SEGÍTSÉG, nem értem magamat!!!! :(

Sziasztok!
Most regisztráltam magam az oldalra.
Lassan 20 éves leszek, soha nem volt még párkapcsolatom, ám most van!!! De nem vagyok boldog. Sajnos távkapcsolat ez, nem értem magamat, nem tudom hogy szakítsak e vele vagy sem, mert ez így nekem nem jó :S Az elején nagyon szerelmes voltam belé, ám ez lassan elszállt szerintem.
Ha belegondolok hogy szakítanék, nem tudom hogy örülnék e neki vagy sem. Tudom hogy nekem kell éreznem és döntenem hogy mi legyen de egyszerűen nem tudom :(
Nem értem magam, eddig azért szenvedtem mert nem volt párkapcsolatom, most meg azért mert van, örülnöm kéne neki.
Valaki adjon valami használható tanácsot légyszi, ő is 20 éves és nagyon szeret. Jobban mint én őt :$

KikikeÉdes vagy:)))

Édes Kikike, én már nem vagyok 20 éves, de már 2 huszonéves gyermekem is van a háromból...ha elfogadsz egy meglátást: ez csak illúzió volt, nem igazi kapcsolat! Távműködtetése csak a TV-nek meg más hasonlóképpen működő technikai berendezésnek van, az Élet és az Érzelmek nem így működnek:)
Lehetőséget kaptál az Élettől, hogy eljátszhasd gondolatban, milyen is az, ha van valakid...ez csak prezentáció volt...a java ezután fog következni!!! Csak engedd, hogy megtörténjen...nem a személytől függ:)))
Engem ez az idézeted késztetett arra, hogy írjak: " Nem értem magam, eddig azért szenvedtem mert nem volt párkapcsolatom, most meg azért mert van, örülnöm kéne neki."
Először is, ha nincs párkapcsolatod, akkor sem kell szenvedni!!! Ha a kapcsolat hiánya okozott szenvedést, mert "Úristen nekem még nincs senkim, pedig már mindenki másnak van...", akkor ha érkezik is valaki, azzal is a szenvedést fogod magadnak bevonzani!!! Mint ahogy történt is!!! Mert ezt az érzelmet dédelgeted kicsi lelkedben! Viszont ha a boldogság érzése van benned, mindentől függetlenül, úgy élet a napjaidat, hogy te boldog vagy, akkor meglátod, csak úgy vonzod majd magadhoz azt az ifjút, akivel továbbra is csak ezt érzed: boldogok vagytok:)))
És ne ámítsad magadat...hogy "örülni kéne"...ez nem rendelésre jön, hanem spontán fogod érezni. :)))

Remélem érthető voltam és nem zavartalak vele össze? Örülök, amikor fiatalok is csatlakoznak Secretfalvára:))))

"Sok ember azért nem lesz soha sikeres, mert amikor a lehetőség kopogtat az ajtajukon, ők éppen a hátsó kertben négylevelű lóherét keresnek:)))" /Walter Chrysler/
Evelyn:)Ketsegbeesett Kikike!

Isten hozott itt az oldalon!
Amit irtal ,abban ott van a megoldashoz vezeto ut is!
Nezd csak:

"De nem vagyok boldog. Sajnos tavkapcsolat ez,...."
Mi is az oka a boldogtalansagodnak????????

Amikor vmiben nem tudsz donteni,lepni, megoldast talalni, ragadj tollat es irj le mindent,ami eszedbejut,jot rosszat, kellemest,kellemetlent.Aztan tarts kis szunetet es olvasd el ujra.
Boldogsagot!

Szeretettel,
felebaratA segítséget kérőnek....Kedves Kikike!

Ha nem vagy már vele boldog, mond meg neki. Hadd tudja meg. Ez ugyan neki akkor boldogtalan pillanata lesz, de te legalább őszinte voltál, és nem húztad-halasztottad a "rétestészta" kapcsolatot ővele. És felszabadítod mindkettőtöket, így ő is megtalálhatja, vagy legalábbis keresheti a nagy Ő-jét, és te is. Ráadásul nem vonzasz be magadnak így ezzel karmát.
Engesd el.
Szabadon.
Légy boldog nélküle.
Találj, keress mást, akivel megélheted a mostban a saját boldogságodat.

Nem a hangszer vagy a muzsika számít, hanem a dallam, ami belőlünk jön.
Ha az megvan..... a lelkünk, szellemünk kommunikál egymással.
És Ne hagyd magad legyőzni!
Emelkedj sorsod fölé, mert az élet látszólagos kegyetlensége csupán megfelelő alkalmat jelenti a számodra, hogy megmutasd ki is vagy te valójában!