LÁTI ismét tart meditációt

Nagyon jót meditáltam két hete az ÉLETKÖZPONT-ban. Egészen mély meditációban voltam, és nagyon éreztem egy „gyógyító” energia hullámot. Nagyon jól esett. Egészen felfrissültem, Meditáció után LÁTI mindenkivel elbeszélgetett egy kicsit. Fel lehetett tenni a minket nyomasztó kérdéseket, és ő elmondta mit „lát”, mit tanácsol a dologgal kapcsolatban.
Én úgy éreztem, hogy még szükségem lenne még egy fél órás konzultációra, ezért bejelentkeztem másnapra hozzá. (Minden pénteken személyes konzultációkat tart az Életközpontban.) A fél órából több lett, mert energiakezelést kaptam és kiegyensúlyozta az energiarendszeremet. A végén pedig még egy „kis” hátmasszázst is kaptam, ami azért volt érdekes, mert nem végig egy erőteljes masszázs volt, hanem közben többször alig ért hozzám, és mégis nagyon hatott. Azt mondta, hogy kiegyenesít egy kicsit, és ez így is van! Azóta úgy érzem, hogy „egyenesebben járok”.
Ő javasolta, hogy próbáljam ki az Életközpontban levő Iyashi Dome berendezést, amit megtettem, és azóta lelkesen járok méregteleníteni, immunerősíteni, fiatalodni, és ha minden igaz fogyni is fogok.
Az ÉletKözpontban jövő csütörtökön, október 1-én18:00 órai kezdettel ismét „LÁTI meditáció” lesz, és én örömmel megyek újra! Ajánlom nektek is!
Jelentkezés a programra az ÉletKözponti telefonszámán: 20 208 4733 vagy emailben a következő címen: info@eletkozpont.hu

Helyszín: ÉletKözpont, Budapest, V. ker. Október 6. u. 19. IV. emelet, 45-ös kapucsengő

Szeretettel
Borbi

Címkék:

HozzászólásokDrága Gini! Egy helyen még találsz infót Látiról

Itt :

Úgy hívják, hogy Szlávik Tibor. Hátha ez segít:)
Sajnálom!
Kérlek bocsáss meg!
Köszönöm neked, hogy vagy nekem!
Szeretlek. Anikó
Ne hagyd magad legyőzni! Emelkedj sorsod fölé, mert az élet kegyetlensége csupán megfelelő alkalmat jelenti a számodra ahhoz, hogy kiengedd "édes zamatodat"! A döntés a Te kezedben van! IGENT mondtam magamra. :)Drága Ragyogás! :-)

Nagyon köszönöm a választ!
Szívesen elmennék Látihoz, csak valamiért megszoktam, hogy benyomást keresek arról, akivel kapcsolatot akarok teremteni.
Azaz egy weblapot, egy fotót, bármit amiből kapok egy intuíciót, hogy akarom-e :-)
Nem találtam fent róla sokat, szinte semmit.
Ezért szerettem volna tapasztalatot hallani, vagy némi információt kapni róla.
Nagyon nagyon örülök, hogy megkaptad ott amire vágytál, és hogy valóban pozitív élményekkel jöttél el tőle!

Életem...
Légy a Titok részese velem
Az első millióm 2 hónap alatt ebből lett...Gini, engedd meg, hogy én is válaszoljak erre a kérdésedre!

Láti, látó ember. Borbi megadta hogy hol, voltam nála Borbival, és még 4-ünk innen az oldalról.
.... az energiája, amit a meditációnkon kaptam, még másnap is fenntartott a csúcson!!!!!!!!... aztán elenyészett, én meg fájón éreztem hiányát. Egyedül nem tudtam fenntartani az érzést, megőrizni magamnak, magamban. Azért az utazás nagyszerű lehet, ugye? Bár, én valóban a félelem miatt nem szántam még rá magam. MIntha nem állnék rá készen?????????????? !!!!!!!!!!!!!!

Tegnap, hogy keveset pihenhettem éjszaka, különös dolog történt velem: a tisztítási kényszert éreztem meditációm alatt. Hogy tisztításra van igénye testemnek, szervezetemnek. És jó volt nagyon amit adni tudtam magamnak, a magam módján... mintha kiegyenlítődni látszódtam volna belül, magamban.

Ne hagyd magad legyőzni! Emelkedj sorsod fölé, mert az élet kegyetlensége csupán megfelelő alkalmat jelenti a számodra ahhoz, hogy kiengedd "édes zamatodat"! A döntés a Te kezedben van! IGENT mondtam magamra. :)Borbi! Mit lehet tudni

Borbi!
Mit lehet tudni Látiról?
Irnál róla néhány információt?
Köszönöm

Életem...
Légy a Titok részese velem
Az első millióm 2 hónap alatt ebből lett...