Mi a hiba bennem?

Sziasztok, a segítségeteket szeretném kérni:
A párommal nagyon jól megvagyok, de néha rosszul érzem magam sajnos mert volt hogy hazudtam neki elég nagy dologban, és folyton az jár a fejemben hogy nem érdemlem meg őt.
Aztán, ő az összes kívánságomat teljesíti, még a legbugyutábbat is, én meg nem szoktam az övét, mert olyan dolgokat kér tőlem amit én nem akarok :(:(:(: Pl, hogy utazzak el vele az ország másik felére :S:S:S Na most én nem szeretném részletezni hogy miért nem szeretnék utazni, a lényeg az hogy nem szeretnék de ő ezt nem hiszi el vagy nem is tudom :S Önzőnek tart, ő mindent teljesít nekem de én semmit neki :S Igaza is van, de nem tud megérteni hogy én miért nem szeretnék utazni meg ilyenek (amiket kért tőlem még). Mit tehetnék szerintetek? :(Husika!

Valamit valamiért?
NEM?

Adok kapok....
Te csak kapni szeretsz lehet.......:D

Szerintem Janival mindent megtettünk, és elmondunk neked azért, hogy elgondolkozz, és változtass a hozzáállásodon. Aki gyáva, az ne legyen szerelmes, előbb oltsa be magát bátorsággal!
Amit itt leírtál, az nem menthetetlen ügy.
A többi rajtad múlik.

lollipop
www.eveart.gportal.huHát ez gond..

Semmi indíttatás, semmi szándék, semmi eredmény.. aztán csak pislogsz, mint béka a tejben..
Szívd fel magad Husika, és kezdj bele kislány, mert ez jobb nem lesz magától, csak ha jobbá teszed.. :)

GÁL JANI.. :DDDDDD

http://fedezdfelmagad.blogspot.com/Lolli! Igazad van mindenben,

Lolli!
Igazad van mindenben, de én ehhez túl gyáva vagyok :(
Gál Jani!
Nem tudok válaszolni a kérdéseidre sajnos :(Huha..

Ez így összességében nem fest túl fényesen..
Csak úgy kérdeznék egy két dolgot..
Mikorra tervezed, hogy beszélsz a szüleiddel és mit teszel annak érdekében, hogy a lehető legjobb legyen az eredmény??
Mikorra tervezed, hogy beszélsz a sráccal és mit teszel annak érdekében, hogy a lehető legjobb legyen az eredmény???
Mikorra tervezed, hogy kibékülsz a testeddel, és mit teszel annak érdekében, hogy a lehető legjobb legyen az eredmény??
És a legfontosabb !!!
Mikor kezded el szeretni önmagad és mit teszel annak érdekében, hogy a lehető legjobb legyen az eredmény ??????? :DDD

Walahol olvastam...
"Az életet elnyomó erői tehetetlenek az ellen, ha egy ember elhatározza, hogy boldog, sikertől és kudarctól függetlenül."

GÁL JANI.. :DDDDDD

http://fedezdfelmagad.blogspot.com/...Husika

100%-ig sosem leszel biztos a pasidban, viszont ha elmondod neki az igazságot, ki fog derülni, hogy mit érez irántad, és hogyan viszonyul a felmerülő problémákhoz.
Az érzéseiben kell biztosnak lenni, nem benne.
Egy 20 éves nő, az nő... és lehet szerelmes. Anyukád mikor esett szerelembe? Kérdezd meg tőle.
A testedet pedig kezd el elfogadni, és oszd meg a szégyenletes gondolataidat a pasiddal, hogy miket gondolsz magadról. Szerintem nevetni fog ezeken a sületlenségeken, mert aki szeret az szőrőstül bőröstül olyannak szereti a másikat amilyen.
A hazugságról meg annyit, hogy nem érdemes kifogásokkal kerülgetni az őszinteséget, mert a problémák előbb utóbb egymásra halmozódnak.
Nem tudod őszintén adni magadat, pedig ez egy igazi kapcsolat alapja. A kép amit magadról mutatsz, jól eltakarja azt aki valójában vagy. Minél előbb tisztázd a barátoddal ezeket a kényes kérdéseket, mert rá fog jönni, hogy valamit takargatsz, és akkor késő lesz.
Ezeket még meg lehet bocsátani.
És akkor róla is kiderül, hogy elfogad e a hibáiddal együtt...végre.
Lépj a tettek mezejére!

lollipop
www.eveart.gportal.huSzia! Én megakarom tartani

Szia!
Én megakarom tartani magamnak ezt a fiút, mert a legjobb dolog az életemben Ő. Úgy voltam pár hete vele, hogy majd csak akkor vallom be neki az igazat, ha már 100%-ig biztos vagyok benne, hogy szeret. Tudom, hogy szeret, de nincs elég bátorságom bevallani neki, ezért is írok nektek, hogy hátha megjön tőle a bátorságom :)
Csak abban hazudtam neki, hogy a szüleim tudnak a kapcsolatunkról (pedig nem is :S de lassan nekik is el kell mondanom mert így nekik is hazudok), hogy van webcamerám (nincs is), és hogy nem vagyunk olyan szegények, van elég pénzünk:S Meg apróbb dolgokban :S
Tudom, hogy nem kellett volna hazudgálni, de az elején nem gondoltam volna hogy egypár leszünk, és hogy ennyire szerelmesek leszünk egymásba. És ezek a hazugságok mind azért voltak (kezdek rájönni) mert nem mer(t)em felvállalni magamat. Még most se nagyon. Pl vannak nagyobb anyajegyeim, amiket szégyellek, és nem merek levetkőzni előtte, ezért sem merek levetkőzni előtte. (4 hónaposok vagyunk, és még nem volt köztünk intim kapcsolat, még nem is aludtunk együtt, és szerencsére Ő nem is erőlteti, türelmesen vár). Nem vagyok kibékülve a testemmel, tele vagyok striákkal, a melleim túl kicsik, és a fenekem löttyedt, mint a kocsonya :S Szóval addig nem is nagyon szeretnék intim kapcsolatot amíg nem vagyok megelégedve a testemmel.
Szóval így összevetve mindent, a szüleimnek is hazudok, hogy miért jövök haza mindig olyan későn. Szeretném nekik elmondani h van barátom, de nem merem :S
Egyébként 20 éves vagyok.Szia Husika!

Én azt reméltem, hogy már rég tisztáztál mindent a pároddal, mert ha jól emlékszem már korábban is volt erről a problémáról szó, itt a fórumon.
Akkor, mintha arra buzdítottunk volna, hogy légy őszinte hozzá, és ezt te is elfogadtad. Ezek szerint nem történt változás. Meddig akarod még halogatni? Meddig akarod még rosszul érezni magad amiatt, hogy mindig csak halogatsz valamit? Magadnak elmondtad már, hogy mitől félsz?Azt akarod ezzel mondani

Azt akarod ezzel mondani Lolli, hogy ne halogassak semmit se tovább, és engedjem el a félelmeimet?...Husika

Nem a pasit kell elengedni, hanem legfőképp a belső félelmeidet. Ami feltehetőleg szorongássá fajult, erre figyelmeztet a visszatérő álom.
Bele kell gondolni, hogy mi lenne ha tényleg megtörténne. Át kell élni az elnyomott érzelmeket.
Mi van a mélyén? Félelem a végtől, dermedtsgtől, változástól?
Elképzelhető, hogy nem fejezel be dolgokat, mert aki aggódik, arra jellemző, hogy halogat is. És így a változást kivédendő marad egyhelyben.
Ezeken gondolkozz el.

lollipop
www.eveart.gportal.huIgazad van. El kéne

Igazad van.
El kéne engednem őt.
De nem tudom meg nem is igazán akarom. Ez a legnagyobb bajom. Meg ő sem fog belemenni a szakításba, mert nagyon nagyon szeret.
Én úgy vagyok vele, h ha szeret, akkor meg tud bocsájtani nekem. És én úgy érzem hogy megfog bocsájtani nekem. De akkor is rossz érzés ez :(
Eldöntöttem hogy innentől mindig igazat fogok mondani, nem csak neki, hanem másoknak is.
Kérnék tőletek mégtöbb bátorító hozzászólást. Én a szivemre hallgatok, és azért nem fogok szakítani vele.
Észrevettem, és rájöttem egyébként, hogy az a kevés kapcsolatom is ami idáig volt nekem, azért nem jött össze, mert megrögzült hazudozó voltam :S:( A világ egyik legrosszabb dolga a hazugság, tudom, de ha ismernétek, akkor rájönnétek hogy lelkiismeretes, félős, visszahúzódó, és becsületes vagyok. Nagyon segítőkész vagyok, és folyton aggódok a családom miatt, meg minden miatt. :S Visszatérő álmom egyébként hogy anyukám meghal :( Legalábbis nem az álmomban, hanem az álmomban tudom hogy már nem él :S:S:S:S::(:(:(:(:(:(:(
Feszült vagyok általában....... jól esne ha adnátok pár tanácsot, tippet, hogy hogyan kezdjem el rendbe tenni az életem, és hogyan tudnék a rossz szokásaimról leszokni :)Azt hiszem

Engedd el !!! Ez a másik becsapása. Ha tovább játszátok ezt a játékot, csak egyre nagyobb kárt tesztek egymásban. Sajnálom.Egy kezdődő szerelemben az ember azt sem tudja hogy mit tegyen meg a másikért ,de a hazugság sem így, sem úgy nem fér bele. Ha megtalálod az igazit, gondolkodás nélkül mész vele a holdra is, még egy szál bugyiban is.
Bátorságot,és sok sikert ! Üdv SUMOKöszi:S

Köszi:SNem pont válasz, de leírom.Nekem a hazugságról az jutott az

eszembe, hogy a hazug emberek csak kihasználják, ha a másik őszinte./Szerintem csak hazugságot érdemelnek minden szinten.../Kérlek segítsetek nekem!

Kérlek segítsetek nekem! :(:)))

Oké...
Mindenkinek van gyarlósága, jobb ha őszinte leszel.
Lehet, hogy megsérült az előző kapcsolatában, de ezt neki kell feldolgoznia, és nem neked helyette.
Tessék elmondani az igazságot, ezen lehet lemérni, hogy a kapcsolat kiállja e a próbát.
Drágám, jobb lesz, ha elmondom, hogy nincs fényképező gépem.... azért mondtam ezt, mert attól féltem...
Egy megbocsátó társ ezt megérti, ha nem akkor sem kell alábecsülnöd magad azért, hogy ő elfogadjon...ez a hiba!

lollipop
www.eveart.gportal.huLolli! Nem azért teljesíti

Lolli!
Nem azért teljesíti a kívánságaimat, hogy utána bármit is kiköveteljem tőlem, ezt biztosan tudom! Szóval mi még nem tartunk ott semmi intim dolognál, tiszteletben tartja hogy én még nem akarok semmit.
Pl. én a szüleimnek nem szóltam arról hogy van barátom, a barátomnak viszont azt hazudtam hogy a szüleim mindent tudnak. :S És ezért nem tudok elutazni vele az ország másik végére mert nem tudok itthon mit kitalálni, szóval ezt a kívánságát nem tudom teljesíteni :(
A másik dolog is egy hazugságom eredménye, azt hazudtam neki hogy van digitális fényképezőgépem, és vagy 2-3x kért engem hogy vigyem el hogy készítsünk közös fotót. Én mindig kimagyaráztam hogy miért nem hoztam el, szóval ezt a kívánságot sem tudom teljesíteni neki :( Tudom hogy szar ember vagyok, folyamatosan hazudok. A barátom a világ egyik legrendesebb, legnormálisabb fiúja, és pont ezért rossz nekem mert én egy csomószor hazudtam neki, ő természetesen nem tud róla és megbízik bennem :(:(:( Csalódott már az előző barátnője miatt, mert átverte, és nem akarom hogy nálam is ezt érezze hogy átverem őt. Soha nem tudnék neki fájdalmat okozni, jobban érdekel lassan az ő sorsa, az ő érzései mint a sajátomé. Azt szeretném ha neki jó lenne mert megérdemli teljes mértékben. Hozzá képest egy SZAR embernek érzem magam ... :'(
És el vagyok veszve nagyon:(....

Ha azért tesz meg dolgokat, hogy utána bármit is kiköveteljen, az nem szeretet.
Az őszinte beszélgetés lenne a legüdvösebb szerintem is.
Találj magadban értékeket, amiben te jó vagy.
Bízzál magadban, hogy eléred amit akarsz.

lollipop
www.eveart.gportal.huKöszi:) Azt hiszem tényleg

Köszi:) Azt hiszem tényleg az őszinteség a legjobb erre de a bűntudat hogy nem érdemlem meg őt mert olyan jó, ez sokkal nagyobb :(Kedves Husika

a problémák megoldásához egyedüli kiútnak az őszinteséget látom... Ha annyira bánt, hogy hazudtál neki, mondd el, de azt is tedd hozzá, hogy megbántad és nem teszel többé ilyet vele szemben. Azt hiszem, ha valóban nyomós oka van, hogy nem szeretnél utazni, akkor azt is megértené, ha nyíltan elbeszélgetnétek erről... Ne arra koncentrálj, hogy nem érdemled meg őt, mert az csak komplexusokat és bűntudatot vált ki folytonosan... sok sikert.:)