Cím? Ez történt velem. Csak elmesélem.

repülésAz egész tavasszal kezdődött. A kislányom (17 éves) gondolván egyet, regisztrált engem a myVip randi oldalon. Azt mondta, anya nézelődj, nem kell, hogy egyedül legyél. Nos, nézegettem kik kíváncsiak rám, de a dolog nem igen hatott meg.
És akkor 3 nap elteltével, kaptam egy levelet... Attila Írországból! Mosolyogtam. Írország... Mit is akarhat ott a messzi távolból tőlem? Levele nem volt tolakodó. 4 sor csupán, de sokatmondó. A fotó távoli, szinte semmit nem láttam belőle.
Néhány óra eltelt, és valami hajtott, hogy válaszoljak neki. Válaszoltam... Az Ő válasza másnap jött, itthon van Magyarországon de másnap utazik vissza Írországba. Még 3 levélváltás ezután, és egyre jobban éreztem tartani szeretném vele a kapcsolatot. MyVipen megnéztem az msn címét és felvettem az ismerőseim közé, mielőtt még elrepült.
És mikor bekapcsoltam a gépemet már az ő üzenetét olvashattam a messzi távolból! Teltek a napok és minden este órákat beszéltünk. Azután kérte e telefonszámom. megadtam. Onnantól már nemcsak az msn beszélgetések voltak, hanem napi 2-3 hívás is! És szépen lassan jöttek az érzelmek.... mindkét oldalról. Már ismertük egymás gondolatát, kimondtuk egymás előtt, sokszor egyszerre. Mondta nekem hamarosan meglátod Írországot. Mosolyogtam. Számomra elérhetetlennek tünt az, hogy valaha repülővel oda eljussak. És ahogy teltek a hetek, hónapok, éreztük, kinőttük az msnt-t a telefont. Látnunk kell egymást. Egy este, megÍrta, akarok-e hozzá kimenni? Válaszoltam, szeretném őt látni. Azt mondta ha kimegyek hozzá, haza jön értem, ne repüljek egyedül. Mindent elintézett. Repjegyeket időpontot. És akkor eljött a nap! Vártam! Kimentem a reptérre, és vártam Őt akit csak virtuálisan ismertem, akit csak fotón láttam, akinek csak a hangját hallottam, de már SZERETTEM!
Mikor megérkezett, olyan érzés volt, mintha ezer éve ismerném már. Őszinte ölelés és később az első csók. Elmondhatatlan. 5 napot töltött itthon, velem. Megismerte a családom, én megismertem a családját. Hiba nem volt sehol. És akkor a 6. nap együtt ELREPÜLTÜNK ÍRORSZÁGBA. Kivánom én mindenkinek, a világon, hogy éljen meg 6 olyan csodás és boldog napokat amit én ott átéltem! Szeretem ezt a férfit, ő is szeret engem rajongással. És lassan elhiszem most már létezik nagy Ő és igen, engem is szerethet valaki őszintén! Terveink vannak! Céljaink! És tervezzük a közös jövőnket. Bár ő még ott, én még itt, de működik a dolog. A szerelem ugye nem ismer határokat! 5 hónapja más lettem! Boldog vagyok! És mindezt sokban köszönhetem annak, hogy az első perctől hittem abban, hogy nekem is sikerülhet!

HozzászólásokDräga Marcsi! Mit ne

Dräga Marcsi!

Mit ne mondjak, vegig borsozott nekem is a kezem hätam mindenem amikor ezeket a sorokat olvastam. Csodälatos dolog ami törtent veled, sok boldogsägot kivänok!!De jó!

Ez volt az első dolog, amit ma olvastam, és rendkívül boldoggá tettél vele. Szeretek boldog embereket magam körül tudni, és tudom, hogy csak olyan embereket vonzok be magam köré, akik hasonlítanak hozzám, így megállapíthattam, hogy ugyanolyan boldog vagyok, mint te. És ettől még boldogabb lettem, és kvánom neked is és mindenkinek, hogy nagyon, de nagyon boldog legyen! :)

ShaktiDe jóóóóóóóóóóóóóó:))))))))))

Ez igen!!!!!!!!!!!!!!!! És ez nem egy kitalált szappanopera forgatókönyve, hanem maga az Élet!!!!!!!! De jó ilyet olvasni:)))))))))

Drága Marcsi!!!!!!!! Nem is találok szavakat,olyan megható e történet...és sokunknak reményt ad...hiszen én is lemondtam már arról, hogy nekem is lehet valaha...még....s lám....van ilyen:)))))))))

Köszönöm neked, hogy elolvashattuk és veled együtt örülhetünk:)))))

"Sok ember azért nem lesz soha sikeres, mert amikor a lehetőség kopogtat az ajtajukon, ők éppen a hátsó kertben négylevelű lóherét keresnek:)))" /Walter Chrysler/
Evelyn:)Kedves Marcsi!

Valakinek a boldogságát mindig jó olvasni, hallgatni, látni!
Én is a szerencsések között vagyok. Immár 6 hónapja rám talált a szerelem a legfurább helyzetben amiben valaha is voltam. De jó nagyon.
A szívetekben tartsátok meg egymást!!Drága Marcsi :)

Végtelenül örülök a Boldogságodnak :)
Az én esetem is hasonló a Tiédhez. A Kedvesemmel már közel egy éve nagy barátságban voltunk, privát levelezésünkben nagyon sok gondolatot megosztottunk egymással. Mély barátság volt már köztünk, amikor Ő színt vallott érzelmeiről. Ez már közel egy éve történt. Azóta én is ingázom, persze nekem sokkal könnyebb, hiszen csak 50 km választ el egymástól.
A szerelmünk pedig az idő múlásával egyre erősebb, egyre biztosabb.

Azt kívánom Neked, hogy ez az állapot legyen az örökös boldogságod :)
Szeretettel: Öbike :)

A szeretet mindent áthat.....

Mosolyogj Magyarország :):)

Drága Marcsi!
Én ugyanígy ismertem meg a páromat... már több mint 7 éve együtt élünk.. boldogan!
Téged olvasva újra átéltem az első randink,ahol már szerelmesek voltunk de nagyon! :)
Kívánok nagyon sok boldog percet... napot ... hetet.. hónapot...
évet!!!
Üdv:JulcsiSzia Marcsi !! Gratulálok

Szia Marcsi !!
Gratulálok , nemes egyszerűséggel..
Üdv.

szerencse kísérje lépteidet ......Drága Marcsi! Gyönyörű

Drága Marcsi!

Gyönyörű ez a történet, mint egy mese. Kívánom, hogy a folytatás is ilyen szép legyen és hogy örökké tartson a boldogságotok!!!
Mindenkinek sikerülhet :) Köszönöm, hogy elmondtad!A hideg is kirázott mikor a

A hideg is kirázott mikor a végére értem! :) Szép történet! Ilyenre vágyom én is! :)
Nagyon nagyon nagyon sok boldogságot kívánok nektek a továbbiakban is!
És azt is kívánom,hogy mindenki (köztük én is) találjuk meg a nagy Ő-t.