Bakancs helyett légecset

bakancs helyett légecsetNagyon boldog vagyok. Mindig történik valami, ami felülmúlja az előző sikereket.
Egy egész oldalas cikkel büszkélkedhetek a Blikk Nők-ben. Ez a cikk számomra azért nagyon fontos, mert a vágytablómon naponta nézegetem, hogy: Szakmájában ismert, sikeres és elismert airbrush festőnő vagyok".

Csináljatok vágytablót!! Tessék az ágy mellé rakni. Reggeli ébredéskor, esti lefekvéskor a legjobb dolog, ami történhet veletek, az az, ha erre ránéztek. :)

Puszi: Shakti

HozzászólásokKöszönöm!

Kedves Mindenki!

Köszönöm szépen az elismerő szavakat és a kedvességeteket, nagyon jól esik ám. :) Tegnap még kiegészítettem a vágytablómat az "és jól megfizetett" mondattal, így már teljes a kép! :)

100 éve először megint tudtam beszélni a Vonzás Törvényéről a párommal, több, mint fél órát, a fürdőkádban. :) Minél többet beszélek róla, annál jobban kikristályosodik ez az egész. Számomra olyan nagyon logikus és kézenfekvő, hogy az életet csak és kizárólag tudatosan érdemes élni. Nem megy mindig, hiszen a világ és a környezet nagyon el tud sodorni, de egy pillanatra mindig érdemes megállni és figyelni...

Forgatom a fejemben, hogy újra szívesen beszélnék ezekről a dolgokról azokkal, akiknek vannak kérdéseik, és egy tanfolyam keretein belül, gyakorlatokkal is megtoldva folytatnám a munkát, hogy mindenki úgy, vagy sokkal jobban élhessen, mint én. Itt nem elsősorban az anyagiakra gondolok. Bár nagyon fontosnak tartom a pénzt és szeretem is, van valami, ami nem ehhez a fizikai világhoz tartozik belőletek. Van valami bennetek/bennünk, ami sokkal nagyobb és magasztosabb. Ha rátalálunk, az igazi, minőségi változást hoz az emberi létformában. Tudom, tán túl nagy terv, hogy megváltoztassam a világot, de ezt nem csak én teszem egyedül. Így egyszer már csak elérjük azt a kritikus tömeget, aki rájön, a Lélek útja a legfantasztikusabb! :)

ShaktiShakti :)

Igazán remek festőnő vagy, szakmád igazi művésze, és ugyanilyen remek teremtő is!
Gratulálok!

Szeretetteli öleléssel
XXXXxNéha kegyes a sors, és felűlmúlja vágyainkat.

Nem vagyok méltó rá, hogy akár a sarudat megoldjam. :-)

Sigmund;)

..
Maradok továbbra is Csillagokkal Álmodó..Csatlakozom!

A rajongók népes táborához! :)
Gratulálok a sikerhez és köszönöm a bátorítást.Tudod a jó példa ragadós :o)))
Csak azért is megcsinálom :o)))))))

Szeretettel ölel:Angelshakti, így kell csinálni!

shakti, így kell csinálni! mindig mondom, hogy rólad kell példát venni lelkesedésből!
már nagyon várom a hírt arról, hogy interjút adtál a tévében ;-)

ui.: a nekem szóló mondatot utólagos engedelmeddel töröltem az elejéről, mert ez egyértelműen címlapra való sikersztori!!!

jó lenne ha minél több ilyen történetet lehetne itt olvasni, hiszen erről kéne hogy szóljon az oldal!!! :-)))Képzeljétek el...:)))

Örökmozgó drágám annyira büszke, hogy ilyen sok tehetség van Secretfalván, hogy naponta emleget benneteket, hogy kiket ismer és miben tehetségesek. Ő így hívja őket: "Híres emberek":))))

Naná, hogy Te is Shakti, hiszen benne vagy az újságban!!!! Na ettől aztán végképp lehidalt a drágám:))))

Büszkék vagyunk Rád és hálásak, hogy ismerhetünk!!!!!!!

Ölelés tőlünk, Neked:))))))

"Sok ember azért nem lesz soha sikeres, mert amikor a lehetőség kopogtat az ajtajukon, ők éppen a hátsó kertben négylevelű lóherét keresnek:)))" /Walter Chrysler/
Evelyn:)húúúú megint :))

Gratulálooooook :))))

A szeretet mindent áthat.....

Mosolyogj Magyarország :)Shakti!:))))

Gratulálok!Meg fogom venni az újságot!És a vágytablóhoz is kedvet kaptam...))))
További sikereket kívánok Neked!
Üdv:ZsuzsiShakti, elolvastam a cikket

Shakti, elolvastam a cikket és gratulálok:)

ez vagyok énNááágyon vágyok egy shakti féle airbrushra!

Már van egy schuberth concept ezüst bukóm... majd arra! ...egy élient... :D

lollipop