A MIÉRT ereje

"Az „akarom” támogatásához a lelkünket kell mozgásba hoznunk. Olyan sok pozitív, izgatott energiát kell kiáramoltatnunk, amilyet csak lehetséges. Az az egyik legjobb módja ennek, ha a miértekről beszélünk. Az „akarom” határozza meg, de a miért tölti föl az elemeket, és hozza mozgásba a hullámokat.
Ugyanúgy, mintha megkérdeznénk valakit, a félig sült marhahúsért, hogy miért szereti. Hátra hajtaná a fejét, becsukná a szemét és egy kellemes érzésbe sodródna, ahogy leírná az ízét, az illatát, a külsejét és feloldódna mámorító zamatában. Ezek a nagy érzések és és az intenzív, pozitív rezgések, egyetlen MIÉRT kérdésből eredtek.
Ha végig gondolunk minden MIÉRTET , amikor akarunk valamit, kapcsolatba kerülünk az érzéseinkkel. Izgatottabbak, szenvedélyesebbek leszünk. Egy egész sor tizenhat másodperces intervallumot hozunk létre, amely magas töltésű erősen mágneses energiát kelt. Sokkal többet, mintha csak ezt mondtuk volna: -ez az amit akarok.
A miértek kimondásával, nagyon jó kezdő rúgást adunk az AKAROMnak. Olyan mint a lemerült akku a kocsiban. Ameddig nem töltjük fel addig a kocsi sem megy sehová. Töltés nélkül nem jutunk semmire. Ha az akaratunknak nincs vonzereje, akkor nem vonz; ha pedig nincs vonzás, akkor nem kapjuk meg, amit akarunk."

Idézet Lynn Grabhorn könyvéből

HozzászólásokAz biztos, hogy a " MIÉRT"-jeink meghozzák eredményeinket is.

És ezt magam életéből merítve mondom:) Kérdés hegyek mozgatják meg a tudatalattiban örzött és a mindennapi cselekvéseinkhez szükséges információt.
Érdekes az agyról szóló film, Fóka adta közzé, nem tudodm találkoztatok e vele?

( Ha nem értesz angolul, kattints a subtitles felirat mellet van egy legördülősáv, ott a feljövő menüből válaszd a "hungarian"-t )

nem a hangszer vagy a muzsika számít, hanem a dallam, ami belőlünk jön, mert ha az megvan..... a lelkünk, szellemünk kommunikál egymással." Ne hagyd magad legyőzni! Emelkedj sorsod fölé, mert az élet kegyetlensége csupán megfelelő alkalmat jelenti a számodra, hogy kiáramoltathasd magadból azt, aki vagy.