A szerelem nem bánt

A hisztizés amolyan női kiváltság?

Hisztizik….az 1 éves, 5 éves …a 37 éves…a hisztit a gyerekek zöme kinövi, de vannak, akiknek életforma marad, mert a hiszti alapmagatartásként rögzül.
A hiszti a kudarcélményekből marad vissza. Nekem volt belőle elég, így valószínű az átlagnál hisztisebb vagyok.
Nem tagadom!
A gyerek, akit elfelejtettek felkészíteni a környezeti hatásokra…igen, ez lennék én…ill. voltam én!
Most hisztis felnőtt vagyok. Az lenne a legegyszerűbb megoldás, ha elkerülnénk a hisztit. A legtöbb esetben, ha józanul végiggondoljuk, kiszámítható. Az lenne a legjobb, ha nem engednénk kibontakozni! Én, ha fáradt vagyok, fokozottabban hisztizem, ingerlékeny vagyok.
Ilyenkor rám kell hagyni a dolgokat, nem kell vitázni velem…
Kíváncsi lennék, a következő kérdésekre mit válaszolsz!
1. Hisztisnek tartod magad?
2. Mi a különbség, nő és férfi hiszti között?
3. Jelent-e valamiféle megoldást a hisztizés egy kapcsolaton belül, vagy egyáltalán bármire?

A féltékenységről még annyit, hogy a féltékenység – védekezés, egy nagyon fontos indulat, mely biztonságot add egy csomó felmerülő probléma ellen.
Amint két ember egymásba szeret, ez a kötődés védelmet kíván. A szerelemféltés – ahogy a féltékenységet még nevezik – egyfajta védekezés, tudniillik a szerelem, támadható.
A nők az érzelmi megcsalást, a pasik a testi megcsalást tartják fontosabbnak.
Az emberek majdnem fele szerint a féltékenység a szerelem velejárója. Nők és férfiak úgy értékelik partnerük féltékenységét, mint szerelmük mélységének bizonyítékát. Ha nem féltékeny nem szeret. Éppen ebben rejlik a féltékenység jellege: ugyanis mély, elkötelezett kapcsolat kell a féltékenységhez. Ugyanakkor a féltékenység, akármilyen erős érzelmeken alapuló legyen is a kapcsolat, tönkreteheti azt. Óvatosan legyünk tehát féltékenyek

HozzászólásokA test és az érzelmek nem választhatók külön egy...

szerelemben. :-)
Már a gondolattal is teremtünk, tehát...:D