Úttalan utakon

Szeretnék megosztani veletek egy törtnetet, egy olyan történetet mely az én életemet öleli körül hiszen velem történt, az életem egyik szakasza.
Élt-éldegélt egy önző, gonosz kis fiúcska aki senkivel nem törödött önmagán kivül.Ment a saját feje után és elüldözött mindenkit magam mellől...és hogy miért is tette ezt?
Talán ,mert így volt jó neki?A válasz nem,csak gyáva volt,nem nézett szembe a valódi önmagával...és hogy miért írom ezt le ide...mert ennek az oldalnak,de legfőképpen egy személynek köszönhetek mindent,azt hogy elindultam egy úton ami az igazi lelkemhez vezetett...
A változás bennem kb. 2 hónapja kezdődött, mikor egy véletlen folytán felnéztem erre az oldalra,gondoltam hátha lesz itt is pár érdekesség...
Elkezdtem olvasni a cikkeket és egyre többet és többet követeltem belőle,aztán felkerestem AV-t (csak mert már lázonganak a reklám miatt).
Már az első találkozásnál tudtam,hogy jó helyen járok...Pár levelemben taglaltam neki,hogy mik is az én problémáim és ő nagyon segítőkész volt.
Mondtam,hogy gondom van a szerelemmel,a munkámmal és legfőképpen az emberekkel...
Szívesen találkozott velem,rávilágított arra,hogy a problémák akár előző életekből adódhatnak, így részvettem több reinkarnációs utazáson amik hihetetlen változásokat hoztak az életembe.Megtaláltam a problémák forrását amik személyekhez is köthetöek voltak. Elolvastam a secretet és elkezdtem alkalmazni az alapelveket. megdöbbentő eredmények születtek.
Akkor még nem hittem,de most már tudom hogy gyökeresen megváltozott az életem.Olyan dolgokat vettem észre magamon,amiket csak pozítiv élményekként könyvelhetek el.
Munkahelyet váltottam,ahol végre teljesíthetem álmaimat és több a fizetésem, a párkapcsolatom rendeződött,egy délutáni sétán összefutottam a nagy Ő-vel... Bár más vagyok, mint a legtöbb ember, fantasztikus érzés végre boldognak lenni és nagyobb bőségben élni!!! És ezereztem egy új barátot. Világ életemben sportoltam,de a testi fittségen kivül a lelkemet is helyre kellett hozni és ez csak a reinkarnációs utazásaimnak, és a titok alkalmazásának tudhatom be. Testi betegségeim teljesen megszűntek. Ez a legnagyobb kincs számomra.
Nem lehetek eléggé hálás, köszönöm ennek az oldalnak nagyon!!!!
Köszönöm!
Szép estét mindenkinek!
Martin

HozzászólásokA pofám leszakad

Most találtam a netten ezt a beírást, istenem Martinka azt miért nem írtad le, hogy egy faluban laksz, ahol az emberek 95%-a szegény de te egy milliomos családhoz tartozol.
Kamasz korod óta mint egy kisisten közlekedsz a faluban, mindenkit lenézel kivéve a kigyúrt metroszexuális barátaidat nem.
Egy beképzelt, pökhendi, pénzes divatmajom vagy a mai napig, nem tudom ez az ingyenreklám kinek szólt,
nem rokonod az AV?

Tehát TE semmit nem változtál, azok a reinkarnációs utazások nem némi csodaciginek köszönhetőek?

Aki ismer az kifekszik, hogy te egy ilyen oldalon vagy, és ezt írtad....

Hidd el nem megbántani akarlak, mert lehetnél te egy tényleg érző emberke, csak ezt senki nem így látja.....

Azért csumikázlak teso...Kedves Martin!

Gratulálok!

De szerintem a változást csak saját magadnak köszönheted,AV-csak segített neked ki hozzni ami benned van,én így gondolom,de ne ítélj el,ha nem így van!
Ki az az AV-?
A reinkarnácios útazás jó lehet,engem is érdekel.
Jó lenne felőled még hallani,ha ide tévedsz erre az oldalra kérlek írd meg most mi van veled!
Köszi!
Jó hogy le írtad!
Szép napot neked!Kedves Martin!

A reinkarnációs utazás engem is érdekelne. Privát levélbe küldenél nekem erről több infót? Kinél. hol, mennyiért??

Amúgy meg nagyon örülök amikor valaki megtalálja magában a réseket és azt be tudja tapasztani.ha nem tudsz olvasni a sorok közt Banikó, az a Te bajod.

Ez a történetem, mindenki azt veszi ki belőle amit akar.Ori!

Origami!!!Gratula!

Ez a reklám helye.