Hisztek a horoszkópban?

Szia mindenkinek!

Eléggé elbizonytalanodtam a párommal kapcsolatban.
Kikértem egy asztrológus tanácsát a kapcsolatunkat illetően. Ebben az asztrológusban megbízom mert eddig mindig bejött amiket mondott. Most azt mondta hogy a párom karmikusan gátolja a személyiségemet, és hogy nem várna rá a helyemben, mert nagy szerelmet nem lát köztünk :S:S:S
Olyan rossz kedvem lett ettől:S
Eddig teljesen biztos voltam benne hogy a párom szerelmes belém nagyon, de most ...

Kíváncsi vagyok a véleményetekre! Legyetek szívesek, osszátok meg velem a gondolataitokat, véleményeteket!

Husika:)Köszi szépen! Régebben

Köszi szépen!
Régebben én is így gondoltam, csak most eléggé megijedtem. Tudom, hogy a párom nem csal meg, csak kíváncsiságból kérdeztem meg az asztrológust, de most ezek után már nem fogom kérdezgetni :)Kedves Husika!

Az ember néha kerül olyan helyzetekbe, hogy a horoszkópoktól, a jósoktól remél, vár megerősítést. Azt gondolom, hogy a teljesen személyre szabott horoszkóp a különböző aszcendensek, holdak...figyelembevételével adhat nagyvonalakban iránymutatást arról, hogy milyen az ember.
A jósok csak egyfajta jövőt, egyfajta képet, lehetőséget tudnak eléd tárni. Ami nem feltétlenül következik be, vagy nem úgy. És persze amit az akkori rezgésszinted is befolyásol.
Nekem is jósoltak már. Akkor amit rólam, a jelenemről elmondtak olyan volt, mintha a vesémben vájkáltak volna. Viszont a jövő és ebből kifejezetten a párkapcsolat nem úgy alakult. Sőt!!! Szóval ne keseredj el, azt mondom :)
Szép napot kívánok!
R.Szia Husika!

Szerintem előbb bizonytalanodtál el a pároddal kapcsolatban, és az asztrológus "véleménye" csak tükrözte a Te belső megingásodat. Hallgass a szívedre, ha szereted a Kedvesed, akkor inkább azt az érzést erősítsd magadban, ne a kételyeidet tápláld.
Bármit is táplálj, (kételkedést, vagy szerelmet), az fog növekedni, a lelkedben is, és kívül is.Én erre csak azt tudom

Én erre csak azt tudom írni,hogy többször kértem ki jós,látó és egyéb hasonló területen járatos emberek véleményét az életemről és nem volt jó.Elmondtak valamit ami rögzült bennem,sok negatív dolog is elkezdtem benne hinni,mondván a jós is ezt mondta akkor így is lesz.Ma már tudom,hinni kell a vágyaimban,ha hiszek nem bizonytalanodom el és akkor nincs is szükségem semmilyen látó,jós,asztrológus stb véleményére.
Én ezért azt mondom Neked,ha az érzéseid jók a pároddal kapcsolatban akkor ne hallgass senkire,csak a szívedre hallgass,csak az adhat jó tanácsot Neked.Azonban ha másokra hallgatsz,a rossz gondolat befészkeli magát a fejedbe és máris úgy lesz ahogy az asztrológus mondta.
Bízz magadban,az érzéseidben,nincs szükséged másra!

Szeretettel:Geisha