Felismerés

Ma rájöttem, hogy miért nem tudom bevonzani, amit szeretnék. Ijesztően egyszerű, és ijesztően megdöbbentő felismerés volt. Rájöttem, hogy abból élek, hogy sajnáltatom magam, és mivel sajnálatra, szánakozásra vágyom, ezért kapom a megaláztatásokat, kellemetlen helyzeteket, szegénységet. Már nagyon sokszor megfogalmazódott bennem, hogy szeretem sajnáltatni magam, de ebben az összefüggésben nagyon letaglózott a dolog. Egyszerre tölt el örömmel, és nagyon ijesztő, megdöbbentő. Biztos hülyén hangzik, de nekem ez hatalmas eredmény. Egyelőre fogalmam sincs, hogyan tovább. Van valakinek ötlete? Szívesen venném.

HozzászólásokDe édes vagy:))))

Nem voltál ezzel egyedül...én is ebből "éltem" sőt, betegségeket kreáltam! Volt aki egyszer a fejemhez is vágta, hogy a betegségem mögé bújok...haragudtam rá, de milyen igaza volt! Lehetett róla beszélni, sajnálni engem, de legalább velem foglalkoztak. Ezek szerint ennyire alábecsültem magamat, hogy jobbat nem tudtam kitalálni, amiért lehetett volna engem is becsülni, de elsősorban szeretni!!!!!! És itt a lényeg drága Hiteles06! Elsősorban magadat tanuld meg szeretni:)))))))))))))))))))) Azt, aki Vagy:))))))))))) Feltétel nélkül...istenigazából:)))

Én ezt venném elsődleges lépésnek:)))

"Sok ember azért nem lesz soha sikeres, mert amikor a lehetőség kopogtat az ajtajukon, ők éppen a hátsó kertben négylevelű lóherét keresnek:)))" /Walter Chrysler/
Evelyn:)Kedves Hiteles06!Amit Ragyogás írt, megfontolandó,

követendő, valóban így van, sokat segít.Vannak helyzetek, amikor nem árt tudni, hogyan tovább, de azt tapasztalom, az élet úgyis megmutatja, nem jó "görcsölni" rajta.Örülni kell mindennek ami jön és bízni abban, hogy minden úgy lesz, ahogy kell és minden rendben lesz.
Szeretlek!Sajnálom!Kérlek bocsáss meg!Köszönöm!Én amikor hasonló helyzetben voltam, energiák hiányától

Szenvedtem.
Pl. A SZERETET, az odafigyelés, a pénz energiája....stb.
Úgy találtam rá megoldást, hogy:

elkezdtem mondogatni:
SAJNÁLOM!

BOCSÁSS MEG KÉRLEK!

SZERETLEK.

KÖSZÖNÖM! Mínőségi változást szeretnél? Ezt javaslom neked is, mint a leges-leges leghatásosabbat:)

Tudd, hogy nem a hangszer vagy a muzsika számít, hanem a dallam, ami belőlünk jön, mert ha az megvan, akkor már lelkünk, szellemünk kommunikál egymással.

És soha Ne hagyd magad legyőzni! Emelkedj sorsod fölé, mert az élet kegyetlensége csupán megfelelő alkalmat jelenti a számodra, hogy kibontakoztathasd Önmagad!