¤ Uralkodó gondolat ¤

Ne feledd, ha egy adott gondolatra irányitod a figyelmedet, az azonnal müködésbe lép benned, és a Vonzás Törvénye azonnal válaszol rá, azaz más hasonlo rezgésü gondolatok csatlakoznak ehhez a felébresztett gondolathoz, még hangsulyosabbá, erösebbé téve azt, és megnövelve vonzerejét. És ahogy tovább összpontositasz, és a gondolat kifejlödik, az imént müködésbe hozott és egyre erösebbé válo gondolathoz ujra hasonlok társulnak... és ez igy folytatodik.
Ha kitartoan figyelsz valamire, igy rezgése következetesen érvényre jut benned - uralkodo gondolat lesz. Majd az uralkodo gondolathoz illö dolgok kezdenek felbukkanni a tapasztalatodban: ujságcikkek, barátokkal folytatott beszélgetések, személyes megfigyelések formájában... Ha összpontositott figyelmed a megfelelö mértékben felerösitett egy uralkodo rezgést benned, adott - kivánt vagy nem kivánt - jelenségek kezdenek beáramlani a tapasztalatodba.

HozzászólásokYonderboi:)

Hiányzol.Ágica!

Egyszer fent, egyszer lent.
Minek is hívják ezt?
Szándékosan sose bántottalak.
Én szeretlek.Máskor miért vagy.......

............olyan üres? nem értem rá a multkor válaszolni neked. Velem , meg hipp-hopp ilyen jóba lettél..... Igaz bántottál eleget az a múlté. DE , ha kell én segitek, mert én , ha sok mindent nem is értek, vagyok.... ágicaÁgica Édes!

Lehetek az is, csak hogy örülj.
SzeretlekKi vagy te drága Lény?

.........Öszidöbe a napfény ?Ágica!

Most már hahotázok.
szeretlekna ettől .....

...........se lettem okosabb.....Ágica Édes!

Mindig meg tudsz nevettetni. Nem véletlen.
ÖlellekFergecském!

.........Nagyon szeretném , ha bövebben kifejtenéd a dolgokat.... Mert ugy látom , hogy hozzád képest buta vagyok..... Látod ? Mail-ba is irtál és csak lessek, mint a moziba..... Irjál !!! Ölel : ágicaFergecske!...

..............Mostmár látom.......CSak nem értem.... PusziÁgicám.

üzenem, fiadMost látom....

Nem a mai beirás. De kár , hogy nem vagy! Yonderboi!!Végre!!!!

..........Nagyon örülök NEKED !!!!Mindennap ezt vártam. öszinte barátsággal : ÁgicaKössz.

Deni