GM-ek találkozója 2009.09.05.

Mazsy szervezett egy összejövetelt GM-eknek, a gárdonyi házukban.
Kb 9-en voltak jelen, én vendégként voltam ott…laikusként.
Persze, én érkeztem utoljára. Egy olyan közösségbe, ahol a közös téma a WOW, és ahol ismerik egymást személyesen, vagy karakter ügyileg.
Én, idegen voltam ott.
Nehezen indult az ismerkedés, mindkét oldalról.
Szerintük szégyenlős voltam, szerintem nem, csak megszeppent. Van úgy, hogy nagyobbnak és borzadályosabbnak látszanak a dolgok, ha egyedül vagyunk és félünk. És én egyedül mentem be oda, számomra, minden szempontból idegen emberek közé, akik, nem tudtam mit tudnak rólam, és nem tudtam róluk semmit.
Amikor megérkeztem, Mazsy kijött elém, és persze „Ő” is. Nem oldotta a zavarom, sőt…
Kezet akartam fogni (idősebb révén) nyújtottam a kezem, és erre ő félve felrántotta mindkét kezét, hogy most nem…mert …és már nem is tudom mit mondott!
Nah, itt kezdődött a megszeppenésem.
Már gondolni se mertem rá, mi vár rám odabent…
Úgy mentem be, remegő lábakkal, hogy te úristen…mi várhat rám a házban?
Mint a bárány, akinek el kell sétálni a farkasokkal teli tanya előtt…és legszívesebben lábujjhegyen tenné…de valaki csengőt kötött a nyakába….pedig ő, szíve szerint lopakodna.
De arra gondoltam, csak nem esznek meg…. A világ kegyetlen, és ebben a világban az egyetlen törvény az esély. Nem áll senki oldalára, nincsenek előítéletei, igazságos. És akik ott benn rám várnak , emberek, és nem farkasok, és biztos kapok tőlük egy esélyt!
Mosolyogtam, azt hiszem, legalábbis megpróbáltam. Ugyanis, a mosoly hatalma legyőzhetetlen: megmutatja, hogy boldogan éled az életed, függetlenül attól, hogy mi történik benne. Nincs ennél nagyobb hatalom a világon.

A Házban

Beléptem, végre…
Egy barna hajú nő ült az ajtóval szemben, odaléptem, bemutatkoztam, és nyújtom a kezem…és…ő se fogadja! Hoppá…
Egy pillanatra megfordult a fejembe, hogy „ Ezek összebeszéltek, és eldöntötték letesztelnek, hogy bírom-e a kényes helyzeteket?” Oké..no problem…( Ő volt Izisz)
Lépek tovább…Egy fiatal srác…” remélem ő nem mer próbálkozni”- nyújtom a kezem, és igen: bemutatkozik: Travel!
Huhh, megkönnyebbültem, mégse nyúltam kutyaszarba…
Aztán egy igen kócos, barnahajú „ félig fiatal” pasi, Ő Thor…
A konyhába, egy kopasz férfi, fekete ruhába, és nagykéssel…hozzá nem mertem odalépni…Ő Shakiri. A konyha tündére, óóóóóóó…hiszen egy tündér…rossz ember nem lehet.
Egyenlőre, csak mi voltunk az első nap.

HozzászólásokAdmin

Pontosan, GM= game masterja most hogy kicsit

ja most hogy kicsit utánanéztem netem, látom hogy Game Masterekről van szó igaz?
Izgalmas... vajon volt ott halállovag is vagy csak harcosok és mágusok? :-))

nekem sokkal jobban tetszettek a régi játékok, nagy kedvencem volt a karib tengeri kalózos Pirates! - a híres neves Sid Meier mester játéka a nyolcvanas évek legnagyobb durranása volt.
aztán a kilencvenes években a Heroes 1, 2 és 3 verzióit követtem még, az utóbbival nagyon kemény többhetes giga partikat csináltunk haverokkal, éjszakába nyúlóan, nekem az volt a csúcs. képes voltam a zenéjét CD lemezre kiírni és még mostanában is hallgatom néha :-) mondjuk kb 10 éve nem játszottam már, legfeljebb néha a Honfoglalóval.

egyébként már itt az oldalon is használtam egyszer egy Heroes illusztrációt az egyik írásomhoz... :-)mi az a GM? General Motors?

mi az a GM? General Motors? :-))
Csak nem a Mantások zártkörű talija volt ez? :-DDD

gyönyörűűű: