Átok, vagy érzelmi hullámzások?

Feljelentettem a csajszit, aki a barátomat, és engem zaklat. (Előző bejegyzéseimben írtam róla.)
Amióta bekerült a nőci az életembe, sokszor nem érzem jól magam.
Amikor levelet kaptam tőle, égett az arcom, szinte lángolt. Megérintettem, de nem éreztem semmit. Olyan érzésem volt, mintha ez az égető érzés belülről jönne.
Felhívtam a minap a rendőrt, aki eljár az ügyben. Akkor is égett az arcom. Meglepetésemre közölte, hogy pont a hívásom előtt hallgatta ki a csajt, aki nem hisztizett, mindent bevallott! Letettem a telefont, és ledöbbentem... nemhiába éreztem az arcpírt.
Nem vagyok igazán jól, kicsit fáradékony és aluszékony vagyok.
Szerintem megátkozott a nő, egyik ismerősöm szerint egyszerűen arról van szó, hogy hullámzóak az érzelmeim az ügy miatt, ezért érzem az égető érzést.
Mit gondoltok?

HozzászólásokKedves Cherry!

Feljelentettem a csajszit, aki a barátomat, és engem zaklat. (Előző bejegyzéseimben írtam róla.)
És mért tetted vajon?
Hiszen a barátodat zaklatta nem?
Most jobb?
A barátod örült neki?
Meg dicsért téged?
Szerintem az ilyen szerelmi 3-szög nem tartozik senki másra én így gondolom csak rátok,ezt nektek kellett volna megoldanotok,én így érzem,de a te életed te tudod....Cherry, tegnap az érzés, amiről te írsz, engemet is elfogott

A fejem, a homlokom égett, a gyomrom üres volt... előtte a H'o opopopono technikájával "tisztítottam magamat, mondogatva testvérbátyám arcképében magamban, a Sajnálom, szeretlek, Bocsáss meg kérlek, és a köszönöm kis varázs szavakat.
Meg sem fordult a fejemben az elátkozás. Csak az érzés nem esett jól ezért imádkoztam, és az Om, mani, padme hum! szavakkal ráerősítettem. Lelkem tisztaságáért én vagyok csakis a felelős.Cherry kedves!

A lelkiismeretunk mindig ad segito/utmutao sugallatokat, megoldando kerdesekben, helyzetekben.Amikor vmi artalmas veszely kozeledik szinte ordit, es ha masnak akarunk helytelen dontes alapjan bajt okozni,akkor is igen hatarozott jelekkel figyelmeztet bennunket,hogy rossz az irany!

Szeretettel,
felebaratFelebarát!

Pontosan mire gondolsz?Kedves Cherry

"Amiota bekerult ez a noci az eletembe, sokszor nem erzem jol magam."= lelkiismeretfurdallas!
"Olyan erzesem volt, mintha az egeto erzes belulrol jonne." = szegyenerzet!
Ezek szepen elmulnak maguktol,ha felre teszed a kis egodat es vegre hallgatsz majd a bennsod sugallatara is!

Szeretettel,
felebaratDrága ez a vonzás oldala, itt minden a vonzásról szól:)

Ne hagyd magad átok alá vonni, hisz az is egy játszma! Egy erősebb akar veled játszmázni, ám, ha te vagy az erősebb, akkor nem talál célba nálad, érted?

Aki gyenge pszihésen, azt lehet, azt az embert tudják manipulálni.

Ne hidd el, hogy átok vab rajtad! és bízz jobban magadban. Ez a titok nyitja.
Mert, ha azt gondolod, és el is hiszed, hogy megátkoztak, az úgy van.

Ha nem hiszed el, nem gondolsz úgy magadra, és máris ellőtt nyílvesszőként suhan el melletted, amivel esetleg célba vett valaki téged.
....és, foglald le elmédet más, számodra hasznos dologgal, érzésekkel, és nem leszel elméd hatalmában, mert amit te gondolsz, azt a játszmát vetiti ki elméd a számodra.
Ne engedd magad legyőzni!
Emelkedj sorsod fölé, mert az élet kegyetlensége csupán megfelelő alkalmat jelenti a számodra ahhoz, hogy kiengedd "édes zamatodat"! A döntés a Te kezedben van! IGENT mondtam magamra. :)