Az én határidőm

Esther és Jerry Hicks: Kérd és megadatik! cimű könyvből:
... kérlek Abraham, beszélj nekünk a "Melyik gondolat esik jobban?" gyakorlatról!
"Vajon felhagyok-e valaha is azzal, hogy mindig valami még jobbat keressek?"
Nem. És ha eltávolítod az egyenletből időd és anyagi lehetőségeid korlátait, és bízol abban, hogy a Világegyetem minden elképzelésed megvalósításában együttműködik veled, akkor szabadjára engeded majd képzeletedet. De amíg csak a korlátokat érzed, addig csakis uralkodni próbálsz majd, és uralkodni, és uralkodni...
Most talán így szólsz: "Jelenlegi helyzetünkben egyáltalán nem költhetünk mindenre, amire szeretnénk. Szeretnénk átalakítani a konyhát, de komolyan elhatároztuk, hogy emiatt nem verjük magunkat adósságba, és szeretnénk ehhez tartani magunkat. Akkor hát mit kezdjünk ezekkel a szertelen elképzelésekkel? Mi pedig azt kérdezzük, vajon valamennyi elképzeléseteknek MOST AZONNAL kell megvalósulnia? Vagy netán képes vagy örülni magának a gondolatnak is?
Képes vagy azt mondani, hogy "rendben, ha nem is most, de majd hamarosan megtesszük ezt és ezt"? Ha igen, akkor elkezdhetsz örülni az elképzelés alakulásának, ám ha határidős tervet készítesz, akkor az idő vagy a pénz hiánya sokszor egyre fenyegetőbb lesz, és ellentétbe kerül az Energiával, te pedig szerencsétlennek érzed magad. MÉG AZT IS MEGBÁNOD, HOGY EGYÁLTALÁN FELMERÜLT BENNED AZ ADOTT ÖTLET.
Holott azt is mondhatnád: "Végül is annyi konyhánk lehet még életünkben... Most a legnagyobb mértékben meg vagyunk elégedve a jelenlegi konyhával - és mennyi ötletünk lehet még a jövőre nézve!" Aztán egy nap máshova költözöl majd, és döbbenten veszed észre, hogy új otthonodban már minden megvan, amit megidéztél. Ez pedig akkor jön majd el, amikor már van elég pénzed és időd a dologra. Tehát a Világegyetem mindent elrendez. válaszként a benned megszülető, általad áramoltatni kezdett elképzelésekre."

Admin kitűnő cikkére az én válaszom a saját szavaimmal a fenti értelmezés volt. Valószínű nem tudtam úgy átadni azt amit gondoltam arról, hogy az én valóságomban másképp működik. Mostanában pedig elvárják tőlem hogy tűzzek ki határidőket. De én sajnos NEEEEEM így működök. (ez most Shaktis volt :))))) Még ha megerőszakolom magam, akkor sem működik ez nálam. Ha a határidőre gondolok összeszorul a gyomrom, és a hiány lép fel a gondolataimban. Már évekkel ezelőtt leszoktam a határidők pontos kitűzéséről, igaz hogy az inspirációs szerda egyik házi feladataként én tisztességesen elvégeztem a feladatot, és megcsináltam a vágyaimhoz az elképzelt időpontot, de mindegyikhez odatettem, hogy vagy a legmegfelelőbb időben. Ez a gondolkozásmód számomra mindig sikert eredményezett, mert minden, amit eddig elterveztem, MINDEN sikerült az életemben. Persze volt ami hónapok vagy évek múlva, de mindig sikerként könyveltem el.
A cikkhez hozzászólva én tényleg a saját gondolataim és saját jóérzésem szerinti technikámat írtam le. Sajnálom hogy ez nemtetszést okozott, és mivel meg lettem kérve, hogy írjak erről egy cikket, gondolkoztam hogyan legyen. Mivel a saját gondolataim nem arattak tetszést, ezért feltettem az Uninak a kérdést, hogyan tovább. Ma reggel belső inditatásból levettem egy könyvet a polcról és találomra kinyitottam. És erre le is esett az állam, mert pont ezt akartam megfogalmazni. Nekem Abraham tanításai már két éve iránymutatóak, ezért szeretettel osztom meg Veletek is.

Címkék:

Hozzászólások



Juditmama szavadon foglak:))))

Te ide figyelj Drága Tündérke!!!!!!!!!!!!!!

Szavadon foglak és viszem a fellépő ruhámat Orosházára és boldogan táncolunk nektek Öbivel:)))))))))))))

Amúgy sajnálom, hogy beteg lettél...látod, ez ennyire nagyon működik!!!!!!!!!!!!!!DE ne hibáztasd magadat, ne legyen lelkiismeretfurdalásod...egyet tehetsz a gyógyulásod érdekében: Szeressed magadat:)))))))))))))))

"Sok ember azért nem lesz soha sikeres, mert amikor a lehetőség kopogtat az ajtajukon, ők éppen a hátsó kertben négylevelű lóherét keresnek:)))" /Walter Chrysler/
Evelyn:)



Hastánc?

De jó Öbikém!
Gratulálok, mert nagyszerü dolgot teremtettél.
Van egy ismerősöm, aki néhány éve elkezdte, és fantasztikus átalakuláson ment keresztül a személyisége.
Fiatal koromban én is álmodoztam róla, de nem volt bátorságom hozzá.
Most arról fogok álmodozni, hogy jövő nyáron itt Orosházán a tüz körül Öbike és Evelyn távoli tájakra varázsol minket.

Szeretettel: Judit

"Csak egy helyen szeretnék élni, és ez az a hely, ahol a szeretet örökké uralkodik."



Drága Evelyn!

Hát, akkor hősiesen bevallom azt is, hogy hibáztam. Jelenleg nem dolgozom, tegnapelőtt lázasan jöttem haza a munkából. Tegnap jobban voltam, de az éjjel alig aludtam valamit a köhögéstől. Alig félórája, hogy kibújtam az ágyból. Most egy csésze citromos-mézes gyógynövényes teával ültem a géphez.
A múlt héten a kolléganőm volt beteg. Én meg éppen naponta jártam a kórházba látogatni a volt férjemet aki nagyon beteg, s ezért állandóan az járt a fejemben, hogy "Jaj, csak beteg ne legyek!".
Hát, úgy látszik ezt is megteremtettem magamnak.

Drága Evelyn! Köszönöm a figyelmeztetést, bár későn jött. Legalább tudatosult bennem, hogy hibáztam.
Köszönöm!
Szeretettel: Judit

"Csak egy helyen szeretnék élni, és ez az a hely, ahol a szeretet örökké uralkodik."



Drága Evelyn :)

Az idézettel jól megnevettettél :DDDDDDD

A szeretet mindent áthat.....

Mosolyogj Magyarország :)



Öbiiiiiiiiiiiiiiiii:)))))))))))

Szuper!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nagyon fogod élvezni, én már csak tudom:))))))))))))))))) Felszabadít energiákat és kihozza mindenkiből a NŐT:))))))))))))))))

Édes vagy:)))) Szeretlek:))))

Sok ember azért nem lesz soha sikeres, mert amikor a lehetőség kopogtat az ajtajukon, ők éppen a hátsó kertben négylevelű lóherét keresnek:)))" /Walter Chrysler/
Evelyn:)



Drága Ery és Juditmama :)

Köszönöm és Veletek együtt örülök :)

Megint történt egy szupi kis teremtésem.
Felírtam magamnak másfél évvel ezelőtt a tizmilliószoros napon hogy "hastánc". Akkor azt mondtam magamban, hogy ha majd megoldódik a költözésem, akkor kezdem el Pesten. Két hete egy fehérvári secretes társunk levelet írt, érdeklődött a fehérvári klub után. Pár levélváltás után csak úgy berak egy linket, hogy ha van kedvem, akkor nézzem meg mivel foglalkozik. Még jó hogy ültem, mert képzeljétek el, hogy "hastáncoktató" a drága :)))))) És micsoda "véletlen" 4 nap múlva indult a kezdő tanfolyam. Na hát gondolhatjátok hogy rögtön jelentkeztem, mert észre kell venni az "üzenetet" és időben lépni.
Nagyon tetszik ám :))))))))
Amikor a Papírhajó Mókát szerveztem, vagy 6 helyre be kellett jelentenem, mert mindegyik megkérdezte, hogy itt meg itt már tudnak róla? Persze ennél is az utsó pillanatban tudtam meg hogy hova, és még kihez, de mindenki nagyon segítőkész volt, és minden hozzájárulás a megfelelő időben meg is érkezett.
Szeretettel: Öbike

A szeretet mindent áthat.....

Mosolyogj Magyarország :)



Veled örülök:))))

Drága Juditmama!!!!!!!!!!

Ezek annyira jó dolgok, elhiszem, hogy tele vagy örömmel és izgalommal:))))

De ha szólhatok egy szót a Te érdekedben...figyelj oda hogy fogalmazol magadról..."lázasan készülődök"....vigyázz!!! Nem lehetne láz nélkül????? Nehogy lázasan érkezzél arra az osztálytalálkozóra!!!! Tudod! Gondolatainknak teremtő ereje van és a szavaknak is nagyon-nagyon teremtő ereje van!!!! Ezt csupán szeretetből írom neked, remélem nem veszed zokon???? Csak szeretném, ha felhőtlen boldogságban telne az együttléted 3.-án az osztálytársaiddal:)))))

Ölellek!!!

"Sok ember azért nem lesz soha sikeres, mert amikor a lehetőség kopogtat az ajtajukon, ők éppen a hátsó kertben négylevelű lóherét keresnek:)))" /Walter Chrysler/
Evelyn:)



Ezek aztán a teremtések!

De jó volt olvasni a sikereiteket.
Erykém a Te sikereidet már ismerem de azért nagyon jó volt megint elolvasni. Öbikénk teremtéseit csak most olvastam először, de valami hasonló nagyra gondoltam, hiszen Ő nagy teremtő.
Az én tapasztalatom az, hogy csak lazán lehet nagyot teremteni. Tavaly így teremtettem nagy dolgokat.
Kedvet kaptam ahhoz, hogy megosszam Veletek a legutóbbi teremtésemet.
Szóval az úgy volt, hogy augusztusban még kissé irigykedve hallgattam a nővérem lelkesedését a közelgő általános iskolai osztálytalálkozójáról. Karcagon éltünk akkor, s én már 14 éves koromban elkerültem otthonról. Bizony, ennek már 40 éve! Azóta gyakorlatilag semmi kapcsolatom a régi osztálytársakkal.
Örültem a tesóm örömének, de vágyakozva gondoltam arra, hogy milyen jó lenne, ha nekünk is!
És képzeljétek, hogy kb két hete felhívott telefonon egy volt fiú osztálytársam, s elmondta, hogy október 3-ára szerveznek egy találkozót.
Úgy megörültem, hogy azóta is lázasan tervezgetem a jövő hét végét. Mert úgy döntöttem, hogy egy egész hétvégét fogok eltölteni ott. Már gondolatban ott sétálgatok a régi utcákon, felidézem a régi szép emlékeket.
De jó lesz nekem!

Szeretettel: Judit

"Csak egy helyen szeretnék élni, és ez az a hely, ahol a szeretet örökké uralkodik."



Hát ez nagy volt! A történeteitek teljesen lekötöttek! :)))

Köszi nektek!

lollipop


Mocskos rock n' roll... ezekért rajongok:



Köszönöm Evelyn!:)))

Te ezt nagyon jól érzed, hisz a Te családodban is gyönyörű szeretet és összetartás van. Azért nagyon köszönöm!:)))

Szeretettel: E R Y
Élj a Szíved Erejével!



Veled örülök Ery:))))

Csodálatos minden sorod:)))))

És persze fantasztikus a családod!!!! De ez nem is csoda....hiszen a Te fiaid:))))))))))))))))))

Szeretem Gábort is...szuper párod van:)))))

"Sok ember azért nem lesz soha sikeres, mert amikor a lehetőség kopogtat az ajtajukon, ők éppen a hátsó kertben négylevelű lóherét keresnek:)))" /Walter Chrysler/
Evelyn:)



Drága Öbi, köszönöm a szíves invitálást, már írom is!

A két legemlékezetesebb és legnagyobb teremtésemet írom le, ami az elmúlt 10 évben történt, amikor még nem is ismertem a Vonzás Törvényét.
A nagy fiamat nem vették fel a főiskolára és rögtön behívták katonának, Kalocsára. Sajnos, épp akkor volt az agyhártya gyulladásos járvány, karantén és én sokat mentem hozzá látogatóba. Vittem neki gyógyszereket, kaját, vagy csak hogy lássam, ahogy az ablakból kiinteget és beküldhessem neki a csomagot. Szinte minden nap úton voltam. A 51-es út mellett, mindig ugyanazon a szakaszon le-lepillantottam, mert vonzotta a szemem az a dús növényzet, az a pompás táj.
Gondoltam, hogy egyszer majd eljövünk ide és megnézzük közelebbről is.
Akkor mi még egy 8. emeleti panel lakásban éltünk öten, egy elég füstös, zajos környéken. Mindketten válás után voltunk a Párommal, én a kis pénzemet mind beleraktam a lakásba, Ő pedig azt a keveset, amit kapott rám akarta költeni, hogy vesz nekem rajta egy szép autót. Mondtam, hogy én ezt nagyon értékelem, de inkább valami maradandóbb dolog kellene, hisz jó lenne néha erről a környékről elmenni egy kis telekre, ahol – akár egy sátorban is – jól érezzük magunkat a friss levegőn. Ez lett az egyik tervünk.
A másik terv, amivel még egyelőre egyedül álltam a családban, hogy elköltözünk egy kertes házba, ahol mindenkinek lesz külön szobája, lesz kertünk, kutyák, az udvaron és a garázsban állnak az autóink. Ez mind csak terv volt, mert akkor ebből még semmi nem volt meg, de még keret sem lett volna rá, hiszen ennek a 8. emeleti lakásnak a részleteit nyögtük.
Ettől függetlenül rendszeresen kigyűjtöttem az ingatlan hirdetésekből a nekem tetszőket és sok hétvégénk azzal telt, hogy elmentünk és megnéztük a hirdetett ingatlant.
Egyszer egy szalkszentmártoni ingatlant néztünk meg és oda is az 51-es úton kellett menni, mint Kalocsára a fiamhoz. Mondom a Páromnak, hogy én már annyiszor megcsodáltam azt a burjánzó-zöld erdőséget, ez a táj biztos nagyon szép lehet közelről. Mondja, persze, ez Dömsöd, itt van eltemetve a Nagymamám, én ismerem, itt van a Ráckevei-Dunaág egyik szakasza.
A középső fiam is velünk volt, aki nagyon szeret horgászni, ezért kérte, hogy menjünk közelebb nézzük meg a vizet. Így is lett.
Gyönyörű volt a táj, szépek az utcák és kiderült számunkra rögtön, hogy egy horgász- és üdülőparadicsomba csöppentünk.
Nagyon sok eladó kis házat, telket találtunk és el is kezdtünk nézelődni, néhányat belülről is megnéztünk, tetszett, de nem az igazi, menjünk közelebb a vízhez. Közben az is kiderült, hogy ha vásárolni szeretnénk, akkor is van mit keresnünk, mert a Párom félretett pénzéből találhatunk nekünk valót.
Egyszer csak beértünk egy nagyon csendes, hatalmas fákkal borított földútra, aminek a két oldalán szintén főleg faházak voltak. Ahogy mentünk beljebb az egyik kapura ki volt láncolva egy „Eladó” tábla. A telek nagyon hangulatos volt, gyönyörűek a fák, bokrok és egy kis faház volt rajta. A fiam kiugrott a kocsiból és levette a kapuról a táblát, hogy ez a mienk! Jött a második szomszédból egy hölgy, aki elmondta, hogy ő az egyik tulaj., mert a pesti tesójával együtt örökölték a szüleiktől az ingatlant és hagyatéki áron adják el, pont annyi volt az összeg, mint amennyije az én Párocskámnak volt. Megvettük.
Nagyon sok időt töltöttünk itt, menekültünk le minden lehetséges időben a pesti forgatagból és a mai napig nagyon szeretjük a kis Ráckeve-Somlyószigeti nyaralónkat.
Aztán jött a tél és én tovább tervezgettem. Vásároltam az Otthon, Lakáskultúra és más lakberendezési, kertrendezési újságokat, hogy ha meg lesz a házunk, képbe legyek. Változás nem sok volt az anyagi helyzetünkben, de a vágy bennem annál nagyobb. Aztán eljött a pillanat, hogy letelt a lakásrészlet, közben emelkedtek a fizetéseink, kicsit könnyebb lett minden. Ahogy a hirdetéseket böngésztem (mert ez már napi elfoglaltságommá vált), egyszer találtam egy olyan ingatlant, ami területre, beosztásra és árban is reálisnak tűnt és még ott is volt a kerületben, ahol laktunk, csak fent a hegyen, ahonnan lejöttünk korábban.
Nem akart senki a családban tudni az egészről, hiszen úgy is felesleges.
Én elmentem az ingatlanoshoz és kértem, mutassa meg nekem a házat. Amikor odaértem, már láttam, hogy elvesztem, mert Ez Az! Bevitt, megnéztük és én mindent beleképzeltem. Tudtam, hogy ki melyik szobát, hogyan fogja berendezni és láttam előre, hogy a most még zsíros konyha hogyan fog kinézni átépítve és milyen lesz a kert, amit most évek óta két, borjú nagyságú kutya lakott és jól le is lakott.
Elmondtam otthon a látottakat és nehéz volt titkolnom a lelkesedésemet.
Mindenki elhallgatott egy kicsit, elgondolkoztak, beszélgettünk is róla, majd néhány nap múlva újabb találkozót kértünk az ingatlanostól. Azt terveztem, hogy mindnyájan elmegyünk, de csak egy fiam jött velünk. Nem volt mindenki egyformán lelkes, nem látták még benne azokat a lehetőségeket, amiket én, de alapvetően bizakodtak benne, hogy nem valósulhat meg, hiszen előbb el kell adni ezt a lakást, stb.
Nos, 1,5 évbe került, mire eladtuk a panel lakást, közben figyeltem, hogy meg van e a ház, meg volt.
Akkor még kérdéses volt, hogy a maradék összeget fel tudjuk-e kölcsönként venni, hiszen igen magas összegű kölcsönről van szó. Kormányváltás történt és akkor jött be az a kedvezményes hitel lehetőség, amivel mi is tudtunk élni, majd megszüntették.
A házat megvettük.
Nekem kész terveim voltak, hogy melyik bútor hová kerül, mi az, ami hiányzik. Saját kezűleg festettünk, mázoltunk, parkettát lakkoztunk, stb., majd beköltöztünk. Maguk a gyerekeim mondták, amikor félig készen voltunk, hogy ők nem látták meg ebben a házban azokat a lehetőségeket, amiket kihoztunk belőle, így most már tetszik nekik is. Az első 10 napos munka után kidőltünk a Párommal, ők észre vették és két éjszaka a haverokkal, barátnőkkel kifestették a maradék helyiségeket.
Aztán ugyan ez történt a kerttel is. Elkezdtünk, majd ők is segítettek, sőt jöttek segíteni a barátaik is. Szép lett a kert is.
Máig is itt élünk, az udvaron két kutya és autók, úgy ahogy elképzeltem.

Szeretettel: E R Y
Élj a Szíved Erejével!



Köszönöm a hozzászólásokat :)

Drága Ery, téged pedig kérlek hogy ha van kedved akkor itt oszd meg velünk azokat a teremtéseidet :)
Szeretettel: Öbike

A szeretet mindent áthat.....

Mosolyogj Magyarország :)



Fantasztikus vagy:)))))))))

Ez az írásod Öbi!!!!!!!!!!!!!!!!! Ááááááááááááááá, nem is találok szavakat...

Már csak azt sajnálom, hogy nem tudtam melyik a testvérkéd a papírhajós sokadalomban???

Nadon-nadon szeretlek:))))))))))

"Sok ember azért nem lesz soha sikeres, mert amikor a lehetőség kopogtat az ajtajukon, ők éppen a hátsó kertben négylevelű lóherét keresnek:)))" /Walter Chrysler/
Evelyn:)



Drága Öbi!

Amíg olvastalak, csak úgy jöttek elő nekem is a folymatos teremtéseimnek az eredményei.
Ha most ez egy fórum volna, már sorolnám is....

Szeretettel: E R Y
Élj a Szíved Erejével!



Határidő nélküli teremtéseim

Évekkel ezelőtt egyszer kitaláltam, hogy váltani akarok. Egy nagyon jól fizető állásban voltam, de nem volt szabadságom. A bank határozta meg hogy mennyit és meddig dolgozzam. A vágyaimban ott volt, hogy a magam szabad ura akarok lenni. Nem tudtam mit akarok, csak azt hogy szabadságot. Már három éve utazgattam Siófok és Székesfehérvár között, amikor a fehérvári postán lévő kis üzlethelyiség megüresedett. Az akkori párommal kitaláltuk, hogy kibéreljük és csinálok egy névjegykártya stúdiót. Ő meg is kereste a pesti vezetőséget, de azt a választ kapta, hogy a postát átépítik ezért szüntették meg azt az üzletet is. Akkor ezt elengedtem. De a vágyam és hitem akkora volt, hogy tudtam hogy valahogy, valahol és valamikor megcsinálom. Mivel az is benne volt, hogy itt Székesfehérváron legyen, mivel itt laktunk még akkor, ezért ez volt a cél. Kerestem munkát, eszméletlen jó lehetőségek jöttek, de kevesebbet fizettek, mint amit a bank adott. Nem akartam kevesebbet keresni, ezért egyiket sem fogadtam el. Tovább ingáztam még két évig. Aztán egyszer jött egy érzés, és mondtam a páromnak, hogy próbáljuk meg még egyszer, hiszen azóta sem építették át a postát. De ne a pesti központot célozzuk meg, hanem ott helyben. Megkerestük a helyi vezetőt és neki nagyon tetszett az ötlet, de ő is mondta hogy tényleg a közeljövőben tervben van az átépítése. Akkor vállaltam, hogy akár 9 hónapra is, de kibérelem. Kértem és megkaptam, pont a legmegfelelőbb időben, mert éppen akkor jött egy vevő a fehérvári lakásunkra és így ki költözhettünk a csákvári házba, ahonnan már Siófokra járni képtelen lettem volna.
11 évig!! béreltem még az üzlethelyiséget, akkor kezdték átépíteni a postát. Ott voltam és megkaptam épp a számomra legmegfelelőbb időben.

Amikor a párommal eldöntöttük közösen, hogy elválnak útjaink, akkor megbeszéltük hogy eladjuk a közös családi házat. Mivel nagy építkezés alatt voltunk és túl nagyra sikerült kettőnknek a ház, ezért már nem futotta arra, hogy a külső tatarozást is megrendeljük. Ez egy 270 nm-es ház esetében elég nagy összeg. Mivel a ház külső állapota nem volt így esztétikus, és továbbra is barátságban maradtunk, ezért megbeszéltük, hogy kérünk lehetőséget az Unitól, hogy a házat befejezhessük, és így már eladható állapotba kerüljön. Fogalmunk sem volt, hogy honnan és miből. Nem adhattam határidőt, mivel tudtam hogy ő érzelmileg nagyon érintve is van a házzal kapcsolatban. Ellenteremteni pedig nem tudok, ezért kértem hogy a megfelelő időben el legyen ez is rendezve. Éppen egy év telt el, amikor váratlanul nagy összegű ajándékot kaptunk az ő szüleitől, hogy fektessük be a házba. Csak néztünk egymásra, mert senki sem tudta rajtunk kívül a kívánságunkat. Aztán szépen ez a munka is el lett végezve, most pedig várom, hogy a számunkra legmegfelelőbb időben megérkezzen a vevő.

Amikor a mozgalom alakulása volt, helyszínt kerestünk az alakulásra. Az egyik még átépítés alatt volt, a másik pedig picike, így két héttel az alakulás előtt még nem volt hogy hol leszünk. Akkor is kinyilvánítottam, hogy a helyszín legyen meg a megfelelő időben. Egy hét volt vissza, amikor megint kimentem a helyszínre, mert eszembe jutott hogy olvastam, éppen abban az utcában filmforgatás volt egy elhagyott rendőrségi épületben. Bementem és kérdeztem a gyártásvezetőt, hogy hátha kiadnának egy helyiséget. Körbe vezetett, de mindegyik nagyon picurka szoba volt, ezért ez nem látszott megfelelőnek. Kimentünk az udvarra beszélgetni, és akkor vettem észre, hogy az előtte hónapokkal előbb kiszemelt épület (ahol még átépítés folyt) mögött egy édes kis park van. Megkérdeztem, hogy őket nem-e zavarná ha mi ott alakulnánk. Egyeztettünk időpontot, beírták a naptárba, mert azon a területen is folyt forgatás. Gyorsan megkértem az illetékes szervektől az engedélyt, és ahhoz képest hogy mindenhol egy hónap a kérelem elbírálási ideje, egy hét alatt minden a kezembe volt. Akik ott voltak, azok tudják hogy milyen jól éreztük magunkat.
Minden a legmegfelelőbb időben elintéződött.

Három évvel ezelőtt kitaláltam, hogy tovább szeretnék tanulni, főleg a pszichológia érdekelt, mert a testvéremen is szeretnék segíteni. Egy hozzáértő tanácsára elengedtem a pszichológiai szak elvégzését, mivel túlságosan befogadó vagyok, nem nekem való. A vágyam mégis az volt, hogy olyat tanuljak, amivel segíthetek. Másfél évvel ezelőtt váratlan ajándékot kaptam Hankarától, egy értékes jegyet az Egyesített Elméletek Konferenciájára. Az ott szerzett élményemet meg is írtam itt az oldalon. Ott vettem sok könyvet, hiszen nagyon kedvező áron árulták. Az egyik könyvet olvasva, nagyon megtetszett a gondolkodásmód és a rálátás a világra. Kíváncsi voltam, hogy hol tanulhatott a szerző, mert éreztem, hogy ez az amit keresek igazán. Amint olvastam, éppen köszönetet mondott az egyik professzorának és megnevezte az iskolát is ahol tanult. Másnap gyorsan fel a honlapra és már jelentkeztem is a felvételire, mert az ott talált gondolatok nagyon tetszettek. Azóta másodéves hallgató vagyok, és óráról órára azt érzem, hogy megtaláltam a helyem, azt amit kerestem. Az ott tanultak szerint is próbáltam segíteni a testvéremnek, aminek az a jelenlegi helyzete, hogy az orvosok által adott diagnózis alapján ő semmiképpen nem fog emberek közé menni, viszont én azt elértem, hogy ott volt velünk a Papírhajó Mókán és elengedte a maga kívánság hajóját. A hétvégén beszélgettem az őt kezelő ápolónővel és nagyon megörült ennek a hírnek, mert a diagnózis ugye mást mondott. A tanulmányaimat is épp a számomra megfelelő időben kezdtem el.

Szeretettel: Öbike :)
A szeretet mindent áthat.....

Mosolyogj Magyarország :)



Kedves Öbi! Nem tudom

Kedves Öbi!

Nem tudom miért lovagolsz szavakon. Azt írod: "Ezt kérlek fejtsd ki bővebben. Mit jelent az alacsonyabb szint és mit a "haladó" technika?"

Épp a teáltalad felhozott Esther Hicks könyvből idéztem, amit te is nagyon jól ismersz. Ott részletesen le vannak írva az érzelmi szintek és a hozzá tartozó technikák, nem? Akkor nem értem mit nem értesz. Vagy mit nem érzel? :-) Épp a te módszereiddel próbáltam magyarázni, hogy érthetőbb legyen. Számomra nincsenek szintek, és nem kategorizálok :-)

Szeretettel, A.



határidők, teremtés

Mindenki máshogy teremt, valahogy ez jött le.

Van aki azt mondogatja NEM, nem, és mindet bevonz (ezt ugye értjük, hisz az uni , a tudatalatti nem ismeri a nemet, minél inkább nem akarod, annál inkább megkapod, márcsak a félelem miatt is... ember nyelven, amiről lemondasz, azt megkapod, vagy, akkor kapod meg, ha nincs szükséged rá... jó kis paradoxonok.... :-) (Na de ezt értitek, erről már annyit írtunk.)

És vannak olyanok, aki Görcsösen, koncentrálva, mantráznak, imádkoznak, naponta többször rágondolva.
És van olyan, aki beleszerelmesedik, benne él, és elfelejti, mert közben azért él, és boldogul. Nem görcsöl. Laza.
És van akit nyomaszt az idő.
És van akit nem.

Most annyi BOLDOG és ELÉGEDETT emberrel beszélgettem ezekről a hétvégén.

Nincs univerzális recept. Mert az lesz, amiben magunk is bízunk. Amire a mi kis kútfejünkből, szívünkből rájövünk, tapasztalunk.
Ennyi az egész. Persze lehet GYORSÍTANI a teremtést, de ez már másik téma. Erről biza nem mindenki tud. Nem kell tapasztalás, csak hallgatni a felsőbb énre, csatornázás, stb. Nos én így egyenlőre igen jól elvagyok és nincs szükségem erre a tudományra. Épp elég az, ami most a fejemben van. Tök jól elvagyok vele. Az ötleteim jók és akár csatornázásnak is hívhatom. Szóhasználat kérdése az egész.

Önbizalom, önbecsület, ezt kell valahogy megszerezni, Ki Titokkal, ki sporttal, ki barátokkal, ki vallással, ki reikivel, ki agykontrollal. Tökmindegy.
Mindig ez a vége. Minden párkapcsolati dolog is ide lyukad ki.
Mert ugye amit admin is, meg anno álomkereső is mondott, legalább magunknak ne hazudjunk, ezt is meg kéne tanulni!

Jó őszintén élni, igen jó.

Sziasztok, szép hétvégét!



Nekem meg nincs gondom...:))))

....ÖBIVEL:))))))))))))))))

Nagyon tudom, érzem, átélem a gondolatait...tudok vele azonosulni, mert szívből írja és csupa jóindulattal, szeretettel!!!!

Akik felülről akarnak diktálni, mert maguk számára ők már magasabban és okosabban élnek (szerintük) mint bárki más, nos lehet az övékét el sem olvasom...mert nincs benne az a láz, az a szeretet, mint ami nekem kedves:)

A határidőket meg ne is emlegessük!!! Szorongást kapok én is és míg el nem jön a határidő, stresszelek rajta...kell ez nekem??? Inkább legyek boldog, legyenek vidámak a mindennapjaim és tudjak szeretetet kisugározni, mint hogy példaértékű legyen az én életem!!! Lehet hogy hülyén, de boldogan halok meg:))))

"Sok ember azért nem lesz soha sikeres, mert amikor a lehetőség kopogtat az ajtajukon, ők éppen a hátsó kertben négylevelű lóherét keresnek:)))" /Walter Chrysler/
Evelyn:)



Öbi

megelőzőtt, én is pontosan ezt szeretném tudni, ha nem Titok, köszi!

Unique**
Keep smiling :-)
akiélniakaréséliamiéliőt



Drága Admin :)

Ezt kérlek fejtsd ki bővebben. Mit jelent az alacsonyabb szint és mit a "haladó" technika?
És légy kedves szemléltesd ezt nekünk személyes példával. Milyen határidős teremtésed volt, és annak mi volt a folyamata így utólag vizsgálva.
Szeretném megérteni az általad mondott gondolatokat.
Szeretettel: Öbi

A szeretet mindent áthat.....

Mosolyogj Magyarország :)



"Mostanában pedig

"Mostanában pedig elvárják tőlem hogy tűzzek ki határidőket."

Amiről írsz az egy KÜLSŐ KÉNYSZER, ami sosem jó.

Amiről én írtam az egy BELSŐ, MOTIVÁLÓ, ENERGETIZÁLÓ, LENDÜLETET ADÓ, INSPIRÁLÓ határidő, mely egyszerűen és hatásosan GYORSÍTJA a vágyaik beteljesülését. Olvasd el újra ami írtam :-)

Abraham tanításaiban kitér arra is, hogy vannak érzelmi állapot "szintek" is. Ha innen nézzük, akkor mindkettőnknek igaza van. A különbség csak annyi, hogy amit te írsz, az egy alacsonyabb érzelmi szinten működik, és hasznos is, amiről én írtam az meg már egy "haladó" technika, amivel a korábban is sikeres teremtéseidet még meg is tudod gyorsítani, hogy ne kelljen rá éveket várni :-)

Szeretettel, A.



Húúúú, Öbikém!

Ez a blogod most nálam is nagyon betalált.
Ha mondjuk egy néhány évvel korábbi énemet megkérdeznék magamról, hogy mit szól hogyan élek? Az biztosan azt válaszolná, hogy kicsit káosz és felfordulás van körülöttem. A mostani énem pedig azt érzi, hogy egy csomó lehetőség van körülöttem félig készen, vagy is magyarul a befektetett munka meghozza a gyümölcsét.
Épp tegnap mondtam a Páromnak, hogy ne kérdezzen rá dolgokra, hogy mikor és mit és ma voltam, vagy holnap megyek-e, mert én nem így működök. Én mindig azt és akkor kezdem el csinálni, amikor úgy érzem, hogy eljött az ideje.
Úgy működik nálam, hogy egyszer csak beindulok, oda és akkor, amikor azt érzem, hogy csak is most és csak is oda.
Éppen ezért vannak olyan dolgaim, amiket halogatok, mert nincs velük kapcsolatban jó érzésem, vagy nincs még meg velük kapcsolatban AZ az érzésem. Megvárom, amíg bekövetkezik.

A másik, hogy vannak vágyaim, céljaim, elábrándozom róluk és elképzelem a megvalósulásukat, beleélem-beleérzem magam, tudom, hogy meg fog érkezni, pont akkor, amikor a kell.
Nem volt könnyű nekem ezt megérteni, de mióta sikerült jönnek, áramlanak felém a dolgok, felkínálódnak a lehetőségek, észreveszem a felkínált lehetőségeket és amikor élek vele, akkor nézek csak igazán nagyot!
Elvisz a vágyamhoz, a korábbi kérésemnek az eredménye lesz a végeredmény (konyha példa a blogodból).
Ez nagyon jó érzés.
Persze, azzal azért még van egy kis probléma, ha a környezetem nem éppen úgy gondolkodik, mint én. Ha kérdeznek ezzel kapcsolatban, akkor általában előveszek egy jó példát, hogy az milyen jól sikerült és megkérem őket, hogy most is bízzanak bennem. Ennyi!

Unique! Megérdemled és már meg is van, mindjárt odaér hozzád!:)))

Szeretettel: E R Y
Élj a Szíved Erejével!



Uniqua, drágám! Nekem az segített, hogy kérdés hegyeket

írtam a füzetembe. Mikor? És ezt sok-sok órán keresztül írogattam. 2 napon belül jött a telefon onnan, ahova nem is pályáztam. És utólag derült ki, 2 napon múlott:) Ha később írom kérdéseimet.... Le 'Its go !
Step by step!

Ne hagyd magad legyőzni! Emelkedj sorsod fölé, mert az élet kegyetlensége csupán megfelelő alkalmat jelenti a számodra ahhoz, hogy kiengedd "édes zamatodat"! A döntés a Te kezedben van! IGENT mondtam magamra. :)



Köszönöm Öbike!

Határidő. Úgy társul a szóhoz az én értelmezésem, és érzéseim, ahogy Öbikének. NEM tudok pozitív és lelkesítő határidőt választani.
Sőt. Szorongás lett úrrá rajtam. Szeptemberre tűztem ki a pénz és munkahely megteremtését. Nyilvánvalóan valami nem oké a tudatalattimban, mert a teremtés valahogy nemhogy nem sikerül, de még szomorúbb dolgok is történnek. Mintha csak direkt meg akarna tréfálni az Uni.

Pedig állítólag nincs humorérzéke:
Amit adok, azt kapom.
Ha mosolyt adok, akkor többnyire mosolyt kapok. Persze volt ez már másképp is.
És ha ölelést szeretnék, nekem kell először ölelnem. Persze volt ez már másképp is.

Hisz ami jót adtam, valamikor valahonnan visszakapom. Csak ebben tudok már hinni.

És ha időt szeretnék, nekem kell rá adnom. Ezt meg Admin mondta jól el nagyon.

És ha pénzt akarok, nekem is kell kell adnom.
No ez már megvolt.

AZ IDŐT és a PÉNZT kihagyva minden megvalósul?
Jaj.
Dehát ez a kettő itt és most lényeges! :-(
Nemcsak a vágyunk és akaratunk. Még nem vagyunk a 4. dimenzióban vagy a mennyországban. :-(
Ahol már nincs idő. És nincs pénz.

szóval vissza. nekem a megérdemlem érzés jelenti a megvalósulást. Lehet secret nyelven is mondani, hogy összehangolódom az univerzummal, együttrezgek, stb. De mondom embernyelven. Egyszerűen érzem, hogy ez már az enyém. Már bennem van. Már jár nekem, már benne élek.

Szóval akkor jöhet a Loreál érzés, a megérdemlem, és akkor leszek egyensúlyban, hisz megengedem magamnak és képes leszek végre elfogadni :-)

da mai valóságom az, hogy a Loreál érzés most kicsit gyenge, mert olyan utolsó lépés káoszban vagyok. Ami után pedig minden helyrebillen. Tudom.

Nálam mindig az utolsó lépésekkor kap el a pánik. Azt gondolom türelmetlen vagyok, majd már nem bízom magamban sem. Az a fránya idő. Az a fránya türelmetlenség. Hmm...

Mennyit kell még tanulnom?

Már csak jelet kérek, lehetőséget, nem is konkrét vágyat, csak hogy a lehető legjobb módon és a lehető legtökéletesebb úton kerüljön el hozzám az a munkahely és az szerelem, ami hozzám illik.

NEM tudom MIT és NEM tudom MIKORRA. Megmondom miért. Mert mindegy. Mert az számít, megbecsüljenek, jó emberek közé kerüljek, és hasznos legyek másoknak. Tehát semmi mást nem teszek, mint: ÉN megbecsülök mást, és más dolgot, én leszek jó ember és én leszek hasznos és tevékenykedjek várakozás közben.

Ennyi.

Na jól van.

Meglesz a LOREÁL érzés.
És tök mindegy mikor.

Remélem még azelőtt, hogy éhenhalnék.
:-)

Unique**
Keep smiling :-)
akiélniakaréséliamiéliőt