Jézusom...... átvertek?????

Elkezdődött egy szerelem, nyár elején....ahogy a tavaszi szellőt felváltotta a meleg nyári fuvallat....úgy lobbant lángra a szívem....Tiltakoztam, ahogy illik,, győzködtem magam, és próbáltam a józan eszemre hallgatni. Nem sikerült. Mivel nekem férjem van, gondoltam és bíztam benne, hogy hamar túllépek rajta. Most élvezem, és majdcsak elmúlik!
Sokan próbáltak lebeszélni róla, mivel sokan tudtak sokfélét, olyanok, akik, nem ismerik őt.( csak ők is hallották X-től, aki viszont Z-től hallotta) Konkrét dolgot senki nem tudott....Kb fél éve úsztam ebben az örömteli mámorban, amikor szerelmem közölte velem 15 éve élettársi kapcsolatban él...és persze megkérdeztem tőle miért most hallom ezt először? A válasz: a kapcsolatunk elején én közöltem vele, nekem csak szerető kell és soha nem fogom elhagyni a férjem....akkor miért kellett volna közölnie?
Most, változott a helyzet, és higgyem el, ők évek óta csak "lakótársak"...a különválásuknak, pedig anyagi oka van.
Most itt állok leforrázva...rengeteg kérdéssel a fejembe, amiket nem válaszol meg senki. Mert Ő kijelentette, hogy ennyi az igazság, és tudja nem hiszek neki ezek után, és gondoljam át, hogy akarom-e még őt....mert ő szeret, de nem fog magyarázkodni. Előttem voltak kapcsolatai, volt egy nagy szerelme is , aki a miatt hagyta el, mert van az élettársa. Pedig épp akkor akart lépni. Aztán volt egy másik , aki miatt nem akart lépni, mert nem bízott a lányban. És akkor jöttem én....Vannak válaszok amiket kaptam , de nem tudom, higgyem-e el vagy sem. Bizonytalanná váltam. Egyszer úgy gondolom nem hazudik, és együtt leszünk, mert ő azt mondja, velem tervezi a jövőt. Másszor pedig, azon gondolkodom, lehet a " a lakótárs " nem is sejt semmit, és azt hiszi normális kapcsolatban él a szerelmével?
És ha ez így van, én fogom tönkretenni az idilli életét....nem értem a pasikat! Miért kell hazudniuk? Amikor ez a kapcsolatom elkezdődött elmondtam a férjemnek, akivel 2 éve igen megromlott a kapcsolatom. Esélyt adtam neki, hogy eldöntse akar-e maradni, vagy menne inkább....én nem kaptam esélyt. Most, hogy szerelmes vagyok.....döntésképtelen is.
Persze tudom segítséget nem várhatok senkitől, de a tanácsokat meghallgatnám!
Köszönöm!
Danger

HozzászólásokKedves Danger!

Azért így már teljesen más képet látok mint a legelső írásodban. Ha fontos részleteket kihagysz akkor a válasz is másra irányul.
Persze neked kell eldönteni mennyire fáj a hazugság és mennyire tudsz ezen túl lépni, de azért én azt mondom Csillagfénnyel ellentétben, hogy a biztos rossz soha nem lesz kedvezőbb mint a bizonytalan jó.
Én azt tudom tanácsolni előbb higgadj le, mérlegelj, próbálj a fejével gondolkodni, beszéltesd hiszen megígérted neki, hogy nem lesz következménye ha mesél. Csak nyugodt állapotban lehet számodra a legmegfelelőbb döntést hozni. Ja igen, csak a saját érzéseidre koncentrálj most, hogy neked mi a legmegfelelőbb helyzet.Kedves danger!Egyetértek veled!A biztos rossz is jobb

a bizonytalan jónál és lehet értékelni egy férfi őszinteségét és azt, ha karakán módon képes kiállni és elmondani dolgokat./Akkor még fel is lehet nézni rá./Nashua:D

Eleinte azért voltam vele, mert próbáltam, hátha sikerül megemésztenem a dolgot.Aztán meg a gyerek miatt...de rájöttem, a gyerek akkor se fogja kevesebbet látni az apját ha nem élünk együtt, mert most is havonta találkoznak pár napra....Örülnék, ha egy nap, elém állna és közölné, hogy van valakije....akkor talán ember lenne...és nem egy szemét pasi...a szememben..
Én irányítom a sorsomat....és lépek....lehet mindkettő kapcsolatból. Persze, ha már lesz elég erőm ahhoz, hogy lépjek.rozsafa:D

Minden kérdésedre szívesen válaszolok, és nagyon örülök, és köszönöm mindenkinek, hogy írtok!
Amikor belementem a szeretői viszonyba, úgy gondoltam, hogy csak a testi vágyaimat elégítem ki....és elmondtam a szeretőnek őszintén, miért akarom őt. Ő így ment bele...aztán változott a helyzet...minden hétvégén találkoztunk, havonta 100 órákat telefonálunk el, és msnezünk...ha 1 óra eltelik nélküle, már hiányzik...terveztük a jövőt... mert én nem akarok a férjemmel maradni...úgy gondoltam elköltözöm tőle, egyedül...de közel a szeretőhöz...Én elvált nő létemre, soha nem volt olyan kapcsolatom, ahol a pasinak lett volna barátnője...felesége, vagy akár elvált lett volna. Egoista vagyok, nem tudtam volna elviselni...és most, akaratom ellenére kiderült ilyen kapcsolatban vagyok benne....
Ami idegesít ebben, hogy nem beszél a lakótársról, se azt milyen, vagy hogy miért alakult így, vagy hogy ....semmiről, ha kérdezek, kitér a válasz elől....Amikor együtt vagyunk, röpül az idő, szárnyalunk...és felhőtlen a boldogságunk.gáljani:D

A férjem 3 éve külföldön él.Mikor terhes lettem akkor ment ki. Beteg vagyok, és vállaltam egy gyereket, mert neki még nem volt...és műtétre vártam, nem volt időm, döntenem kellett....terhes lettem....5.hónapos terhes voltam, amikor kiderült a férjem smsezget egy nővel...kb 100ezret elirkált neki...és tagadta, akkor is, amikor a két szememmel láttam a bizonyítékot...még hülyének nézett....na akkor...abban a pillanatban, egy világ omlott össze bennem, és akkor...abban a pillanatban tudtam, nem fogom tudni megbocsájtani neki ezt.
Azóta eltelt 3 év....és még most se tudok vele olyan lenni , mint előtte....és jött egy pasi, akire vágytam, az univerzum törvénye...bevonzottam magamnak...és az enyém lett.
De amikor elkezdtük a kapcsolatunkat, a szeretővel, én úgy tudtam nincs párja. Én akkor már fél éve nem szexeltem a férjemmel, és 2 éve külön hálószobába aludtunk...a szerető ezt tudta...mégis hazudott nekem. És a férj havonta egyszer jár haza...Bécsből:D
párszáz kmről.
És még az is hozzátartozik az esethez, hogy ő a második férjem...az első férjemtől azért váltam el, mert amikor szűltem a kislányomat, ő félrelépett....no komment!ludmilla:D

Remélem, nem fog hazudni többet, mert tudja,hogy utálom a hazugságotlollipop!

október 25-én reggel felkeltünk, mert együtt töltjük a 7végéket, és mondtam neki, ma a gyónás napja van, ma elmondhatja azokat a dolgokat, amiket egyébként nem merne elmondani, anélkül, hogy következménye lenne....éreztem, hogy van valaki a háttérben, és segíteni akartam neki, hogy merje elmondani....Ergo, morgó, vigyorgó...Értem én!!!Köszi a választ!

----Nem én írtam.

Valóban mindenkinek mást jelent, de szerintem az mindegy, hogy nekem mit, mikor a blogban benne van, hogy "elmondtam a férjemnek, akivel 2 éve igen megromlott a kapcsolatom. " Tehát itt erre van gondolás! :-) Ergo ha megromlott az nem jó és ami nem jó az rossz és ami rossz, azon változtatni kell. :-)Mi az, hogy "rossz kapcsolat"?Ez mindenkinek mást

jelent.Nálad mit kedves Nashua?Sok kérdés merül fel

egy ilyen történet olvasatán az emberben Kedves Danger!
Ha megromlott a kapcsolatod a férjeddel, akkor miért vagy vele? Oké, hogy Te szeretőt tartasz, de mit kezdenél azzal, ha egy napon ő állna elő ugyanezzel? Ha nem vagytok boldogok egy kapcsolatban, miért erőltetitek? Szerintem itt kell kezdeni a dolgot. A másiktól tényleg ne várj olyat, amit te magad nem adsz meg neki...Tisztázd magadban az érzéseidet és ha meg van, merj lépni is! Ne más döntsön helyetted, hiszen Te magad irányítod a sorsodat! :-) Ez benne a legjobb.
A szerelmed, ha látja elszántságodat akkor biztosan - ha igazán szeret - ő is megteszi a szükséges lépéseket, ha nem, szerintem akkor sem éri meg egy rossz kapcsolatban élni tehát mindenképpen csak nyerhetsz! Csak hinned kell. Onnantól jön minden magától!

Szeretlek benneteket! Köszönöm! :-)Gáljaninak EBBEN AZ ESETBEN valóban igazat kell adni,

de -nem azért, hogy a nőket védjem-, azért hallottam olyan történetet is, ahol a férjnél lévő hölgy pont a puszta szeretői viszonyt nem akarta, illetve nem csak megmondta a férjének, hogy valaki képbe került, hanem ki is lépett a házasságból a férfi miatt./Igen ám, de akkor jött rá, mennyire "átverték", amikor a férfi így már mindenfélére hivatkozva "messze futott."/A nő pedig rájött, ezerszer többet ér a férje, mint egy "szóarakozó" pasi, így visszament hozzá.Na, ilyen is van!Jézusom... átvertek?

egyetértek Rózsafával és Gál Janival is, meg Veled is.
Veled azért, mert a blogod címe nagyon igaz, csak azt nem vetted észre, hogy SAJÁT MAGAD verted át sajnos. Amikor elvárásaink vannak, és mi magunk pedig nem adunk semmit, aztán ha azt vesszük észre hogy nem is kapunk semmit és még be is sértődünk ezen, hát ez elég fura dolog. Te kijelentetted hogy csak szeretőnek kell, ez egy férfit azért eléggé fusztrálhat, hogy tulajdonképpen "szerszám"ként használtad. Aztán meg benyújtod a számlát, hogy hát érzelmeket is akarsz?
Lehet hogy nincs igazunk, és sokkal többről is szó van, de amit leírtál, és amit mi erről elképzelünk, hát az nagyon káoszos.
A történetnek 4 szereplője van, Te a szerető, a Férfi a szerető, a Férj és az Élettárs. Vajon miért választottad ezt a négy szereplős megoldást. Egyedül Te vagy a felelős ezért a helyzetért, hiszen amikor belementél ebbe a játékba, aláírtál egy "szerződést" hogy neked így jó lesz. Nagyon nagy FELELŐSSÉG ám más életével és érzéseivel játszani, itt gondolok a Férfire, a Férjre, és az Élettársra. Ja és RÁD is! Mert a saját érzéseiddel is játszottál, amikor mint csak szeretőt vállaltad fel a Férfit.
Ha a BOLDOGSÁGRA vágysz, akkor kérlek először csinálj rendet magadban, mert minden ami a külvilágunkben megjelenik, az mind bennünk van. Ez csak egy kivetülése önmagadnak.
Én nagyon drukkolok Neked :)
Szeretettel: Öbike
A szeretet mindent áthat.....

Mosolyogj Magyarország :)Valószínű az én válaszom sem lesz a szíved csücske

de egyet kell értsek Janival!
Mikor olvastalak nálam sok kérdőjel lett hirtelen. Mivel csak a pillanatnyi érzésedet írtad le, mert nyilván bonyolultabb ez a sztori, kicsit hiány érzetem volt.
De az első gondolatom az volt, hogy aki férj mellett szeretőt tart és legyen bármilyen szoros vagy laza szeretői viszony, egy ilyen felállásban soha nem lehetnek elvárásaink. Én ezt így gondolom.
Nekem is volt ilyen kapcsolatom, csak én egyedülálló míg a pasi nős volt. Tartott amíg tartott, jó volt és szép volt, de soha nem vontam kérdőre mit hallgat el és mit nem. Közöm nem lehet hozzá, mivel így vállaltam fel Őt. A lényeg az volt, hogy amikor együtt vagyunk az felemelő és építő legyen.
Mivel Te is férjnél vagy még ha rossz is, akkor is együtt élsz valakivel, úgy gondolom semmilyen követelésed nem lenne helyes. Főleg ha tényleg kijelentetted, hogy nem válsz el és csak szeretőnek akarod Őt.
Ez olyan kb. mint egy ismerős nőm a nagyon régi szerelmének kijelentette, hogy soha nem akar férjhez menni. S láss fura helyzetet pár évre rá meg ezért hagyta el, mert nem kérte meg a kezét.
Mi nők annyira bonyolultak vagyunk, hogy nem is csodálom ha a férfiak néha befarcolnak miattunk.
Inkább azt mérlegeld, hogy amikor együtt vagytok azok a pillanatok milyenek. Utána Te is haza mész a férjedhez és be bújsz mellé az ágyba.
Sajnálom ha nemtetsző a válaszom, de a leírtak alapján ez a véleményem.Hm.. hm.. hm..

Egy kicsit belerongyolok most ebbe a naaagy női szolidaritásba :)))

A sztori nekem egy kicsit kusza ahhoz, hogy érdemben hozzá tudjak adni, de úgy látom, hogy nem csak nekem, hanem neked, a szeretődnek és a férjednek is kusza.
Szinte látom az összevisszaságot az érzelmek és a gondolatok gordiuszi csomóját, amit egy jól irányzott kardcsapással tudsz majd kibogozni...
HAAA akarsz..!!!!!!!!!!!??????????

Persze nem mondom meg tutit.. (nekem túl sok az ismeretlen X tényező ebben az egyenletben:)
Mert egy két dolgon megakadt a szemem, amin szerintem érdemes lenne elgondolkodnod neked is.
Férjnél vagy..
Bár 2 éve nagyon megromlott a kapcsolatod vele..
A pasidnak mégis azt mondtad soha nem hagyod el a férjed...
Megmondtad a szeretődnek, hogy neked csak szerető kell..

Csak annyit írok még , hogy a vonzás törvényének 4. paragrafusának 12. bekezdés, 8. cikkely, d. aljcikkelye értelmében az azonos rezgésűek vonzzák egymást... :)))))))))
Ahogy egy ősi magyar mondás tartja, "Aki korpa közé keveredik megeszik a disznók."
Latin mondás.. "Ki mint vet úgy arat"
Kínai mondás.. "Ki mint veti ágyát, úgy alussza álmát"
Perzsa bölcsesség.. "Ki, milyet szakít olyat szagol"
Vagy hétköznapi nyelven, ahogy drága emlékű nagyapám (Isten nyugosztalja) mondogatta.. "Szarból nem lehet szép és jó várat építeni, mert ha beköltözünk, akkor odabent büdös lesz."

Mert lehet ezerrel mutogatni, a másikra, hogy így meg úgy átvert és becsapott, de mint tudjuk a mutató kéz négy ujja önmagunkra mutat vissza.
Ha tiszta kapcsolatot, felhőtlen szerelmet akarsz, neked is tisztának és felhőtlennek kell lenned és ez alatt nem azt értem, hogy húúú de nagyon szerelmesnek lenni a másikba..

Persze lehet, hogy kapok itt hideget-meleget azért, mert egy férjnél lévő nőt, aki szeretőt tart huncutnak merek nevezni, hát ez van.. könyörtelen vagyok, akárcsak az élet..:D
Az hogy szerelmes vagy nem mentség..
És az sem hogy jaj de nagyon őszintén elmondtad a férjednek, hogy szeretőd van..
Azt gondolom, hogy egy kapcsolatnak akkor van vége, ha véget vetnek neki és nem akkor ha őszintén elmondja valaki, hogy most másnak dalolja a harmatos esti fűben a "Hallod e rózsám, gyere be"-t.....

Uff.. én beszéltem..

GÁL JANI.. :DDDDDDSzerintem is rád fogja,

Szerintem is rád fogja, hogy te vagy az oka, hogy nem mondta el. De hát TE vagy az oka? Dehogyis! Biztos, hogy csak élettársa és nem a felesége?
Nagyon őszinte voltál a férjedhez, nagyon tisztességes, hogy lemondtad neki, hogy szerelmes lettél!!! Ehhez szívből gratulálok, nagyon derék dolog volt az őszinteséged. Ne foglalkozz olyan emberrel, aki nincs a te szinteden lélekben, akinek belefér az életébe a hazugság. Neked egy erős, karakán emberre van szükséged. Fel tudsz rá nézni ezek után? Annyi mindent fog még összehazudni az életben!
Persze, ha szereted, nem lehet mondani semmit, mert szereted és kész, és vele akarsz lenni. Lélekben veled vagyok, majd minden úgy lesz, ahogy mindkettőtöknek a legjobb, ne félj!...hmm...

Szerintem a te választásodat nem magyarázhatja az ő részéről azzal utólag, hogy miattad nem monta el. Ez hibáztatósan hangzik így.
És most hirtelen miért közölte, hogy van egy élettársa?
És rajtad múlik ez a kapcsolat, csak és kizárólag rajtad? Az ő döntésein nem?

lollipop