:'(

Ilyenkor írok,ugyanis fél órája jöttem haza a szalagavatómról! Nem vártam tőle semmit,de mégsem éreztem magam teljesen jól!

Már rég le akartam írni a következő sorokat,de gondoltam majd megoldom. Ez azonban nem sikerült.:
Nagyon stresszes vagyok,minden reggel görcsbe van a gyomrom ha iskola van. Utálok emberek közé menni,gyűlölöm ha néznek,és azt sem szeretem ha megszólítanak... Sose tudok önmagam lenni,félek az emberek véleményétől! Hiába mondogatom magamnak,hogy Judit légy magabiztos! -nem megy! :S A szalagavatós bulin voltak akik táncoltak,én sosem voltam az a típus,nem is szeretem a discos zenét,így inkább csak elvoltam magamnak,beszélgettem 1-2 emberrel. De miközben néztem,ahogy a többiek énekelnek,táncolnak,valamiért legbelül szomorú voltam. Nagyon is,annyira hogy ez az egész éjszakámat behálózta. Nem tudtam szabadulni az érzéstől,inkább elvonultam a nagy tömeg elöl. Persze a barátaim hívtak h menjek táncolni,de én nemet mondtam! Mivel én "nem tudok"!! :S

Nem akarok többé félni az emberek véleményétől,ki akarok állni saját magamért! De hogy induljak el? Eléggé zárkózott típus vagyok...így nem megy olyan könnyen....

Arra gondoltam,hogy talán lelki okai is lehetnek mindezeknek! Sőt! Szerintem csak az van! :)
Felsorolnám mikre gondolok:
A családba mindenki ki van akadva azzal,hogy milyen alacsony vagyok! Dec.22-én leszek 18 és még mindig csak 155 cm "magas" vagyok! Úgy vagyok vele hogy már megszoktam ezt a kritikát,de a tudatalattimban biztosan elraktározódott,és belém ivódott. Lehet ez is egyfajta gátlás! Nem?

Aztán keresztanyukám minden egyes alkalommal,mikor találkozunk elmondja h nem is nézek ki 18évesnek.inkább még mindig 14nek! Biztos vagyok abban is,hogy ez is zavar valahol belül!

Szóval teljesen tanácstalan vagyok,hogy vessek véget ennek a stresszes,önbizalomhiánytól szenvedő korszakomnak! Egyre inkább attól kezdek félni,hogy testi tünetei lesznek ennek a "pániknak"!

Legszívesebben itt hagynék mindenkit aki nem tud elfogadni úgy ahogy vagyok,de nem tehetem. :S

Kérlek szépen Titeket segítsetek nekem! Már nem bírom idegekkel! :S
Nagyon szépen köszönöm!

Címkék:

HozzászólásokSzia! Itt az msn címem:

Szia! Itt az msn címem: kimicica15@freemail.huSzia!

Nagyon szívesen beszélgetnék veled, csak mondj valami elérhetőséget. :D msn, vagy akármi, de nekem mondjuk itt is jó akár. :DSzia Chrisa!! Na

Szia Chrisa!!

Na látod,véletlenek nincsenek! Gondolkodtál róla,és meg is kaptad! :)

Hát igen,eléggé szomorú voltam! Tényleg,de tényleg nem vártam semmit ettől az egész felhajtástól! Úgy gondoltam hogy nem nagy szám! Aztán az este persze elmentünk bulizni,de hát nem vagyunk egyformák és rengetegen táncoltak,én meg nem is tudok,önbizalmam sincs így meg se próbáltam. Inkább csak bowlingoztam meg csocsóztam. Mondjuk meg se próbáltam,hogy jobb kedvem legyen!
Tele vagyok gátlásokkal,semmi önbizalmam.

Ma is itt voltak nagyimék,és ismét az volt a téma,hogy milyen "cseppecske" vagyok... minden nap elhangzik... már nagyon elegem van ebből! Hogy gondoljam azt hogy tökéletes vagyok,ha minden nap elmondják,hogy milyen alacsony, és nem 18 évesnek látszó vagyok?

Örülnék,ha beszélgethetnénk részletesebben erről a témáról! Muszáj hogy valaki lelket öntsön belém! Meg szívesen szereznék új ismerősöket,barátokat!

Köszönöm,hogy írtál!Szia! Pont ma gondolkodtam

Szia!

Pont ma gondolkodtam azon, hogy korombeliek (18) közül vajon mennyien ismerik a titkot, és ezt az oldalt, erre rábukkantam a tegnapi bejegyzésedre. :)
(Én ma regisztráltam, de már elég rég óta olvasgatok.)
Nekem egy hét múlva lesz a szalagavatóm, és... hát... nekem annyira nem műfajom a tánc, hogy ki is maradok az osztálytáncból. Egyáltalán nem érzem magam jól "ugrabugrálás" közben, úgyhogy tisztában voltam vele, hogy én ebből köszönöm szépen, de nem kérek. Nem tudom nálatok volt-e választási lehetőség, de azt hiszem ez már teljesen mindegy is. :)
Szerintem amit most tehetsz, az az, hogy elfogadod, ez a buli most nem sikerült jól, de továbblépsz rajta úgy ahogy van, és már most elhatározod magadban, hogy a következő bármilyen osztály-, vagy egyéb programon fantasztikusan érzed magad! :D
"Nem vártam tőle semmit,de mégsem éreztem magam teljesen jól!" Ez a mondatod így hangzana "helyesen": Nem vártam tőle semmit, ezért nem is éreztem magam teljesen jól. Szerintem ugyanis éppen az volt a kiinduló probléma, hogy nem vártad el, hogy jó legyen a dolog. Érted? :)

Így most hirtelen nem tudok sok tanácsot adni önbizalmat illetően, hiszen egy bejegyzés alapján nem nagyon lehet bárkit is megismerni, de azt ajánlom, első lépésként (mielőtt még a másokkal való kapcsolaton törnéd a fejed), hogy MAGADDAL legyél jóban. Az írásodon azt látom, hogy egyáltalán nem vagy megelégedve magaddal. Ezen kell legelőször változtatni, és aztán érdemes csak tovább próbálkozni.
Fontos, hogy tisztában legyél vele: Te tökéletes vagy. 155 centivel, és kislányos arccal. Mindeneddel.
Senki sem mondja meg, hogy 180 cm magasnak kell lenni. Mi van, ha éppen a te magasságod a tökéletes? Semmi, ugyanis pontosan ez a helyzet. :)

Nagyon szívesen beszélgetnék veled, és segítenék, ha tudok, egy kis lelket önteni beléd, mert nagyon el lehetsz kenődve. :S

Puszi! :)Nagyon,de nagyon szépen

Nagyon,de nagyon szépen köszönöm a biztató szavakat!!Kedves Judit,

pedig elnèzve a videòt, èlvezted te ezt a kozos tàncot, szinte vègig mosolyogtàl!:)))
Annyi minden jutott eszembe vàlaszkènt, megpròbàlom szèp sorjàban osszeszedni a gondolataimat.
1. En csak 3 centivel vagyok magasabb nàlad, ès imàdom hogy ekkora vagyok! (persze a te korodban mèg èn is 180 centis szoke modell akartam lenni...) A fiùk mindig is jobban szerettèk a babusgathatò kis noket olelgetni, mint a nagydarab lànyokat (nyugodtan tarts kozvèlemèny-kutatàst!). Elonye is van: bàrmikor hordhatsz magas sarkùt, nem fogsz egyetlen pasi fole sem magasodni:) Ne felejtsd: "kicsisègemben a nagysàgom:)))"
2. En most 30 èves vagyok de 24-nèl tobbnek mèg senki nem nèzett:))) tudom, sovàny vigasz, de 10 èv mùlva nagyon fogsz orulni a fiatalos kulsodnek! Addig meg egy kis sminkkel "oregìtheted" magad, de szerintem kàr lenne!
3. Nekem is voltak gondjaim a tànccal, nagyon szerettem volna tàncolni mindig, de nem mertem, mert nem tudtam hogy kell igazàn jòl tàncolni. Aztàn elkerultem ide Olaszorszàgba, ahol rengeteg dèl-amerikai ès afrikai baràtom (fiùk-lànyok vegyesen) lett akik hamarabb tanultak tàncolni mint jàrni, ès ok kezdtek biztatni, tanìtgatni, ès lassan lehullott minden szègyenèrzetem, nekiàlltam tàncolni, mondhatom, ma màr engem is latin-amerikainak nèznek:))) Szìvbol ajànlom a latin tàncokat, kezdve a legegyszerubbekkel (bachata, merenge, salsa): vidàmak, szexisek, nagyon noiesek ès onbizalomnovesztoek! Ja ès az ilyen helyeken rengeteg jò pasi van aki szìvesen vàllalja a tanàr szerepèt is!:) En azt javasolnàm, làtogass el egy tànciskolàba bemutatò òràkra ès amelyik megtetszik, iratkozz be! Kèsobb ezzel a tudomànnyal màr egy sima discoban is te leszel az àsz a sok egyszeru seggriszàlòs csajszi kozott:))) Sok mùlik az ùj baràtsàgokon, egy vagàny, nyitott baràtnon, akivel egyutt màr te is bàtrabban vàgsz bele tobb dologba!
Most kezdesz lànybòl novè èrni, termèszetes hogy tele vagy kètsègekkel, keresed magad, de mindig tudd, hogy egyedi vagy, kulonleges ès megismètelhetetlen. Allj oda a tukor elè, ès keress magadon olyan dolgokat amiket szeretni tudsz ès tetszenek! Meglàtod, minèl tobbszor nèzel tukorbe, annàl tobbet talàlsz majd! Es minèl biztosabb leszel onmagad erènyeiben ès sajàt kulonlegessègedben, annàl kevèsbè èrintenek majd meg a kritikàk! Ezt tapasztalatbòl mondom:)))
Olellek,
Saida

"A RENDKIVULI az atlagemberek utjan rejtezik."Itt van a szalagavatós

Itt van a szalagavatós táncunk,nézzétek meg! http://www.youtube.com/watch?v=aalgKsrHF6g

Én bal oldalt a legelső sorban 3. vagyok! (fekete haj) :)Köszönöm

Köszönöm hozzászólásaitokat!...

Szerintem is hagyd figyelmen kívül azokat a kritikus megjegyzéseket, amelyek lehúznak s elkedvetlenítenek. Mondjuk az is igaz, hogy szerintem a te korodban sokan küzdenek hasonló problémákkal. Emlékszem, én meg magasabb voltam, mint a társaságombéli lányok, és ettől éreztem magam annyira esetlennek, meg kajlának... Mit nem adtam volna, ha inkább picurka lettem volna! Mostanra már semmi bajom a magasságommal (és az a173 nem is olyan magas...). Ezekben az években kezd az ember lánya igazán nővé érni (ami aztán szerintem , jó sokáig eltart...:) ) Úgyhogy, hidd el, nem vagy egyedül ezekkel a gondolatokkal.
Inkább figyelj arra, hogy neked mik a vágyaid, mit szeretnél csinálni, és tedd azt! Ne engedd, hogy a környezeted illetve a baljós gondolatok uralják a mindennapjaid!
Légy felszabadult és mosolyogj! Neked is épp annyi jogod van hozzá, mint bárki másnak! Persze ez nem tanács ( soha nem szoktam tanácsokat osztogatni) , de én a te helyzetedben, asszem megpróbálnék örülni - magamnak! :)
szeretetettl ölellek: MeliLegyél mégis boldog !

Drága Love---Faith !
Micsoda élmény lehetett volna neked a szalagavatód ! Pont ezért rendezik meg, hogy örökké emlékezetes legyen.
Ezt írod:
",...nem is szeretem a discos zenét,így inkább csak elvoltam magamnak,beszélgettem 1-2 emberrel. De miközben néztem,ahogy a többiek énekelnek,táncolnak,valamiért legbelül szomorú voltam. "

Kicsi vagyok én is, mindig is sokkal fiatalabbnak néztem ki. Na, most aztán éppen ebből profitálok az én koromban, ha-ha !
Az önbizalmat az hozza meg, hogy valamiben kiváló leszek a többiekkel szemben. Én a tanult szakmámban maximálisat nyújtottam, szerintem.
Meg is kaptam a megfelelő elismerést érte.
A zenét és a táncot pedig életformává kell tenni, mert különben a leírt érzéseid egész életen át végigkísérnek. Fiatal vagy, 18 éves, tegyél valamit magadért, amivel mindig feldobódsz. Keríts egy barátnőt tánc ügyben, biztos más is szeretne tanulni. A You-tube-on rengeteg tánclecke van. Bolondozzatok a barátnőddel, vagy esetleg többel is, ez megoldható dolog. Úgy bele fogsz jönni, hogy függővé válsz / mint mások /.
A következő bálodra igenis készülj fel !
Mit szólsz ehhez a tánchoz ? Én is most szerettem bele !

http://www.youtube.com/watch?v=snW4bMMmoBA

Sok sikert,
Hono_Lulu:))))))))))))) Jáj te!

Egy kicsit láss már túl ezen a kritikán...
Fordítsuk le...
-Nem akarom, hogy felnőj kislányom...
-Nem akarom, hogy igazi nő legyen belőled kislányom...
-Nem akarom, hogy megváltozzál kislányom...
Aztán lehet, hogy még keresztanyu irigy is, hogy milyen gyönyörű keresztlánya van... Pássz.
Ne védekezzél, ne bújjál el!
Egyik füleden be, a másikon ki.
Azért vagy szomorú, mert nem értékeled magad.
Találj magadban jó tulajdonságokat.
Én úgy szoktam, ha kritikát kapok, akkor CSAKAZÉRTIS mondok magamnak valami jót magamról! :D
A többiek se tökéletesek, mégis felszabadultak, és együtt ropják.
Csak lenne valami barátnő akivel tudnál oldódni...nem?

lollipop
www.eveart.gportal.hu