HULLÁMVÖLGYBEN

Hullámvölgyben vagyok,
lelkem mélyből sikong.
Szétnéznék a szirten,
bár látnálak kincsem.

Rá,ránézek néha
a telefon is néma.
Felkapom a kagylót,
hallgatom, de nem szólsz.

Bárcsak jönnél felém,
látnám ahogy a szél,
kergetne szalagot
a szalmakalapon

Címkék:

HozzászólásokHullámvölgyben

Kamillázok...
Borogatom magam...:)

:)Nem egészen, de "gyógyszurinak" nevezhetjük.

Tudod, van olyan doktor bácsi, aki injekciót ad, de mégis jobban leszel tőle.hm...

áttételesen értettem... valahol a dolgok és a szereplők is előbb-utóbb a helyükre kerülnek... mindenhol... mindenki életében... mint egy jól rendezett filmtörténetben... talán anélkül is, hogy elvarrnánk... így értettem.. :)
... csak nem plasztikáról írtál most?...Helló Joepapes :)

ezek szerint a 3. versszak már csak bónusz.. :) .. de tényleg így lett kerek a versike...

mivel... ahogy elnézem, itt Mindenkinek kedvence Zorán, ráadásként egy újabb dalt említenék, hogy így legyen kerek a történet... a hullámvölgy... :)Úgy érted el kellene varrni , ami nincs még?/Erre csak azt

tudom mondani, nagyon nehéz úgy, hogy "per pillanat" is hímeznek, öltögetnek rajtam, már tiszta lüktető érzés vagyok és bizsergetés is egyben.SZERINTED???Kedves Csillagfény...

remélem, minden elvarratlan szál mielőbb a helyére kerül életedben..Kedves Diamyne!Be is csomagolok neki, ha kell!

Nincs szükségem rá.ERRE NINCS!Helló!

Köszönöm a hozzászólásokat.
A hullámvölgyben című verset IWIW fórumon megadott három szóból alkottam.
A három szó: szirt, kagyló és a sikong volt.
Zorán minden dalát szeretem, eddig még a blogomba nem tettem, de majd pótolom. Itt ezen az oldalon még csak most próbálkozok a szerkesztéssel.
A címen is megtalálhattok, amely kicsit színesebb.
Üdv.: mindenkinek!igen

ez egy gyönyörű dal...
szomorú és rendkívül bölcs

igen, azért bele kell látni ebbe a dalba, ennek a dalnak lelke van és a sorok között is van mit olvasni, szavakon túl egy millió fontos dolgot rejt mégKedves Csillagfény :)

én is így értettem... az igazi mélységet akkor éljük át, amikor valami vagy valaki hirtelen eltűnik az életünkből... amit eddig természetesnek vettünk... át kell élnünk egy időre a hiányát, hogy igazán értékelni tudjuk, mit jelent nekünk: sokszor a mindent.
A legnagyobb értékek szinte láthatatlanok... Emberekre is vonatkoztatható ugyanez... nem veszed észre, mikor jelen van, de amikor már nincs... fetűnik, hogy elment (esetleg végleg), és hiányzik... és sokszor akkor vesszük észre, amikor már késő...
Szomorkás dal, de igaz... mély mondanivalóval.

"A jó, a szép, és a remény mindenben benne van, benne él. A felkelő nap sugarában, a kimondott szó erejében, egy édes kacagásban, akár egyetlen pillanatban."Kedves diamyne!Szeretem ezt a dalt, de nem vagyok benne

biztos, hogy mindenki érti miről szól.Egyszer hallottam egy riportot erről Zoránnal, aki elmondta, a dal megjelenése után nagyon sokan támadták és közölték vele:hát téved, nem kell múlnia, x idő után is imádom a feleségemet stb.Erre ő azt mondta:"Kérek szépen mindenkit, hogy figyelmesen hallgassa végig a dalt, ne csak odáig, hogy a "szerelemnek múlnia kell".Ez a dal pont arról szól, hogy nem kell, hanem akkor jövünk rá mit veszítettünk, ha egyszer csak nincs a másik, nincs az, ami volt.Igen.A sivatagban tudja az ember legjobban értékelni a vizet.
Ettől függetlenül gyaníton, hogy te is azt szeretted volna közvetíteni:Elmúlt.

Köszönöm, hogy újra hallgathattam.Ezzel búcsúzom...szép a vers... köszönöm,

szép a vers... köszönöm, hogy olvashattam.

"A jó, a szép, és a remény mindenben benne van, benne él. A felkelő nap sugarában, a kimondott szó erejében, egy édes kacagásban, akár egyetlen pillanatban."