Kandalló előke helyett...

Ez egy általam átírt és stilizált állatvicc. A felsőfokú tanulmányaim alatt, nálunk szállóige volt az utolsó mondata. Jöjjön a tanmese:

A vadász medvét szeretne lőni trófeának, hogy bőrével díszíthesse lakását, ezért bemegy az erdőbe a medve barlangjához és várja a medvét.

Amikor az kijön rálő a puskája egyik csövéből, a medvéről lepattan a golyó, rálő a puskája másik csövéből, a medvéről lepattan a golyó. Amíg próbál újratölteni, odacammog hozzá a medve, megragadja a vadászt, hogy mozdulni se tudjon és azt mondja neki: Vadász az életemre törtél, most vagy lemónikaluinszkizol, vagy megöllek. A vadász majd szét robban a dühtől , de nincs más választása meg kell tenne amit a medve kér. Tehát letérdepel és a medve felé hajol a szájával ....

Bosszút esküdve hazamegy és egy golyószóróval tér vissza (már nem sajnálva a trófea épségét) a tett színhelyére és ismét várja a medvét. Rálövi a medvére az egész tárat, de a medvéről ismét lepattannak a golyók. Amíg próbál újratárazni, odacammog hozzá a medve, megragadja a vadászt, hogy mozdulni sem tudjon és megint azt mondja neki: Vadász az életemre törtél, most vagy lemónikaluinszkizol, vagy megöllek. A vadász majd szét robban a dühtől , de nincs más választása meg kell tenne amit a medve kér.

Bosszút esküdve hazamegy és egy ágyúval tér vissza (már a trófea egyáltalán nem is érdekli, csak a bosszú) a tett színhelyére és ismét várja a medvét. Amikor az kijön a barlangjából rálő. Buuummm!!! Nagy porfelhő és még a barlang is rádőlt a medvére, mindenütt kőtörmelék. Na ennek most már vége mondja és elő akarja venni a kulacsát, hogy igyon a medve bőrére... ekkor viszont megmozdul az egyik kőkupac, előmászik alóla a medve, leporolja magát és odacammog, megragadja a vadászt, hogy mozdulni sem tudjon és azt mondja neki:

- Te vadász,
- Mondd!!!!
- Vadászni jársz te egyáltalán ide?

Pszichiátriai szakvélemény Micimackó csapatáról

HozzászólásokSzegény micimackónak nagy lett a pocija a sok méztől.

"A de ugye szerettek, hogyha kövér is vagyok", ez esetben egy jó nagy:NEM!!!!!!!!Micimackó jó, én is

Micimackó jó, én is szeretem a mézet. A is szuper volt, kösz IGE!
A vicc ugyan régi, de újszülöttek mindig lesznek, remélhetőleg. Szóval szállóige, IGE? :-)))