Megmozdult végre valami a páromban!

Kedveseim, biztosan emlékeztek amikor a páromról meséltem nektek, hogy végre elindult. Kezébe vette a könyvet, megnézte a filmet és kijelentette, hogy káosz van benne. Nos, akkor kevertem neki életcél megtaláló cseppeket, megnéztük többször a filmet, és olvasott és most is olvassa...a múlt héten már többször is mondta határozottabban jobban van, kezd tisztulni minden, öröm érzet van benne, boldogok a reggelei, látja a szépséget maga körül és, hogy tudja ez a cseppeknek köszönhető....aztán vasárnap este, a Margit-szigeti kiruccanás után, azt mondta, viszont azt is tudja, hogy ez az egész, ami most megérintette, a könyvek, amiket a kezébe adok, és Ti, akikkel találkozhatott és ez az egész amit mesélek neki, végre áttörte a gátakat. Zsebében a hálakővel jár dolgozni:)))))ő, aki eddig nem olvasott spirituális könyveket, azt mondta, mostmár nem teszi le ezeket, részei lesznek az életének! hihetetlen , hogy 15 év házasság után is képes megújulni a párom és ezáltal a kapcsolatunk is! csodálatos, hatalamas öröm ez nekem! még nem találta meg teljesen önmagát, de megfogja hamarosan tudom. munkájában is váltani akar, tudja, hogy gazdag lesz és vállalkozni fog, tele van reménnyel és energiával! most fogyott el a keveréke, ma este megkapja az újabb adagot és tudom hamarosan megszületik a nagy elhatározás, körvonalazódni fog a nagy mű benne is!
alig várom, nagyon kiváncsi vagyok, hogy mit választ és , hogy fog dönteni, merre indul, de tudom, jól fog dönteni és az az út lesz jó amerre menni fog. annyira nagy dolog, ha végre meglátta ismét a színeket! a szépséget! főképpen azoknak akik már évek óta szürkét láttak...szóval mindenkinek üzenem, fel a színes szemüvegekkel és drukkoljatok még egy kicsit kedvesemnek!
szeretettel ölellek benneteket, Szildi

HozzászólásokCseppek

Nagyon szeretném én is megszerezni a cseppeket föleg a páromnak, akit nem igazán tudok változásra bírni. Vagy magamnak, hogy erösebb kisugárzással többet tudnék neki átadni az örömömböl ami egyre inkább szétárad bennem, mióta a filmet láttam és ezen dolgokkal foglalkozom. Nagy boldogság lehet Szildinek, hogy ezentúl meg tudja osztani szeretteivel is a pozitivitását.
Csak egy irányt kérnék, hogy hogyan juthatnék hozzá. Köszönöm!
A címem: somodi.rohringer-heinz@utanet.at
Szeretettel: TimiDrága Szildi! Nagyon

Drága Szildi!
Nagyon örülök a sikereteknek. Ma én is megkaptam a cseppjeidet és remélem hamarosan beszámolhatok a tapasztalataimról. Csak így tovább előre!
Ölellek MariannaA cseppek szenzációsak!

Van egy pár, akinek a nőtagja kezdte fogyazstani a cseppeket és azt vette észre, hogy a férfi teljesen megváltozott. Szildi csípőből adta a választ: a saját kisufárzásunk megváltozása a társunkéra is kihat. Nálunk is így van, én csepegtetek, anyu pedig változik. :)))

„Semmi sem túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, semmi sem túl csodálatos ahhoz, hogy megtörténjen, és semmi sem túl jó ahhoz, hogy örökké tartson, ha a terád váró jóhoz pozitívan állsz hozzá!” Helen Hadsell * Mosolyogj Magyarország! *Kedves Szildi!

Gratulálok Neked és a párodnak! Nekem is küldhetnél ezekből a cseppekből!

Elérhető minden álom, ne add fel semmi áron.
Egyszer úgyis valóra válik, ha akarod , hogy valóra váljon !!!
Szeretettel : TikeDrága Szildi

Bizonyára igazi boldogság, hogy a párod felismerte inkább ő emelkedik fel hozzád, mindt lehúzzon magához. Ezzel próbálkozom és is, de sajnos az otthoni családomban erre nem sok biztatást kapok, naponta küzdök meg a "másságommal", mert merem a világot derűsebben látni. Ha ehhez még "csodacseppek" is tudnak segítséget nyújtani, szívesen venném, ha megírnád hogyan is juthatok hozzá.
elérhetőségem: margitta16@citromail.hu

szeretettel ölellek: MargittaDrága Szildi :)

Csodát teszel és teremtesz :)
Szeretettel ölellek :) ÖB :)

Szeretni és szeretve lenni a legnagyobb BOLDOGSÁG a világon :)
Boldog-békés-gazdag Magyarországot :)
Mosolyogj Magyarország :)Szildi!

Írtam sms-t,remélem megkaptad.
Hol keresselek vasárnap? Hol leszel Kedves?
Már múlt vasárnap sem láttalak...Ercsike,

vasárnap feltétlenül találkozzunk össze! Keress, jó? Neked könnyebb a helyzeted, én nem látom az arcodat...szeretnélek megismerni kedves:)))))))
puszillak,
Szeretettel:
SzildiÖrökös Boldogságomnak!

Persze, rendben tűnt, mert ő alapvetően egy nyugodt, kiegyensúlyozott pasi és azért is, mert akkor már pár napja öröm volt a lelkében a változások miatt! Régebben sokat stresszelt a munkája miatt, állandóan káosz érzete volt, nem tudott kikapcsolni, kikapcsolódni, feszültséget érzett. Ezt ugyan kordában tudtuk tartani a cseppekkel, (amikor kérte, mert csakis akkor lehet adni,) és visszazökkent a régi kerékvágásba, de ismét a taposómalomba. De hát az nem ugyanaz mint most!
Mert harmonizálni tudunk a cseppekkel, jobban is érzed magadat, boldogságérzeted lesz és öröm járja át a lelkedet, de ha nem változol sajnos ez a jó állapot nem marad mindig így...és aztán jönnek a 7köznapok, gondok és ismét negatív rezgésben leszel, szóval változtatni kell, ebben segítenek a cseppek.
És eddig ő nem változtatott, nem változott, nem érezte szükségét. De most! Most érzi és akarja! rezeg egész nap! Még a telefonban is! Annyira jó, kiugrok a bőrőmből!

Szeretettel:
SzildiSzildi Drága!!

Továbbra is rengeteget gondolok Rátok.
Nagyon drukkolok Nektek,millió puszi.
Szeretettel:ErcsikeÉn egyáltalán nem csodálkozom ezen!

Akinek ilyen felesége van, mint a Te párodnak, annak bizony nincs más útja, mint a felemelkedés.
Nagyon csodálatos családod van, Szildi, öröm rátok nézni!

„Semmi sem túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, semmi sem túl csodálatos ahhoz, hogy megtörténjen, és semmi sem túl jó ahhoz, hogy örökké tartson, ha a terád váró jóhoz pozitívan állsz hozzá!” Helen Hadsell * Mosolyogj Magyarország! *Drága Szildi :)

Hát ez csodálatos hir :)
Én viszont csodálkozom, mert nekem Ő teljesen rendben tünt :)
Vagy már azt láttam ami a jövő?
Szeretettel ölellek Benneteket, Mindannyiótokat :)
Örökös Boldogság :)
Szeretni és szeretve lenni a legnagyobb BOLDOGSÁG a világon :)
Boldog-békés-gazdag Magyarországot :)
Mosolyogj Magyarország :)húúha

szia Szildi.
garatulálok Neked és persze a férjednek!
azt hiszem mostanra gyűlt össze annyi energia,
hogy sok ember most kezd ébredni!
kitartást és sok örömet kívánok Neki, Neked ehhez!

ilyen cseppeket én is kérek szépen!! :o)
kár hogy olyan messze vagy...
esetleg elküldenéd nekem a tesztet?
yvett66@citromail.hu
előre is köszönöm
öleléssel YvettDrága Szildi!

Ez fantasztikus! :)))
Továbbra is szurkolok a párodnak és Neked, Nektek! :)
Csak így tovább! :))))

Szeretettel:
Álomkereső