Búcsú és bocsánatkérés

Nos,kedves emberek!
Az elmúlt hetekben,hónapokban nem emberi módon viselkedtem. Ezt szégyellem is. Sajnálom!!!!! Magamba szálltam és arra jutottam,hogy ennek véget kell vetnem. Én itt hagyom az oldalt. Lehet,hogy végleg,lehet,hogy csak hosszabb időre - ezt még nem tudom. Időre van szükségem,hogy mindent rendbe tegyek.

Viszlát!!! Legyetek jók (és szobatiszták:D)

Miki

Címkék:


:)

Mike nem véletlenül térsz te mindig ide vissza .:)De Gal Jani!:)

A mikee elment,nincs tobbe!
Es mar vissza is jott, mas neven!:))))
Jo ez igy!:)))
Szeret itt koztunk lenni a mikee.:)
Elfogadom.:)

Szeretettel,
felebaratKedves Gál Jani!:)

Köszönöm a hozzászólásodat!ugyan nem nekem szántad,és nem is ebben a témában,de célba talált és baromi jól esett.
:)))
Szép napot mindenkinek!
ZsuzsiKedves felebarat.. :)

Aki menni akar had menjen.. ne nehezítsd meg a búcsút..

"Szomorúan néztem miközben arcomon könnyek csorogtak. - De én nem akarok elbúcsúzni tőled.
Ő rám pillantott.
- Hát nem érted? Pontosan ez bizonyítja, hogy igazam van. Fontosabb vagyok neked, mint te nekem, mert én meg tudom tenni... - S megrázta a fejét, szemlátomást küszködött az indulattal.
- Ha az a helyes, hogy elbúcsúzzunk, akkor én inkább magamnak okozok fájdalmat, mint hogy neked ártsak."
(Walaholol Vastam)

Ha vissza jön örökre nálad marad, ha nem jön vissza sose volt a tiéd.. :DDDDDDDDDDDDD

GÁL JANI.. :DDDDDDMikee!

Ha komolyan sajnalod az eddigi "szereplesedet" es kovetkezmenyeit, akkor nem eltunni a megoldas, hanem itt maradni es nem megengedni magadnak a serto,vulgaris beszolasokat.
Gyakorlat teszi a mestert!:)

Szeretettel,
felebaratKedves angel-a!

Nagyon jol latod az alt. hozzaallast.
Es mindenki,kivetel nelkul tanul, egesz elete soran, te is , en is, o is, csak mas utemben,ahogy mondtad.:)
Nekem az szokott segiteni,mikor egy "nehez" emberrel talalkozom,hogy TUDOM,o is jo embernek szuletett!!! A korulmenyeit,ahol,es ahogyan nevelkedett viszont nem ismerem.
Ha vkihez kedvesen szolsz es ezt ugy viszonozza,ahogy itt is tapasztalhattad, az nem neked szol,hanem sajat "nem vagyok eleg jo" problemabol ered/adodik,ami pedig legfokepp es legtobb esetben a csaladi kornyezet kovetkezmenye.Tehet o rola?
Tehat turelmesnek kellene lennunk azert,hogy eloszor kepes legyen elfogadni a felee arado szeretetet-amibol eddig hianya volt- vagyis el tudja fogadni onmagat,hogy o is szeretheto ember.Ha ezzel megbirkozott, elfogadta onmagat,akkor johet a szeretet aramoltatas kov. lepese, tanacsadas,illemre valo emlekeztetes...stb. Persze elobb is megtehetjuk, csak nem lesz befogado kepes az illeto,es ezert osszeutkozesek lesznek, hatatforditasok, nem vesszuk eszre egymast....stb, ami nem hoz megoldast.
"Mi megyunk elore, o meg marad es ezt sajat szabad akaratabol teszi."- irtad.
Na itt kell a turelem, megallni es bevarni, mert egyutt konnyebb lepni,mint mindig a lemaradast behozni, egyedul.:)
Mint a nagyi,aki setalni megy az unokaval,ha a kicsi elfaradt, nem hagyja ott a mamika, hanem pihennek kicsit vagy felveszi, ha teheti,de semmi fele kepp nem hagyja ott,ugye?:)))
Szabadon eldonthetjuk,mit csinalunk,kezet nyujtunk es bevarjuk,mig elfogadjak vagy tovabbmegyunk.
Szep napot!:)

Szeretettel,
felebaratKedves Felebarát!

Igaz, amit írsz és még nekem is tanulni kell ezen a téren. Azért az emberek többségének nem megy, hogy eltűrjék ezt a hangnemet. A szeretetnek nincs köze ahhoz, hogy az ember szó nélkül hagyja-e a baszdmegolást és a köcsögölést. Ez is tanítja őt arra, ha elfogadja a viselkedési szabályokat, akkor sikeresebb lesz az életében. A külvilág nagyon jó tanító, mert tükröt tart nekünk és megmutatja, mi az, amit tanulni kell. Neki tiszteletet, nekünk meg türelmet.
Nem kell elfogadni a tanácsot, de nem is így kell lereagálni. Én a magam részéről nem haragszom rá, de szerepet sem akarok játszani. A véleményemet őszintén kinyilvánítom mindig.
Azt hiszem, akik ezen a lapon vagyunk, nem várunk el semmit a segítségért, önzetlenül tesszük. Szeretem magamat, nincs szükségem arra, hogy lelki tanácsadással vívjam ki bárki rokonszenvét. Ahhoz viszont, hogy a szeretet áramolni tudjon, mindannyiunknak változni kell, nem csak nekünk. Ha az egyik fél képtelen a változtatásra, akkor miről beszélünk? Mi megyünk előre, ő meg marad és ezt saját szabad akaratából teszi. Dönthet úgy is, hogy velünk tart.
Köszi szépen, hogy fiatalabbnak gondoltál, nagyon kedves tőled.:)))))))Igazad van Felebarát.

Ha ok nélkül bántanak, vagy megpróbálnak kihasználni, magamra figyelek. És általában magamból indulok ki. Hogy én nem bántanám, mert nem ő okozza a problémáimat. Persze van az úgy, hogy rosszkor vagyok rossz helyen:) Azt tolerálom. Ismerem a szeretteim, a barátaim viselkedését. Nade egy ismeretlen embertől ezt elviselni? Ok nélkül? ÁÁ. De köszönöm a véleményedet, gondolkodásra késztet.
Jó éjszakát.
A szeretet átölel. Mert megérdemlem. Köszönöm :)Szia Dorka!

Amikor ugy erzed,hogy elveszik a te energiadat,akkor mar regen nem ra/juk figyelsz, hanem magadra.Probalj meg akkor is a masikra figyelni, mikor ok nelkul bant/anak.
A bantas nem neked szol, hanem um. onvedelem.

Kellemes estet!:)

Szeretettel,
felebaratKedves angel-a!

Ertem en,amit mondasz, de honnan is kellene tudnia itt barkinek,hogy pl. te milyen idos vagy?
En eddig azt gondoltam,hogy megvagy olyan 28-as, tevedtem kicsit!:)
Es miert varod el,hogy elfogadjaak,amit adni akarsz?
Varsz cserebe vmit? Ez igy mar nem az onzetlen kategoria, szerintem.
Ahhoz,hogy a SZERETET aramolhasson,kell egy aki adja es egy aki kapja.1,aki tud adni,es 1,aki kepes elfogadni.
Te tudsz adni, a masik meeg nem kepes elfogadni, mert.....................
Ehhez is kell a turelem, szerintem.

Szep estet!:)

Szeretettel,
felebaratSzia Felebarát.

Lehet hogy igazad van, és nincs energia vámpír. Én mégis sokszor érzem bizonyos embereknél, hogy elveszik az enyémet. Lehet hogy ezerszer súlyosabb problémáink vannak mint Mikeenek/vagy nem/, de mégsem vagdalkozunk magunk körül. Ha olvastad pl az én hsz-eimet, nem szidtam, nem bántottam, mégis a mocskolódást kaptam én is, ahogy sokan mások. Valahová bemásoltam az emailjét, amit priviben írt. Én speckó köcsög voltam, ti többiek pedig, áhh már nem is emlékszem. A lényeg hogy ő segítséget kért, de nem kapta meg itt senkitől. Igaza van Janinak, azt hiszem nekem is sokat kell még fejlődnöm, hogy az ilyet szeretni tudjam. Bár, nem is biztos, hogy akarom!!! Elfogadom hogy nem vagyunk egyformák, de a bunkóságot nem vagyok hajlandó. Ma már képes vagyok az ilyen embert simán elengedni. Régebben visszavágtam volna:) Lehet, eszébe sem jutott, kit aláz, és köcsögöl a személyemben. Lehet eszébe sem jutott, nekem milyen problémáim vannak. Hát, azt hiszem a szeretet nevében sem vagyok hajlandó az ilyenekkel foglalkozni. Most egy időre elcsitul, aztán kezdi előről. Ahogy látom, immár több nicken szerepel:)) Neked minden tiszteletem, és a többieknek is, akik tolerálni tudják. Sajnos én még úgy működöm, hogy aki ok nélkül bánt, az megszűnik létezni.

A szeretet átölel. Mert megérdemlem. Köszönöm :)Kedves Felebarát! Mi is

Kedves Felebarát!
Mi is csak a véleményünket írtuk meg neki, mert segítséget kért és erre minősíthetetlen hangnemben reagált, ahelyett, hogy megköszönte volna. Engem is egy érted? Baszd meg-el küldött el. Azért, ha azt vesszük, a legkisebb gyerekem is 31 éves és nem vagyok az anyukája, hogy jó modorra tanítsam. Nekünk is vannak problémáink, mégis tudunk konszolidáltan viselkedni. Ezt is meg lehet tanulni és mindenki tanulni jön ide. Egymástól tanulunk. Tükröt mutattunk neki. Én megbízom abban, hogy most szembesült a saját sötét részével és normális emberként tér vissza hozzánk. Én kívánom neki, hiszen itt összegyűlt egy csomó rendes és értelmes ember. A magam részéről sokat köszönhetek ennek a lapnak. A titok könyv és a vonzás törvénye egy dolog. Inkább az volt az érdekes, hogy ezt hogyan kell alkalmazni a gyakorlatban. Erre vonatkozóan kaptam sok tanítást és én is szeretném tovább adni, amit már megtapasztaltam. De nem úgy, hogy pocskondiázás legyen a válasz, hiszen, aki így beszél, annak előbb mást és máshol kell tanulnia és tapasztalnia.Kedves Dorka!

Engedj meg egy apro megjegyzest/eszrevetelt.
Nincs energia vampir!
De van, szomoru, keseru, hisztis, haragos, duhos, ..........agressziv hangulatu ember.Ugye az meg,hogy epp milyen attol fugg,hogy pl. mennyi gondja-baja van.Tehat milyen surgeto/surgos, es milyen nehezsegu/felkeszultseget igenylo(barati, szakember, specialista....) segitsegre van szuksege.
Akit te energia vampirnak nevezel az a felsorolas negativabb vegehez kozelito hangulat. A hangulatot/hozzaallasat/megnyilvanulast erezzuk visszataszitonak tulkepp. nem az embert.
Az ember alapjaban veve jo, csak hat a korulmenyek.........

Szep napod legyen!:)

Szeretettel,
felebaratSzóval Mikeee...

...egyet kell értenem Janival. Soha nem bántottalak, te mégis minősíthetetlenül beszéltél velem is. De sajnos valószínüleg felebarátnak lesz igaza, és ez egy újabb játék és manipuláció a részedről. Sikerül elérned, hogy megosztod az itt lévő embereket. Mindnyájunkban nagy a szeretet, de én a magam részéről nem pazarlom arra érdemtelenekre. Vannak itt olyanok, akiket ismeretlenül is a szívembe zártam. Te egy energia vámpír vagy. Ezért én a magam részéről szívesen elengedlek. Jó messzire. Azért kívánom neked, találd meg önmagad. És ha sikerült, annak megfelelő csoprthoz csatlakozz.

A szeretet átölel. Mert megérdemlem. Köszönöm :)Hasta la Vista :))

Ne kapkodj a visszatéréssel :DDDDDDD

GÁL JANI.. :DDDDDDEgy ujabb moka...

...mikeetol!:)))
Hogy te milyen huncut vagy!:)))

Szeretettel,
felebaratNa, jó, Miki. :D

De azért tényleg merj is mélyebben magadba ásni!
Ha már ezt akarod választani...Mikee...

szerintem Te is egy egyéniség vagy, még ha néha csak elég szélsőségesen is tudtad kifejezésre juttatni gondolataidat.... bár, voltak teljesen jó hozzászólásaid, leszámítva a "b" és az "f" betűs szavakat.. :)))
Remélem, mielőbb egyenesbe jön az életed úgy, hogy tartósan elégedett leszel vele. :)
Aztán... azért gyere még ide vissza, ha Te is eléggé szobatiszta lettél.. :)))(())

Mikee most nagyon nagy lépést tettél Önmagad felé és hiszem, jó úton jársz:))))) Szuper vagy:))))

Visszavárunk...legyenek csodás napjaid és majd mesélgessél nekünk csupa-csupa jó híreket:))))

Ölellek!!! (())

"Sok ember azért nem lesz soha sikeres, mert amikor a lehetőség kopogtat az ajtajukon, ők éppen a hátsó kertben négylevelű lóherét keresnek:)))" /Walter Chrysler/
Evelyn:)