Nem értem! Vagy csak...

túl pesszimista vagyok, hogy az emberhez közel álló személyek miért használják ki azt akit állítólag szeretnek?
Valaki tudja erre a rövid kérdésre a választ?

szép napot nektek!
szivecskeszivnyitogato...

Asszalamu aleykum!

Szia Kati, jokat irsz. Inspiraloak a leirt gondolataid, koszonom.

"...Erre a megoldás a szívnyitó meditáció..."-irtad.

A beszelgetes is szivetnyitogato, persze, jo partnert kell talalni/valasztani hozza. Es azert tobb/jobb, mint a meditacio, mert nem egyedul, maganyosan, hanem vki/k tarsasagban oldhatjuk a serelmeket, megbeszelhetjuk egyutt, tamogatast, megerositest, biztatast, dicseretet adhatunk/kaphatunk.........egyszoval sok +plusszt is jelent. Kapcsolatot, biztonsagot nyerunk, tarsasagot a magany helyett. (Gondoltam vkire, ezert lett kicsit hosszu a hsz.)víz elemhez tartozó karmák

Asztrológusként asztrológiai választ fogok adni. Minden esetben, amikor valakinek a szeretet téma körében gyűlik meg a baja: pl.
- úgy érzi, kihasználják, becsapják
- nem szeretik viszont, holott ő mindennél jobban vágyik rá...
- sőt! azt a szeretet sem kapja meg, amit minimálisnak gondol és vár
- nehezen nyílik meg
- már úgy érzi, annyit csalódott, hogy nem képes szeretni
stb.
Ezek hátterében egyértelműen és mindig a tudattalanban rejtőző és onnan aktiváló karakterjegyek állnak, amelyeket a horoszkópot elemezve, feltérképezve mindig víz elemű, de negatív, tehát karmikus jelek fedezhetőek fel. Amelyek feloldására természetesen van megoldás. És a kauzális asztrológiai feltárás magában foglalja az adott jel által megtestesített karakterjegy harmonizálását. És a megoldás természetesen nem csakratisztítás, bioenergiadás, babonás módon tárgyi szimbólumok elégetése, folyóba dobása stb. hanem konkrétan az adott személy életére vonatkozó, gyakorlati tanácsok.Az emberek azért használják ki a másik embert

mert ezt látták, tanulták, ez a mintájuk.

Minden emberben van arra nyitottság, hogy mennyit adjon. Egész más terület az, ahol megnyílunk az elfogadásra. Milyen módon, kitől, mennyit, milyen áron.

Ahány ember annyiféle minta, mint a hópelyhekben.

Vannak azonban közös motívumok.

Ha az egyik ember megfelelés kényszerrel küzd, mert a szülei maximalisták voltak vele szemben, még akkor is ad, ha már az ő rovására megy. Az, akit önzőnek neveltek, ilyen lett a karaktere, természetesnek veszi, simán bevonzza azt, akit kihasználhat.

Hát persze hogy szereti, hiszen kap tőle. Na persze nem úgy szereti, ahogy a másik szeretné...

A megoldás az egészséges önzés. Ez azt jelenti, ha mindent meg tudok adni magamnak, amire szükségem van, akkor annyira jól mennek a dolgaim, hogy játszva teremtek magamnak annál többet, mint amennyire szükségem van. Ebből a plusszból aztán szívesen adok. Anyagiakból és szeretetből.

A gyerekkorból kapott mintát tudatosan át kell írni, megteremteni a stabil én-határokat és a helyére tenni az önértékelést. Ez a személyiség megerősödéséhez és kiteljesedéséhez vezet.

Hogyan adhatom meg magamnak a szeretetet?

Erre a megoldás a szívnyitó meditáció. A szívet bezáró sérülések, haragok, félelmek feldolgozása után a szív megnyílik, kiárasztva a szeretetet, olyan bőségesen, olyan elfogadóan, ahogy néhányszor már tapasztaltuk, amikor nagyon nagy sikert értünk el. Ilyenkor vagyunk kiáradóak. Amikor meditációban megtanuljuk ezt a technikát, bármikor juttathatunk belőle a saját személyiségünknek és az egész világnak.

http://domoszlaikatalin.fw.hu/megold.htmlválasz kedves

válasz! Talán azért mert hagyjuk.......................Félelem? Szorongás?

Szivecske enged el a félelmet, szorongást.Mert TE erős ,egézséges ,tökéletes , kiegyensúlyozott ,boldog, szeretetteljes kiteljesedett ember vagy!Meditálj,gyakorolj sikerülni fog!Emeld fel a fejed!Nézz a szemébe!Nem fog kihasználni senki.Ezt ÉN tudom .Megcsináltam és hálas ,boldog ember vagyok.Minden lehetek ami csak lenni akarok.Úgy gondolom ezt Teis tudod csak gyakorolj!Szép teremtő estét kívánok!szivecske

valószínű, kihasználásra van beprogramozva

akit kihasználnak, programozza át magát!

tudom, hogy furán hangzik, de szerintem működni fogIgen...

Ha megtanulsz nemet mondani bárkinek sokkal jobb lesz a helyzet.
És megtanulni benézni a félelmeid mögé, plussz előny!

lollipop
www.eveart.gportal.hu