Természetes testsúly tréning

Képtelen vagy kibékülni a testeddel? Nem érzed jól magad a bőrödben? Úgy gondolod, problémáid jó része alacsony önértékelésedből fakad? Adj egy napot magadnak!

Az egynapos tréningen a Természetes Testsúly megtalálásának lehetőségeivel foglalkozunk - játékos formában, sok beszélgetéssel és egy kis testmozgással ötvözve.
Életvezetési és személyi trénerként, valamint egy életmód magazin szerkesztőjeként eddigi tapasztalataimat és tanulmányaimat ötvözve állítottam össze azt a módszert, amelynek segítségével Te is fellelheted magadban a sikerhez repítő motivációt!

Vegyünk egy példát: adott két kőműves, akik ugyanazt a munkát végzik nap mint nap. Ha megkérdezik őket, mivel foglalkoznak, az egyik így felel: "falakat húzok fel", míg a másik így: "katedrálist építek." A két válasz más hangulatot vált ki. Utóbbi motiváltabb, kitartóbb, értelmet lát a tevékenységében, és egész biztos, hogy könnyebben megküzd a nehézségekkel, mint az a társa, aki csak a falakat látja, a kész építményt nem.
Így van ez a saját testünkkel is! Ha még magunk számára sem tiszták a céljaink, ha pusztán azért veselkedünk neki az alakunk megváltozatásának, hogy bizonyítsunk a világnak, ha nem találjuk meg a saját varázsmondatainkat, a saját magunk köré épített falak miatt nem leszünk képesek szeretettel és elfogadással szemlélni azt a nőt, akit a tükörben látunk!

A Természetes Testsúly tréningről olyan útravalókat vihetsz magaddal, amelyek megadják a kezdő lendületet a tartós sikerrel kecsegtető életmódváltáshoz, önmagad elfogadásához és testi-lelki egyensúlyod megteremtéséhez.

Mire számíthatsz az egynapos bevezető tréningen?
Megvitathatod az alakoddal illetve az alakváltoztatással kapcsolatos aggályaidat, és felkutathatod magadban a legfőbb szövetségest: Önmagadat! És ami a legfontosabb: sorstársakkal cserélhetsz tapasztalatot.
A program része a 45 perces lazító és kisugárzás-fokozó Vénusz-tréning is, amely ráhangol a tréning további részére.
Izgalmas gyakorlatokban, játékokban és sok beszélgetésben lesz részed, amelyek segítenek a korlátok lebontásában és a lehetőségeid/rejtett erőforrásaid felismerésében.
Nem utolsó sorban pedig lazítani, egész pontosan meditálni is fogunk, amellyel utat nyitunk az önszeretethez és az önelfogadáshoz.

A következő tréningnap: DECEMBER 6. (vasárnap)
AJÁNDÉKOZD MEG MAGAD MIKULÁSRA EGY OLYAN NAPPAL, AHOL MINDEN KÖRÜLÖTTED FOROG!

A részletekről és a pontos helyszínről a csoport vezetőjétől, Bakos Zsuzsi életvezetési és életmódtrénertől kaphatsz tájékoztatást:

zsuzsi@szabadvilag.hu
Telefon: 06-20-289-7293

www.szabadvilag.hu