Az internet csak internet marad...

Egy együttessel foglakozó rajongói oldal szerkesztője vagyok, vagyis jobb szóval élve talán már csak voltam, mert kissé kezdek kinőni a dologból. :) De hogy jön ez most ide?
A szóban forgó oldalon egy remek kis társaságot sikerült kialakítani, nagyon jól megvoltunk, már nem csak az együttessel foglalkoztunk, hanem tényleg egy szuper közösség lettünk, akik el tudták panaszolni egymásnak a problémáikat, meg egyebeket.
A gond ott kezdődött, amikor a honlapra tévedtek bizonyos nem kívánatos személyek... Nem szeretik sem a bandát, vagy aki szereti az is csak azért jön, hogy szitkozódjon, és minden ok nélkül szidja a népet. Persze mindenki igyekszik nem törődni vele, hadd "szórakozzon", ha neki a rombolás örömet okoz, de azért mégsem lehet a végletekig tűrni a dolgot...
Én ilyen esetben mindig azt a kérdést tettem fel, hogy ha nem tetszik, minek vagy itt?
Erre azóta sem kaptam választ... :D

De tudjátok mi okozott nekem teljes megrendülést?
Hogy itt is vannak ilyen személyek.
A saját oldalam esetében mindig azzal csitítottam magam, hogy szerencsétlen életű tini kislányoknak ki kell élniük valahol a feszültségüket, ezért próbálják bomlasztani a közösséget.
Na de... azt hittem, hogy... ez azért egy jóval "magasabb szintű" oldal, mint egy együttes rajongói oldala. Aztán hogy egyre többet olvasgatok, kezdek rádöbbenni, hogy természetesen a téma más, de... fogalmazzunk úgy, itt is van negatív energia bőven.

Szóval most egy kicsit csalódott vagyok... :(

Na de sebaj, szépen keresem tovább a fenti kérdésre a választ! :D

Ja, és még egy kérdés! Hogy lehet a bejegyzések mellé képet beszúrni? :$

Címkék:

HozzászólásokŐk is érteni szeretnék de nem tudják felszínre hozni

ezért szitkozódnak mások felé. A szívük mélyén tudják tudatalattijuk legmélyebb bugyraiban ott a megoldás, de mivel nem tudják magukévá tenni, tehetetlenül mutogatnak azokra akik értik, élik.
Valamilyen segély kiáltás ez, csak az a baj, hogy nem jól kérik. Így fáj azoknak akik szelíden valóban a harmóniában léteznek már.
Ez mindig így volt, van és lesz. Ezért van, hogy az életben általában az áll tovább aki már rájött a titokra. Akik gyötrődnek és egy helyben topognak azok maradnak.
Sajnos egy nyilvános oldalon ez meg végképp nem kiküszöbölhető. Békanyelés van vagy tovább mész!!!kép kérdés: ha

kép kérdés: ha feltöltöd a profilodra (max 70*70-es JPG) a profilképed (avatar) akkor az megjelenik minden hozzászólás mellett. ha az írásokra gondolsz, oda még nem lehet, de néhány hónapon belül átáll az oldal majd egy újabb verzióra és akkor majd lehet azt is, most még kézzel pakolom be a képeket de csak a címlapra kerülő cikkekhez. ennek megvan az az előnye, hogy a képes cikkek általában jobb színvonalúak, tehát ahol képet látsz, azt érdemes olvasni. :-) de ez persze csak magánvélemény... olvasd azt ami tetszik!

a másik téma. nem tudom melyik zenei oldal volt az a rajongós, kíváncsi lennék. a legnagyobb magyar zenekari rajongós oldal a www.mymusic.hu ahol minden zenekarnak van saját klubja, talán az volt? :-)

minden oldalon vannak kötekedők, ahogy az életben is, csak ott nem ennyire feltűnőek. elvonják a figyelmet azzal hogy magukra vonják a figyelmet, és ezzel energiákat nyernek, de csak rövid távon. ha olvastál a személyiségi játszmákról, lehet tudni hogy miért csinálják, és egyszerűen lehet kezelni is őket. legjobb módszer ha nem foglalkozol velük, mert csak addig "maradnak" ameddig van, aki foglalkozik velük. persze lehet hatni is rájuk, és megváltoztatni őket, de ez nehezebb, ha van rá időd és energiád akkor hálás feladat, mert ha megtanítod őket ADNI, akkor rájönnek hogy sokkal jobb segíteni a másik emberen mint belé kötni és hosszú távon sokkal több energiát nyersz abból ha segítőkész és kedves vagy, mosolyogsz... nézz körül az utcákon, és látni fogod hogy ez nem csak az Interneten van így :-)

szép napot!

a.Hm.. hm.. hm..

Jaja.. sokáig én is bedőltem az egyensúly dumának..
De most úgy látom, hogy nem az..
Inkább bunkósának tartom, hogy egy ilyen szép, jó, segítőkész, kedves oldalra piszkít valaki.
Ezt egyensúlynak feltüntetni olyan, mintha a Szent István Bazilika közepére sz@rnál azzal a felkiáltással, hogy csak meg őrzöd az egyensúlyt.
Hát rövid úton kidobnának a jelenlévők, emberbaráti szeretettől vezérelve szimplán nevelési célzattal, hogy barátocskám ilyet itt nem teszünk..
Nos itt EZT nem lehet és ezt használják ki a köcsögösködők és még fényesítik is dolgot az egyensúly dumával, mert önmaguknak is képtelenek bevallani, hogy helytelen amit tesznek.

Aki itt, vagy akárhol szutykozik az nem egyensúlyra törekszik, hanem egyszerűen köcsög és leakarja járatni a többi embert, bebizonyítva önmagának, hogy mindenki olyan értéktelen, mint ő és az egész szeretet, segítőkészség, kedvesség csak képmutatás a részükről.
Ezen nincs mit szépíteni és nincs is azzal gond, ha valaki bunkó, csak tudja, hogy az és ne csapja be se önmagát, se a világot valami nyakatekert önigazolással az Univerzum harmóniájáról.

Ha valaki nem érti, hogy miért esik ez rosszul azoknak, aki tényleg szeretnének szellemileg és lelkileg fejlődni, mind önmagát, mind a szűkebb és tágabb környezetüket, a Földet szebbé, kedvesebbé, otthonosabbá tenni... annak nincs mit magyarázni..

GÁL JANI.. :DDDDDD

http://fedezdfelmagad.blogspot.com/Nem értem, Chrisa, MIÉRT csodálkozol azon, hogy itt...

is megvan az EGYENSÚLY.
Hahó! Ez itt a Föld! :D