Vajon minden ami történik, előre meg van írva?

arany esernyőAzt hiszem nagyon sok minden van, amiről tudat alatt már tudunk, de tudatos énünknek még fogalma sincs róla. Rögtön megosztok veletek egy "libabőrös" történetet, ami annak kapcsán jött elő, hogy visszaolvastam egy márciusi írásomat itt az oldalon. Egész pontosan azt, ami arról szólt, hogy Pongor-Juhász Attila több mint kétmillió forintot fizetett azért, hogy személyesen Bob Proctortól tanulhasson.

De mielőtt elolvasnád hogy mitől állt el a lélegzetem, kérlek hogy a címlap jobb oldalán lévő szavazásnál vagy akár hozzászólásban írd meg, hogy Te mennyit lennél hajlandó fizetni azért hogy személyesen Bob Proctorral tölthess két fantasztikus, felemelő napot?

Köszönöm ha szavaztál te is. Mindjárt elmesélem min akadtam fenn, de előbb hadd idézzem vissza, mit is írtam márciusban arról, hogy Attila kétmillió forintot adott azért hogy két fülével hallhassa Bob előadását.

"Kiderült hogy Atilla néhány hete napokat tölthetett együtt Bob Proctorral egy szűk körű tréningen, amiért 10 ezer dollárt fizetett! Egy néhány napos tréningért, több mint 2 millió forintot. El tudod képzelni, hogy kiadsz ennyi pénzt egy néhány napos képzésre?

[...]

Én egyébként elsőre azt mondtam volna hogy NEM. Épp ezért, amikor ezt megtudtam, teljesen felvillanyozott! Milyen lehet ez az ember, aki kiadott 2 millió Ft-ot egy tréningért? Elkötelezett, az biztos. Nem kellett csalódnom...

Azóta már biztos vagyok benne, hogy az a kétmillió forint amit akkor Attila kiadott, többszörösen tért vissza hozzá azokból az energiákon keresztül, amit Bob Proctortól kapott. Lehet hogy elsőre képtelenségnek hangzik, de jól tudom hogy mindez IGAZ.

De mindenki saját maga dönti el hogy neki mi az ami HELYES lépés.

Én semmi mást nem teszek ez ügyben, csak ismertetem a lehetőségeket. Nemsokára ugyanis lehetőség lesz rá, hogy akár TE is személyesen találkozz Bob Proctorral, egyik előadásán!

De hadd meséljem el a történetet, mert ettől nekem egy pillanatra tényleg libabőrös lett a hátam!

Ma visszaolvastam a márciusi írásomat és ledöbbentem rajta. Az írásban háromszor is szerepelt, hogy "aranyat ér" pedig ezt a kifejezést nem sokat használom egyébként. Akkor még fogalmam sem volt róla, hogy fél évvel később, épp azzal az emberrel, akiről akkor írtam, közösen fogunk dolgozni azon, hogy megvalósítsuk mindkettőnk közös célját, méghozzá azt hogy a MAGYAR emberek számára lehetőséget adjunk arra hogy kezükbe vegyék sorsukat, és SZABADON irányítsák életüket. És ez épp az arannyal kapcsolatos.

Mindezt akkor még nem tudtam, mégis, háromszor írtam le ezt az egyébként általam nem igazán használt kifejezést. Vagyis tudat alatt már akkor tudnom kellett hogy mi a JÖVŐ, mert akkor még hónapokkal előtte voltunk azoknak az eseményeknek.

Vajon véletlen?

Vagy már minden előre "le volt játszva"?

És nem ez volt az egyetlen ilyen HOPPÁ élményem mostanában. A hétvégén egy tréningen külföldi szakértőktől hallottam vissza ugyanazt, amit tavaly írtam a Titkos Négyes tréning pénzügyi "tananyagaként" én adtam le. Akkor még fogalmam sem volt hogy lesz egy ilyen cég, egy ilyen lehetőség, mégis, szinte előre törtem az utat valaminek, amit akkor még nem is értettem igazán. Még a példák is teljesen ugyanazok voltak, csak én almákkal példálóztam kenyér helyett. De ez a lényegen semmit nem változtat.

Valahol ez is egy erős visszaigazolás arra vonatkozólag, hogy nem csak én gondolom úgy: a világ VÁLTOZIK, és érdemes ELÉBE menni a változásoknak. Legjobb ha hozzátesszük minden történéshez azt, amit tudunk. Mert minden ami történik, az a mi felelősségünk is. Nem mehetünk el mellette!

HozzászólásokIgen,ezt értem,hogy irányítok

Igen,ezt értem,hogy irányítok és sodródok is.Úgy értettem,hogy meg van írva,hogy úgy érzem,oda lyukadok ki mindig ahová kell,szóval ahová eldöntöttem egyszer,hogy kilyukadjak.Vagy nem jól látom?abban a pillanatban hogy

abban a pillanatban hogy elfogadod hogy előre meg van írva, átadod a felelősséget külső erőknek, elveszíted az irányítást életed felett. a másik oldalról ugyanez, a legkisebb ellenállás irányába haladás. ami könnyedén megy, az az igazi út. érezni fogod, hogy mikor mit kell tenned. a kettő ellentétesnek tűnik , de valójában ugyanaz. egyszerre irányítasz és hagyod magad sodródni. mondhatjuk hogy tudatosan elengeded magad, vagy magával a passzív megfigyeléssel tökéletesen irányítasz.Nekem bizonyítékom van

Nekem bizonyítékom van rá,hogy vannak dolgok amik meg vannak írva.És pont ez a durva.Hogy azt hittem élem az életem ahogy akarom,tudom,erre kiderültek felsőbbrendű összeköttetések.Vagyis meg volt írva,hogy úgy éljem az életem ahogy éltem és előre tudták már valakik,hogy minek mi lesz a következménye.Nagyon durva.Én már mindenben hiszek.szia rózsafa. senki nem

szia rózsafa. senki nem mondta (én biztos nem) hogy bármi előre meg lenne írva, és azt sem hogy nincs. szerintem a kettő nem zárja ki egymást. erről korábban volt egy írásom, majd megkeresem vagy ha valaki tudja linkelje be :-) ami arról szólt hogy simán lehet egyszerre igaz valami és annak ellentéte is, hiszen az éremnek is két oldala van, és ha máshonnan nézzük máshogy néz ki. tudod, van az a történet az elefánttal, mikor a vakok fogdossák :-))) nem mindegy hogy az igazság mely szeletét látod. és persze a nagyobb kép sem feltétlenül igazabb a kicsinél.Kedves Admin!

Én hiszem, hogy Sorsunk előre meg van tervezve, fel van vázolva miért is születtünk le. Az más kérdés, hogy rálépünk e az előre megírt útra. Szabad akart !!!! De azt gondolom, hogy amikor ilyen csodás észrevételeink vannak, ráadásul örömmel tölt el, sőt még előre is visz a boldogulásodhoz, akkor biztos a meg írt ösvényen haladunk.

Bár nem rég még pont Te írtad nekem, hogy a sorsunkat mi alakítjuk és nincs előre meg írva semmi!!
Nem akarlak bántani, csak azt gondolom, hogy felfogásunkban is mindig változunk, ezért nem érdemes másnak úgy véleményt írni, mintha a Te igazad a szent írás!

Mert bár meg vagyon írva minden, még is nekünk kell megérezni a járható utat. Bár úgy érzem előbb-utóbb elérünk oda ahová mennünk kell, csak nem mindegy, hogy milyen hosszan tart.
Örülök a beírásodnak.érdekes a történet, de

érdekes a történet, de nekem a címhez kapcsolódóan az jutott az eszembe, hogy az élet olyan mint egy kifestő... megvannak az alapvonalak, a rajzok, s mindössze rajtad múlik, hogy hogyan színezed ki, illetve, kiszínezed-e egyáltalán... vagy még azon felül, hogy élénk színekkel betöltöd, leszel-e eléggé kreatív, s rajzolsz-e még hozzá magad is...

"Mert minden ami történik, az a mi felelősségünk is. Nem mehetünk el mellette!" - nagyon fontos az "is"... egyetértek.Én azt mondanám, hogy nem

Én azt mondanám, hogy nem előre van megírva minden, hanem egyszerre létezik minden lehetőség. Ebből éppen azt érzékeljük, amilyen rezgésen vagyunk.
Dimenzióból dimenzióba ugrálunk minden pillanatban és közben időnek érzékeljük.
Az idő mint lineáris tényező ilyenformán nem létezik. Csak a lehetséges végkimenetelek dimenziói között utazgatunk. Ezt pedig egy lineáris folyamatnak érzékeljük. Ez az, hogy a rezgésünket folytonosan hangoljuk eseményről eseményre.

Előre meg van e írva a sorsunk? Abból a szempontból nézve, hogy minden egyszerre létezik, igen, megvan írva. De ezekből mi csak nagyon keveset érzékelünk. Ezért inkább a rezgésünk hangolásával jutunk el bizonyos idődimenziókba, ahol pont az fog történni amit elvárunk, azaz hiszünk, mégpontosabban a hiedelmünk által létrehozunk, választunk. Ez többnyire nem tudatos. És elég képtelenségnek tűnő dolog is.

Szóval minden egyszerre van, és mi kiválasztjuk azt, amit hiszünk. A hit pedig egy eszköz számunkra, hogy eljussunk oda, ahová szeretnénk eljutni.
Plusz, itt van még az is, hogy folyamatosan teremtünk újabbnál újabb dimenziókat. Folytonos tágulás a lehetséges események miatt,amiket választunk.
Kellemes gondolkodást kívánok.

A bölcs ember magától tanul, a tudatlan másoktól.Nekem egy régebbi

Nekem egy régebbi bejegyzésed,azon belül is Story Waters videója ugrott be, miközben a bejegyzésed olvastam:

♥ Mi magunk legyünk az a változás, amelyet látni szeretnénk a világban. ♥
-Fem-Én inkább úgy fogalmaznék:minden mindennel összefügg.

A csírája mindig bennünk van a jövő történéseinek, csak akkor még nem tudatosul bennünk, illetve a végén áll össze a kép.Mondok én is egy példát.Rendeztem egy darabot, ahol a vezérfonal egy olyan dologra volt felépítve, amivel évekkel később módomban állt foglalkozni és amit most is csinálok./Ledöbbentem, amikor jött a lehetőség és eszembe jutott ez a darab./Számtalan ilyen eset van egyébként az én életemben is.Mindegy, hogy éppen mivel foglalkozunk, valamilyen szinten megjelennek azok a dolgok, amikkel később foglalkoznunk kell.Ha máshogy nem, hát "megrendezzük".2 millió forint = 10 X 200 ezer forint

Tehát nem az a fontos, amit bizonyítani lehet, hanem az amit el lehet hitetni másokkal:-)
Ezt elhiszik és végül is mint sokszor írtam már, okosabb dolog, mint a zöldségpor, vagy lé:-)

Viszont én is MEGÍRTAM ELŐRE TÖBB DOLGOT IS:-)

Nos, azzal vajon mi lesz???? Én tudom. Az is megvalósul majd.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
A nevetés a legfőbb szentség.
Micimackó sokkal jobban szeret téged!
A szabad gondolkodás mindenkinek kijár, akárcsak a széles látókör."film sztárok" lennénk??

Magában abban, hogy minden meg van írva előre, én személyszerint nem hiszek, inkább csak a gondolat erejében.

De ki tudja, ha igaz, hogy mi egy előre megírt történet szereplői vagyunk. Akkor mi a valóság, hisz, akár csak az általunk olvasott könyvek, nézett filmek hősei, szereplői, kik nem tudnak az Ő világuk teremtőiről, csak élik az általunk elképzelt történetet, ami számukra maga a valóság (nekünk csak fantázia). Akár csak egy másik dimenzióban élnének, amit maga a képzelet (e világ alkotó képzelete) hozott létre. Egy világ, több hasonló világgal, egy náluknál sokkal hatalmasabb világban.

Ez alapján ha a sorsunk írott nem vagyunk mások csak egy történet szereplői, bábui, amit nem mi irányítunk, hisz már mindent megrendeztek, leírtak egy forgatókönyvbe, a minket kitalálók. És csak néznek minket (ahogy mi filmet nézünk) és nevetnek azon, hogy arról elmélkedünk miként működik a világ, hogy kik és mik vagyunk valójában, hogy szeretnénk megérteni a hogy jöttünk létre.

(A gondolatnak ekkora teremtő ereje lehet, hogy más dimenziókat hoz létre, akkor minket is csak elképzeltek, létrehoztak egy gondolattal?)
----- Na most saját gondolatomat cáfolnám, hisz a gondolat erejében hiszek, de a predesztinációban nem. De ha a gondolat erejével lehet világokat alkotni, akkor a kettő egy és ugyanaz lenne, csak más megvilágításból, szemszögből??????

Engem inkább, megnyugatat az a tudat, hogy saját életünk, valóságunk alkotói vagyunk, mert akkor a jövő rajtunk áll, de ha mégse, hát akkor nekem ez a sorsom, hogy így gondoljam. :)
Úgy gondolom, hogy most ezt a gondolatot saját döntésem okán osztom meg veletek, de lehet, hogy ez volt a sorsom, hogy ezt leírjam.

Kicsit lehet hogy elvont gondolkodás menet, de MI VAN HA... HÁT IGAZÁN NEM TUDOM

Life is a dream, realise it!! -- Az élet egy álom, valósítsd meg!!
Ne csak álmodd az életed, hanem éld az álmaid!
-- VALÓSÍTSD MEG AZ ÁLMAID -- !!!!!!!

Emerius