A világ leigázásának forgatókönyve

Alex Jones fémjelezte Végjáték: A világ leigázásának forgatókönyve című alkotás.
Igen, jól sejted, kedves olvasó: egy újabb, összeesküvéseket leleplező filmről van szó. Most azért nem összeesküvés-elméletekről beszélek, mert az Alex Jones által feszegetett kérdéskör nem csupán egy zavaros elmélet, hanem nagyon is valós, kézzelfogható dolog.

De mi is ez pontosan? Hát, kérem szépen, ezt bárki láthatja és tapasztalhatja, ha képes olvasni az árulkodó jelekből, majd képes levonni a megfelelő következtetéseket azokból. Hiszen a központosított hatalom, azaz, a Világkormány létrehozására törekvő intézkedések és kezdeményezések mind-mind itt vannak a szemünk előtt. Nyílt titok ez, de persze sohasem nevezik nevükön a dolgokat. Minden döntés látszólag a demokráciát, a békét és az emberek biztonságos jövőjét szolgálja, ám valójában egy olyan világ alapjait fekteti le, amelyet eddig legfeljebb a rémálmainkban, vagy esetleg egy-két elborult sci-fiben láthattunk. Természetesen a szkeptikusok mindig csak nevetve legyintenek ezzel kapcsolatban.

Világkormány? Rendőrállam? Teljes diktatúra? Rabszolgaság? Bőr alá ültethető chipek? Eltörölt nemzetek és összeolvasztott országok? Sárba tiport szólásszabadság és kivéreztetett emberi jogok? Az egész Föld felett uralkodó, szűk, dúsgazdag, elit csoport? Rothschildek? Rockefellerek? Bankár-dinasztiák? Bilderberg-csoport? Ugyan már! Mese az egész!

Persze, mese. Ez az egész csak egy buta összeesküvés-elmélet. Nyilván. Mint ahogy a készülő Észak-Amerikai Unió is az (melyről az emberek háta mögött döntöttek!). Meg az is, hogy egyes amerikai vállalatok bőr alá ültethető chippel látják el alkalmazottaikat. Meg az is, hogy az említett chipet már a National Geographic csatornája is népszerűsítette, mint a biztonságosabb jövő eszközét (csak le kell számolni valahogy azokkal a rohadt terroristákkal, ugye?). De ne menjünk messzire: már Magyarországon is bevezetik az ujjlenyomattal ellátott, biometrikus útleveleket. Tehát az emberek feletti, teljes kontroll kiépítésének igénye itt van. Pontosan itt, az orrunk előtt.

Már nem kell hozzá sok idő. 20-30 év (talán már annyi sem) és az Észak-Amerikai Unió és az Európai Unió egyesülni fog. Aztán ehhez majd csatlakozik a keleti régió is, hiszen már ott is építgetik a saját uniójukat. Eközben pedig lassan, de biztosan ez a szűk, elit csoport a demokrácia álarca mögé bújva olyan jogokkal ruházza majd fel magát egy mesterségesen generált ellenségképre (terroristák!) hivatkozva, hogy végül már szó szerint bármit megtehetnek az emberekkel. De valljuk be, nem lesz nehéz dolguk, hiszen a tudatosan lebutított társadalom képtelen a kritikus gondolkodásra. Végső soron a legtöbb ember már most is egy rabszolga, csak még nincs ennek tudatában

Az első részlet (amit folyton letörölnek, de újra és újra felrakják különböző helyekre...)

A többit megtalálod oldalt az ajánlóban.

Hozzászólások

 

Az igazság az, hogy ezekkel

Az igazság az, hogy ezekkel a filmekkel csak még jobban elősegítik ezeknek a létrejövetelét, a félelemkeltéssel.
Figyelmedet ráirányítják, ezzel is kihasználva az egyének egyedi energiáit, ami csak növeli ezeknek a szervezeteknek az alakulását. És mindezt tökéletesen tudatosan, hiszen tudják az alapelméletet, mitől jön létre valami.

ha nem figyelsz erre, ha nem adsz a figyelmeddel neki energiát, egy másik valóságban lesz részed.

Játék az élet, és éld spontán. Ne tervezz nagyon, mert akkor nem érhet csalódás.

Boldog életet mindenkinek!

Az okos emberek maguk válogatják meg, milyen tapasztalatokra kívánnak szert tenni.ez jól hangzik, de nem egy

ez jól hangzik, de nem egy olyan ember szájából, aki pont a világhatalmi törekvéssel rendelkezőket szolgálja ki életvitelszerűen :-))) ja és a legrosszabb, hogy - de majd kíváncsi vagyok a reakciókra - közben nem is tud róla. :-)

kicsit sokkol ez a téma, ne haragudjatok emiatt. de ha már beleolvastam, gondoltam nem rejtem véka alá a véleményem. és az sem véletlen hogy kik írtak ide eddig. nem kívánok hozzászólni a továbbiakban akkor sem ha kérdeztek.

ha kell, megtaláltok a pozitív dolgokról szóló témáknál... :-)...........................

...........................Te Zorba! Érted Te azt a

Te Zorba!
Érted Te azt a sok zagyvaságot, idegen szavakat ami az idézőjelek között van?
Számomra az egésznek semmi értelme.

"Az előtted lévő út Csak akkor válik Teljesen világossá, Ha hallgatsz Lelked parancsára." Sri Chinmoy..............

..............