Tízmilliószoros nap

Sziasztok!

Tudom, hogy a múlt héten valaki már szólt nektek emiatt, egyszerűen csak nem találom a bejegyzését, hogy a magamét hozzátehessem.

Szóval 2009. november 9-én ismét tízmilliószoros nap lesz.... TÍZMILLIÓSZOROS.... Tudjátok.....

Ebben a témában egy nagyon kedves ismerősömtől kaptam egy e-mailt. A kedves ismerősömet úgy hívják, hogy Tofi - és örömmel jelenthetem be, hogy az első MOSOLYNAPON november 22-én Ő is előadást tart nektek, kíváncsiskodóknak.....

Íme az e-mail szövege:

Társam az EGYSÉGben!

Egy izgalmas, szelíd, világméretű megmozdulásra hívlak benneteket.
Mindenkit, akit megérint a szeretet hívó szava. 2009. november 9-e, amely a tibetiek szerint TÍZ MILLIÓSZOROS EREJŰ NAP, s ezért minden gondolat is tízmilliószoros erősségű rezonanciával árad ki szívünkből az univerzumba.
Használjuk ki az alkalmat, és kérlek mindannyitokat, akiket megérint ez a hívás, hogy üljünk össze csoportokba, a világ bármely részén, magyar idő szerint 20 órakor és fényoszlopunkba helyezkedve, erős gyökerekkel horgonyozva magunkat az ÚJ FÖLDHÖZ, szívünkön keresztül kapcsolódjunk össze! Az összehangolódásra legalább fél órát kellene szánni, és a közvetítés 20 óra 30-kor kezdődik mindenhol. Ez kb. 70 perc. Aki interneten szeretné meghallgatni a közvetítést, az a hanganyagot letöltheti a honlapról.

Kérem, hogy aki szeretne bekapcsolódni, de bármi miatt nem alkalmas az időpont ne hagyja ki, hanem úgy feküdjön le, hogy nyilvánítsa ki akaratát, hogy a MOST-ban hozzákapcsolódik a világmeditációhoz, és másnap, amikor alkalmas olvassa el, vagy hallgassa meg az üzenetet.

Az üzenet már megérkezett

A világmeditáció üzenete megérkezett MÁRIA MAGDOLNÁTÓL Kun Eszter Adonei csatornázásán keresztül október 28-án este, de az üzenet szerint minden angyal, arkangyal, emelkedett mester és az embereket támogató fénylény részt vesz benne.

Ezt az üzenetet november 9-én este kell meghallgatnunk vagy felolvasnunk, az összehangolódás és összekapcsolódás után.

Terveim szerint a hanganyag magyarul, és a szövegátirat magyarul és németül, angolul, franciául, spanyolul, oroszul és esetleg más nyelven is felkerül a oldalra legkésőbb jövő hét közepére, amennyiben Ti is segítetek ebben. Boldogan fogadok minden segítőt, aki tud fordítani, vagy terjeszteni a hírt. Én a szeretetrezges@gmail.com-on vagyok elérhető, és az információk folyamatosan kerülnek fel, a
fordítások beérkezése után azok is elérhetőek lesznek a oldalon.

Helyszín

Adonei által vezetett helyszín : Budapest Fehérvári út 108-112. Kérem, hogy aki szeretne csoportot szervezni, az tegye fel a helyszínt és az elérhetőségét a Világmeditáció oldalon lévő üzenő falra, hogy minél többen megtalálják a hozzájuk közel eső helyszínt.

Rákészülés

Érdemes előtte többször elvégezni a Hathorok Felemelkedés holonja, és az Egyensúly holonja gyakorlatát. Szintén megtalálható az említett honlapokon magyarul.
Az eredeti Hathorok üzenetek idegen nyelveken megtalálhatók a English| EspaĂąol | Deutsch| Italiano | Türkce | Polski | RomânÄ� Tom Kenyon honlapján

A Mária Magdolna üzenet energiája nagyon erős, tehát aki szeretne kapcsolódni, az könnyen emészthető ételeket fogyasszon 8-9-én, és már napokkal előbb figyeljen, hogy a napi tiszta víz fogyasztása érje el a min. 2-4 liter vizet. A vízfogyasztás a meditációt követően is nagyon fontos.

Amit még tudni érdemes, hogy beavatási szertartást is szerveznek, DE: miután ez pénzbe kerül, nem kívánom ezen az oldalon reklámozni. Akit érdekel, a fent említett e-mail címen többet érdeklődhet.

Kívánok mindenkinek nagyon jó teremtést.

Ölellek benneteket

HozzászólásokDrága Domcsi!

Ezt én most magam előtt láttam és még elképzelni is nagyon jó érzés volt!-:)))

Szeretettel: E R Y
Élj a Szíved Erejével!Drága Öbike, Drága Ery!

Azért foglalkozom ám magammal is.

Egyébként a tegnapi napom igazán jól sikerült. Mosolygósan ébredve mentem a postára befizetni a csekkeket és ettől olyan jó kedvem lett. Minden egyes csekk alkalmával elmondtam, hogy persze megsokszorozva tér vissza hozzám. Baromi érdekes volt, hogy ettől olyan könnyűnek éreztem magam és egyáltalán nem zavart, hogy ki kell fizetnem egy zsáknyi pénzt.
Majd bevásárolni mentem, mosolyogva. Úgy éreztem, hogy enyém a világ. Ne kérdezze meg senki, hogy miért.... Egyszerűen fantasztikus érzés kerített hatalmába.
A bolt bejáratánál 6 munkásba botlottam - nem falusaik. Az egyik hangosan megjegyezte: ritkán látni ilyet, hogy hétfőn valaki mosolyog.... Visszanéztem rá.... Közölte: szerelem, boldogság.... Aztán a boltban is folyamatosan mosolyogtam... Érdekes volt, saját magamon is meglepődtem. Azt hozzáteszem még, hogy az egész napom így telt, és estére már fájt az arcom, de úgy éreztem, hogy kénytelen vagyok mosolyogni...

Hát, az biztos, hogy ettől többet magammal már nem is foglalkozhattam volna.... Este gyertyát gyújtottunk, táncoltunk a lányaimmal....

Jó kis nap volt.....Igeeeeeeeeeeen!-:)))

Mi egész nap magunkkal foglalkoztunk.
Mármint a Judit és én, mert itt volt nálunk, délután ment vissza Orosházára.
Reggel - ébredés után - finom gyógytea, gyümölcsök, majd masszázs,
ebédre zöldség, pirítós és sok-sok beszélgetés.
Többek között volt egy megint igen csak aktuális elhatározásunk, hogy lefogyjuk azokat a bizonyos kilókat.
Ma meg volt az elhatározás, a rákészülés és milyen véletlen egybeesés,
hogy épp 10.000.000-szoros napi az elhatározásunk és nanááááá, hogy sikerül!-:)))))))

Szeretettel: E R Y
Élj a Szíved Erejével!Drága Domcsika :)

Ma foglalkozzál inkább MAGADDAL! Mert gyermekeid jóléte, egészsége, boldogsága Tőled függ, ha Te rendben vagy. A suliban megdöbbentem, mikor azt tanultuk hogy a gyermekek egészségét nagyban befolyásolja az édesanya lelki állapota. A homeopátiában az édesanyákat is gyógyítják, mikor a gyermek beteg. Ezért nagyon is felelős vagy magadért.
Tehát ma magaddal foglalkozzál kérlek :)
Szeretettel ölellek: Öbike
A szeretet mindent áthat.....

Mosolyogj Magyarország :)Drága Öbike!

Annyira örülök a boldogságodnak, igazából ezt láthattad is rajtam Ercsiéknél. Hihetetlen, de igaz, hogy szinte ragyogtok mindketten.

A listámat én is módosítottam. A listámon pasi nem szerepel, mert jól érzem magam a bőrömben akkor is ha egyedül vagyok, és akkor is, ha van mellettem valaki. Nekem soha nem a külsőségek számítottak. Inkább az a vibrálás, rezgés, ami felébred bennem, amikor azt a bizonyost meglátom. Hiba? Lehet... Nem tudom. Voltak nagy szerelemeim, nagy csalódásaim, csak kósza szerelem kósza csalódással, szerelem amely barátsággá alakult, barátság - ami annál több - de nem szerelem, és még sorolhatnám a sort. Úgyhogy én úgy döntöttem, hogy nem akarok pasit így teremteni magamnak, mert az élet úgyis mindig elém sodorja azt, aki kell. Hol jobbat, hol rosszabbat kapok. De általuk fejlődöm, tanulok és ezért hálás vagyok az Uninak.

Amiért saját magamhoz is hozzászóltam, mert emlékeztetnem kellett magamat arra, hogy el ne felejtsem.... Mert akkor irgum-burgum.

Legfontosabb kérésem holnap? Gyerekeim jóléte, egészsége, boldogsága. Én erre összpontosítok most.Drága Domcsi :)

Hálásan köszönöm, hogy emlékeztettél, holnap még nagyobb figyelemmel és tudatosággal fogom végigélni a napomat, mert hiszek abban, hogy hatalmas ereje van. Át fogom nézni az egyik ilyen napon Uninak írt levelemet, mert képzeld el, hogy egy fantasztikus teremtésemet abban fogalmaztam meg. Persze majdnem tökéletesen fogalmaztam, mert egy számomra nem is fontos kritériumot is megadtam, de addig nem érkezett meg a fizikai valóságomba, amíg a következő tizmilliószoros napon nem módosítottam. A kérésem az volt, hogy megfogalmaztam milyen Férfit akartok magam mellett tudni. Rengeteg tulajdonságot és kivánságot írtam le, a fizikai megnyilvánulásra pedig csak egyetlen kritériuma volt, hogy barna göndör vagy hullámos haja legyen. Aztán ezt egy fél év múlva kitöröltem azzal, hogy legyen olyan, aki a számomra a LEGMEGFELELŐBB. És láss csodát, két hónap múlva az Univerzum a valóságomba hozta azt a Férfit, aki pont olyan tulajdonságokkal rendelkezik, amiket felírtam magamnak, csak teljesen kopasz :DDDDD
És ami a kapcsoltunk féléves időszakában kiderült, hogy eredetileg barna és hullámos-göndör hajú :DDDDD Amikor megláttam a katona fényképét, akkor döbbentem meredtem rá, hogy ez nem lehet igaz :DDDDDD
Aztán azóta bejött a hastánc is, és holnap még a további listát is átnézem, igazítom és amit már nem tartok fontosnak, azt átírom az új kivánságaimmal. Mert vannak rendesen :DDDD
Azt hiszem elő kell vennem megint az Öbinaplómat, mert folyamatosan jutnak eszembe a nagy teremtések :)
Köszönöm! Szeretettel ölellek: Öbike :)

A szeretet mindent áthat.....

Mosolyogj Magyarország :)Még ezt hozzá tenném....

Akit érdekel, annak segithet..

"A tízmilliószoros napok a könyörületesség, a kegyelem napjai.
Más-más nézőpontból nevezhetjük a karmateremtés és a karmaoldás napjainak is.
A holdrendszer alapú tibeti kalendárium négy ilyen napot számol.
Minden évben négy lehetőség, amelyek során a teremtés ereje a tízmilliószorosára nő.
Ezzel az erővel tudatosan élhetünk önmagunkon túl, minden létező javára is.
Valójában ez a lényege ennek az ünnepnek.
Előfordul, hogy a tízmilliószoros nap telihold vagy újhold napjára esik.
Ezek a holdfázisok önmagukban is megszázszorozzák a teremtés erejét.

A hétfői nap, november november 9-e, kiemelkedő jelentőségű, hiszen az év utolsó tízmilliószoros napja!

(A neten rákeresve rengeteg dolgot megtudhatsz arról, mit is jelent ez.)

A következőket tanácsokat találtam a neten:

1. Vasárnap este szánj egy kis időt arra, hogy összegzed, hol tart az életed. ÍRD LE milyen terveid vannak megvalósítás alatt, hol tartasz velük. Mi az akadálya a gyorsabb és biztosabb előrehaladásnak? Kitől kérhetsz segítséget? Milyen tanulmányokat folytatsz? Ha egyáltalán semmit nem tanulsz, ideje tervbe venni és meg is valósítani.
Vizsgáld át a jó és rossz tulajdonságaidat. Sorold fel őket. Tervezd meg, hogy mi az, amit meg kell változtatnod a szokásaidon, hogy a jó tulajdonságok aránya még nagyobb legyen? Egyedül véghez tudod vinni a változtatásokat? Ha nem, kire tudsz támaszkodni?

2. Nézd át az elmúlt 3 hónap eseményeit az életedben! Mivel vagy elégedett? Mivel nem? Mi az, amit tudatosabban, átgondoltabban kellett volna cselekedned? Hogyan tudod ezt a tanulságot beépíteni az életedbe?

3. Vizsgáld meg életed válságait! Gondold végig a párkapcsolatodat! Ha van: jó felé tartotok? Boldoggá teszitek egymást? ha egyedül élsz: ebben érzed jól magad?Ha nem, ha társat szeretnél, mit teszel meg azért, hogy egymásra találjatok? És mit TEHETNÉL? (Csak egy listát írj, amin a legbugyutább ötletek is szerepelhetnek.)
Gondok vannak a munkahelyeden? Mitől simulhatnának el? Vagy megérett a helyzet a továbblépésre? Részletesen írd fel magadnak, ezen a téren mit szeretnél!
Hogy áll az egészséged? Sportolsz? Helyesen étkezel? Tudatos vagy ezen a téren?

Ennél a résznél is nagyon fontos, hogy most ne bíráld magad semmiért! Azt tetted, amit a képességeid, tudatosságod szintje szerint a legjobbnak véltél - ne bántsd hát magadat! Most csak egy lista készül, egy alapos lista. Pusztán ennyi a cél!

4. Készíts egy végleges listát! Valahogy így:

Lista életem jó dolgairól
1. Az elmúlt három hónapban rendszeresen tornázom.
2. Minden nap olvasok átlagosan 45 percet.
3. Döntést hoztam arról, hogy új munkát szerzek.

stb.... Mindent írj le, ami fontos! Majd jöhet a következő lista:

Lista azokról a dolgokról, amiket elengedek az életemből

1. Túl éles kritika önmagammal és másokkal szemben.
2. Rendszertelenség a takarításban.
3. Dohányzás.
stb......

Lista azokról a dolgokról, amiket bevonzok az életembe

1. Szerelem.
2. Új barátok.
3. Karcsúbb és egészségesebb test.
4. Új munka, amit élvezek és nagyon jól megfizetik.
stb.....

Ha elkészültél az elemzésekkel és a három szépen leírt listáddal, mehetsz aludni. :)
Holnap pedig

- reggel, ébredéskor olvasd át azt a listát, ami a bevonzandó élményeket, dolgokat (ide megszerezni vágyott tárgyakat is felírhatsz) tartalmazza. Legjobb, ha ezt ma egész nap magadnál tartod, és többször átolvasod!

- napközben, ha bármelyik másik listáról eszedbe jut valami, rögtön mondd ki (ha lehet, hangosan, ha bolondnak néznének, inkább csak magadban): "... és ezennel el is engedlek, szabad vagy, nincs többé szükségem erre a gondolatra!" (erre a szerelemre, erre a rossz főnökre, stb.)

- este teremts magadnak nyugodt körülményeket. Fürödj meg, lustálkodj kicsit a meleg vízben, kényeztesd magad. Majd gyújtsál meg annyi gyertyát és mécsest, amennyit csak tudsz; tegyél be egy angyali zenét, és olvasd fel hangosan a 3. listádat, sokszor-sokszor egymás után! Nem baj, ha elkalandozol és elábrándozol azon, milyen is lesz az életed, amiben mindez már a tiéd lesz:)
Meghívhatod az őrangyalodat is, hogy segítsen eljuttatni a kérésedet.
Mindenképp mondj köszönetet a végén annak, akiben hiszel: az angyaloknak, Istennek, az Univerzumnak, vagy bárhogyan is nevezed isteni énedet. Addig formáld a szavakat ajkaidon, míg a hála érzése valóban megráz!

Ne felejts el egész nap erő felett is jónak lenni, hisz tízmilliószorosan száll rád vissza minden áldás, amit szétosztasz!

November 9-e továbbá a hármas kapu első napja, annak aktivizáló energiáival. A hármas kapu-energia a belső transzformációt és ezáltal az újjászületést fogja segíten, valamint a legfontosabb életbeavatások megélését, átdolgozását, a hozzá kapcsolódó blokkok oldását.

A három kapu:

1. A halál kapuja, s vele az elmúlás, veszteségek feldolgozása, az elengedés és a továbblépés lehetősége, a félelmekkel való szembenézés és azok oldásának lehetőségét adja, mely előkészíti az újjászületést, az átlépést egy újabb életszakaszba, magát az előrelépést, a fejlődést és a feloldódást.

2. A transzformáció kapuja, s benne a változás (és a válság, a krízisek), a fejlődés és a vele járó bizonytalanságok, türelmetlenség felszámolásának lehetősége. Az érzelmek megélése, kifejezése az örömtől a haragig. Az időtlenség, a feloldódás tanításai.

3. A születés kapuja, s vele az újjászületés, megújulás lehetősége, az ezekhez kapcsolódó megélések blokkjainak oldásához kiváló lehetőség. Az én megtapasztalása és kifejezése."

(forrás: Angyalmágus, Kristályprogram, Spirituális ébredés)