Rezgéstér hangolása profi képekkel.

Mindenkinek figyelmébe ajánlom a következő oldalt, ahol a romániai Csángóföldről készültek olyan képek, mellyel nagyon sok pozitív töltést tudtok meríteni.
Igaz, engem nagyon meghatott és megérintettek ezek a képek, nem feltétlenül vált ki mindenkiből hasonlót, de egy próbát megér.
Aki nem tudja, annak elmondom, hogy Csángóföld egy isten háta mögötti terület a világunkban, ahol az egyszerűség, a hagyományok és a tökéletes közösség együttes hatása mindmáig megmaradt.
A rettenetesen nagy nélkülözések mellett sem adják fel ezek az emberek azt a csodálatos életet, amit ajándékként kaptak.
Nap mint nap küzdenek a betevőért, és ott egyszerűen szinte nincs pénz. Nagyrészt nem pénzből élnek az emberek, hanem kimennek az erdőbe gombát gyűjteni, amit a több kilométerre lévő faluba gyalogolva, vagy szekéren haladva visznek eladni, ha pénzre van szükségük.
Minden ősrégi, és tisztán megőrizte az ottani román hagyományt.

Egy történet is fűződik ide:
Egyik ismerősöm és még néhány társa betért egy kocsmába, ahol néhány ember ült egy üres asztalnál.
Ha a történetre jól emléxem, akkor az emberek nem ittak, mert nem volt pénzük, de ők meghívták őket, és ennek hihetetlenül örültek az ott ülők. Csodálkozva nézték az ismerőseimre, hogy ki ezek az emberek, akik csak így pénzt költenek rájuk, pusztán jó szándékból.

Egy másik, szintén ehhez a társasághoz fűződő story, hogy teljesz szeretettel vendégelték meg őket, és adtak nekik szállás úgy, mintha ez a legtermészetesebb dolog lenne a világon. Persze a saját házukban, ahol úgy is kevés hely volt. De ez nem számított. Inkább összehúzódtak, hogy legyen helyük a vendégeknek.
Távozáskor kérdezték, hogy mivel hálálhatnák meg, de csak néztek, hogy minek akarnak ilyen természetes dolgot viszonozni. Egyszerűen semmit nem akartak elfogadni. Pénzt a legkevésbé, mert igazából el sem tudták volna hol költeni.
Hosszú erősködés után, csak elfogadták az ismerősék háláját, és azt mondták, hogy úgy is kocsival vannak, menjenek be a városba, ami nagyon messze volt onnan, és hozzanak nekik egy liter olajat.

Hát nem tudom kinek mi jön le a képek láttán, de engem érzelmileg magasabb rezgésbe helyezett.
Ajánlom mindenkinek.

Itt a link:
ez a link pedig ugyan ennek az oldalnak a többi kategóriáját mutatja. Esküvői képek stb:

Kellemes nézelődést kívánok.A zenét ne feledjétek

A zenét ne feledjétek hallgani hozzá, mert egyszerűen a tökéletes párosítás hozzá. :)

Az okos emberek maguk válogatják meg, milyen tapasztalatokra kívánnak szert tenni.