¤ "igen ez a valóság" ¤

Bármire forditod a figyelmedet, abban az Energia rezeg. És ahogy figyelsz az adott dologra, átveszed a rezgését. Ezt egyre könnyebben teszed meg minden alkalommal, amikor figyelmed középpontjába kerül, és ez a rezgés árad belöled, mignem egy idö mulva kialakul benned egyfajta hajlam erre a rezgésre. Majd ha már elég sokszor összpontositottál erre a gondolatra, és igy hozzászoktattad magad a rezgéshez - kialakitod azt amit meggyözödésnek nevezel.
Vagyis ha elég sokat jár a fejedben egy gondolat, akkor minden alkalommal, amikor kapcsolatba kerülsz e gondolat lényegével, a Vonzás Törvénye könnyedén eljuttat abba az állapotba, ahol teljesen felveszed a rezgését. A Vonzás Törvénye ekkor elfogadja, hogy ez felel meg a vonzásodnak, és olyan dolgokat hoz eléd, amelyek összhangban állnak e rezgéssel. És mert életed tapasztalatai összhangban állnak a gondolattal, amelyröl elmélkedtél - megállapitod hogy "igen ez a valóság".

HozzászólásokYonderboi!

Csak tisztelettel és so -sok hálával tudom kifejezni azt a sok irást amit töled olvastam és megfogadtam. Köszönök mindent. Szerettel ölel meg egyszer , ha találkozunk :Ágica