá mindenki!

 

szerintem egyértelmű... a

szerintem egyértelmű... a sánta kutyák :-DDDAz élet szépségéhez néha kell egy kicsi és kegyes...

A buktáról annyit, hogy a bankrabló amíg le nem bukik, csak k... gazdag ember... utána viszont már hülye is. ;DA füllentés

A füllentés még talán elmegy. A hazugságot nagyon nem bírom viszont elviselni. Olyankor úgy érzem, hogy az illető nem tart arra érdemesnek, hogy megbízzon bennem, s mégha kicsit fájni is fog, de inkább elmondja az igazságot, s megoldást keresünk rá.
Füllentéssel is jártam már úgy, hogy mikor végül mégis kiderült, nem értettem az illetőt, nem is volt nagy dolog az ok; s sokkal jobban haragudtam rá. S a végén már nem is amit a dolog miatt, amiért füllentett, hanem magáért a "nembízokmegbennedannyira, sezértinkábbhazudok". A rossz dolgokat is el lehet mondani, megfelelő módon, s akkor nem is fáj annyira.

Azt is aláírom, hogy nehéz neki menni a dolognak. Ez olyan mint amikor felülsz a hullámvasútra (egy jó meredekre). Amíg felfele tartunk, no akkor parázunk 1000-rel. Oszt mikor elindulunk lefele, akkor már minden olyan jó, minden félelem kijön. Megkönnyebbül az ember.

Azt is bevallom... - ajaj, most férfiasan vagy nőiesen? -, hogy velem is előfordult, hogy füllentettem. Szerencsére már egyre kevésbé, nagyon ritkán. S ilyenkor én is kissé gyáva vagyok, s ezt nem is szeretem. De volt már ilyen, s még lehet, hogy lesz is. De azért törekszem arra, hogy ezt elkerüljem. Vannak akik viszont gátlástalanul, fűnek, fának mondják a valótlant.

Illetve ugye vannak a szerintem már beteges hazudozók, akik már maguk is elhiszik azt amit mondanak. Ők talán már nem is hazudnak, hanem egy saját maguk által megalkotott álomvilágban élnek.

Delphin
A habok szárnyán! :)Szia Delphin!

Csatlakoznék Janihoz! A füllentés szerintem egy udvariassági gesztus időnként illetve az el-nem-fogadástól való félelem kifejeződése. Mindkét nemnél.
BEWAHah... megint egy jó kis vita téma..

Nem gondolom, hogy nem függő lenne dolog.. az emberen múlik..
Szerintem mindkét nemben vannak olyanok, akik többet füllentenek.. és mindkét nemben vannak olyanok akik őszintébbek..
Az egyik 19, másik egy híján 20... egyik kutya, másik eb.. egyik macska, másik cica.. stb..

GÁL JANI.. :DDDDDD