THE LIVING MATRIX

Nemrég olvastam az interneten egy filmről ami felkeltette az érdeklődésem. A címe THE LIVING MATRIX, az enegiagyógyászatról szól. Gondoltam milyen jó is lenne megnézni ezt a filmet, de ahogy kigondoltam már el is vetettem az ötletet. Mivel Budapesten volt a bemutató én meg egy vidéki városban élek, kevés esélyt láttam rá, hogy megvalósulna a vágyam.
Most a hétvégén a városunkba természetgyógyász napot rendeztek melyen sok érdekes előadás volt hallható. Az egyik előadó nem tudott eljönni és helyette levetítették a filmet! Nagyon örültem neki, tetszett a film és jó lenne ha minél szélesebb körben eljutna az emberekhez. Ne kérdezzétek hol lehet látni és honnan lehet letölteni mert én sem tudom, de ha találkoztok a filmmel mindenkinek ajánlom a figyelmébe, érdemes megnézni.

HozzászólásokDrága Lélekhang!

A keresett filmet letiltották a URL-ednél.The living

The living matrix:Elérhető a film! :)

Egy kedves barátnőm hívta fel a figyelmemet erre a csodálatos filmre! Inspiráló, új utakat nyit meg előttünk! Jó szívvel ajánlom mindenkinek!!!!!!!!! :)

Legyen magasabb a rezgésetek!EZ AZ!

Köszönöm a kiegészítést! Remélem hamarosan elérhető lesz a teljes film a nagyközönség számára.Amit sikerül hírtelen találnom róla..:)

Melinda79

THE LIVING MATRIX
c. film magyar nyelvű premierjére
2009. november 7-én szombaton kezdték el vetíteni először...
Helyszín: Semmelweis Egyetem Nagyvárad téri Elméleti Tömb
Zöld terem
1089 Budapest Nagyvárad tér 4.

Ez a nagy nemzetközi visszhangot kiváltó film az egészségről és betegségről
alkotott eddigi elképzeléseink újragondolására késztet!
Tudósokat szólaltat meg a világ minden tájáról, akik az információs mezőkkel kapcsolatos bizonyítékok egész sorával kérdőjelezik meg a biokémia és genetika kizárólagos szerepét a biológiai rendszerek működésében és irányításában.

AZ ÉLŐ MÁTRIX - Egy film a gyógyítás új tudományáról

Új rálátás a testünk, tudatunk és egészségünk összefüggéseire

Az Élő Mátrix A Gyógyítás új tudománya, (teljes estés) filmben megismerhetjük azt a finoman átszőtt hálót, melyben az egészségünket befolyásoló tényezők rejteznek. Felfedezhetjük az egészségről alkotott legújabb elméleteket, az emberi test-mező kvantum fizikájától indulva a szív koherencián át az információs gyógyításig. Tudósok, pszichológusok, bioenergetikai kutatók és holisztikus gyógyítók osztják meg velünk tudásukat, élményeiket és felismeréseiket.

Tudományos alapokon nyugvó gyógymód vagy „csodálatos gyógyulás?

Egy agyvérzést szenvedett görög kisfiú családja az újra-kapcsolódó gyógyítás segítségével javít a kisfiú életminőségén. Egy gyógyíthatatlan agytumorral diagnosztizált britt asszony a neurolingvisztikai programozásba veti bele magát. Egy krónikus fáradságban szenvedő amerikai asszony, miután minden más csődőt mondott, az információ alapú gyógymódot kezd alkalmazni. Mindhárman csodálatos gyógyáláson mennek keresztül.

A filmben a kutatók és gyógyítók felfedik a gyógyulások hátterében meghúzódó tudományos elméleteket és megosztják velünk elképzeléseiket, hogy ezek az új felfedezések hogyan befolyásolhatják a jövő orvoslását.

Töltse fel magát ön is ezekkel az információkkal!

Tudja meg ön is, hogy a legújabb kutatások alapján, hogyan élesztheti fel saját teste ön-gyógyító képességeit és hogyan formálhatja át elképzeléseit arról, hogyan gyógyulhat meg és maradhat egészséges!

A Film egyik szereplője és írójáról kicsit bővebben:

Dr Eric Pearl és a “Reconnection”TM

Dr. Eric Pearl az az ember, aki által a Földre köszönt a „Reconnection”, a “Kapcsolatteremtés” gyógyító frekvenciája. Elismert kiropraktőrként dolgozott már 12 éve, amikor 1993.-ban egyszer csak csodálatos gyógyulások kezdtek történni a keze alatt. Pácienseinél furcsa jelenségek által kísért megmagyarázhatatlan gyógyulásokra volt példa, súlyos betegségekből, rákból, AIDS-ből, agyvérzéses bénulás után álltak talpra hirtelen. Így indult a “Reconnection” a világban áldásos útjára.

Dr. Eric Pearl munkája az óta is kiváltja tudósok és orvosok érdeklődését világszerte. A „Reconnection” következetesen visszatérő jelenségei tudományosan kutathatóak, mégis az általa történő gyógyulások túlmutatnak mindazon, amit eddig orvostudományról, fizikáról, gyógyításról hittünk.

Dr. Eric Pearl járja a világot előadókörútjaival. Munkájáról több könyv is beszámolt, ő saját maga a „Heal others, heal yourself” – „Gyógyíts másokat, s gyógyulj önmagad” c. könyvében írja meg részletesen a módszer történetét, saját élményeit, tapasztalatait.

Magyar video róla: